Şimdi Ara

Memnun Olduğum Bir SEO Ajansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Korona virüsün alışveriş alışkanlıklarını da önemli ölçüde etkilediğinin bilincinde olarak fiziksel mağazamdan çok web siteme öncelik vermem gerektiğini anladım. Bu bağlamda SEO hizmeti almam gerektiğine dair pek çok yazı okudum. Bunlardan hareketle çeşitli seçenekleri değerlendirirken bir tavsiye üzerine Wobseo’dan bilgi almak istedim. Kapsamlı bir şekilde tüm detayları açıklamaya çalışarak ilgili yapılarını gösterdiler. Bu durum beni etkiledi ve hizmet almak için en uygun tercihin bu firma olacağına karar verdim.

    Firmadan almış olduğum SEO hizmeti ile uzun süredir hedeflediğim noktaya ulaşamayan web sitemin performansı büyük oranda arttı. Daha fazla kişi web sitemi incelemeye başladı. Bu durum kısa sürede yoğun bir müşteriye erişebilmemi sağladı.


    Web sitemi aramalarda bulan kişi sayısının artması ile birlikte, kazancımın da artabilmesi için en temel gereklilik sağlanmış oldu. Hizmet ile birlikte karşılaştığım sonuç beklediğimden de öteydi. Az da olsa bir artış olmasını beklerken çok daha fazla kişiye ulaşabilmem söz konusu oldu. Pek çok kişi ürünler hakkında iletişime geçmeye başladı. Satışların yoğunluğundan haberdar olmamla birlikte stok durumumu genişletmeye bile başladım.


    SEO Ajansı Wobseo yüksek etkili çalışmaları ile benim geniş bir müşteri sayısına ulaşabilmemi olanaklı hale getirdi. Kaygılandığım durumlar ve merak ettiğim meseleler ile ilgili sürekli açıklamalar yapmaları benim ayrıca memnuniyetimi arttırdı. Öneri ile tercih ettiğim bu firma, benim de başkalarına önerebileceğim bir adres wobseo.com .








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.