Şimdi Ara

MEMT X5 inceleme (Çin' den bir muhteşem kulak içi daha; çok keyifli bas, eksiksiz mid tiz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
6
Favori
22.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aliexpress den 11.11 de 11 € ya almıştım elime dün ulaştı, şu an pişme aşamasında. Kablosu biraz sert piston 3 gibi kumaştan esnek ve hafif değil ilk izlenimler. Mi Pro hd de geldiğinde 3 lü bir karşılaştırma yaparım. Kulaklık dışarıya baya ses veriyor yalnız. Tahmini sıralama, pro hd>piston 3>x5 olacak gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_fcb -- 23 Kasım 2017; 10:8:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Soylu

    Kulaklığı burdan okuduğum öneriler sonucunda aliexpressden sipariş verdim. 17 gün sonunda kulaklık elime ulaştı.
    İlk olarak paketi hoş bir kulaklık beklediğimden iyi çıktı bu kısımda.
    İkinci ve önemli olan kısım ise performansı. HTC 10 telefonumun kendi kulaklığı bozulduğundan dolayı (bir taraftan ses gelmiyor) yeni bir kulaklık arayışına geçmiştim. Neyse önceki kulaklığımla dinlerken bir sıkıntı duymadığım müziklerde bassın çok fazla olmasından dolayı kulaklıktan patlak kolonlar olurda bozuk bass verirler ya öyle bir ses geliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? Kulaklık orjinal değil mi acaba diyicem fakat en fazla sipariş verilen satıcıdan sipariş verdim. Müzikler çok kaliteli müzikler değil fakat HTC 10'nun kendi kulaklığı ile dinlerken böyle bir problemim yoktu. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?

    Benim X5'te dün geldi 15 gün önce falan almıştım. Dün kulaklığı taktım basslar dediğin gibi patlak kolon sesi veriyordu moralim bozulmuştu acaba bozuk mu falan diye. Bugün ufak siyah kutudan çıkan küçük uçlardan taktım şimdi kesinlikle daha iyi oldu basslar patlamıyor ama yine uçlar kulağıma tam olmuyor sanırım. İnternette araştırdığıma göre kutudan çıkan uçlar double flange eartips oluyormuş bunlar herkesin kulağına tam oturmayabiliyormuş single flange eartips olanlar daha iyi oluyor diyorlar.

    MEMT X5 inceleme (Çin' den bir muhteşem kulak içi daha; çok keyifli bas, eksiksiz mid tiz)

    Üstteki resimdeki gibi tekli uç alıp denemeyi düşünüyorum bakalım. Deneyince yazarım buraya da başka başına gelen olursa bilgi olarak bulunsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 25 Kasım 2017; 20:27:22 >




  • Buradan incelemeyi görüp sipariş ettim aliexpressten, 32 günde geldi. Lakin son seste sol kulaklıkta patlama sesi geliyor patlak hoparlörler tarzı. Son seste dinlemeyeceğim için dert etmedim pek ama sizce geri göndermeli miyim? Yedek kulaklığım da yok şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son seste patlak ses veren diyen arkadaslar bende oyle bir sorun yok urun su ana kadar kullandigim en iyi kulaklik oldu. Son ses actim su an hicbir sorun yok. Bence urunu aldiginiz yerde sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşın attığı link üzerinden aldım bugün geldi. Samsung S7 Edge ve İphone 6s Plus üzerinde deneme fırsatım oldu. Kulaklığın Midler Tizler gayet orantılı fakat Baslar için aynı şeyi söyliyemicem İphone'da son ses açtın mı Basslar pırpır ediyor. Sonra değişirmi bilmiyorum ama açıkcası bu durum pek hoşuma gitmedi. Onun haricinde Malzeme kalitesi falan gayet sağlam ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.
  • Bende bugün sipariş verdim baktım 13 küsür dolara düşmüş hemen kaptım :) spinfit de sipariş verdim umarım çabuk gelir. Teslim alıp deneyimleyince tekrar yorum yapacağım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydan uzun süre kullananlarda durum nedir? Bozulan var mı? Ben ne kadar kaliteli kulaklık alırsam alayım bozuldu bu aralıkta(200 liraya kadar daha pahalısını almadım)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Ay sonra memt x5 elime ulaştı. ama kutusundan bir kusur farkettim. Kulaklık silikonu yanmış yada kullanılmış. Videoya çektim jelatini daha açmadan:
    https://youtu.be/u8bA1cBxvb8

    Kulaklık silikonu fazla küçük geldi bana, arkadaşların tavsiyesiyşe spinfit cp-100 m size aldım ama o da büyük geldi.Xiaomi hybrid pro almıştım 1.5ay kulaklıksız durmamak için onun kulakcıkları bana tam oluyor. Ses kalitesini denemedim henüz uzun kullanım sonucunu burada paylaşıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 11 Ocak 2018; 13:13:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece sipariş geçtim bugun sabah shipped mesajı geldi bu kadar hizli olması normal mi:) aliexpress wooeasy den aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Normal, ama havaalanına ulaşması 20 gün bile sürebiliyor. Kakip kodunu ptt sayfasından takip et arada. Bende uygulama var devamlı güncelliyor yeni gelişme varsa bildiriyor. Kulaklık konusunda 2 günlük tecrübe yetti yorumlamak için. Ses kalitesi kusursuz. 10 katı parayı hak ettiğini düşünüyorum. Daha önce ucuz philips kulaklıklar, lg g4 kulaklığı, xiaomi hybrid, hybrid pro kullandım. Bu kulaklık bir başka. Ses tuşlarının olmaması dezavantaj. Mikrafon kalitesini de test etme şansım olmadı. Malzeme kalitesi süper ötesi. Yalnızses girişini hafif oynatınca ses gidebiliyor. Umarım ilerde bana sorun çıkarmaz. Kablosu diğer kulaklıklara göre daha sıkı (esnek değil). lg g3 telefonumda son ses müzik dinleyemiyorum artık. Fazla geliyor :D daha önce hiç bu kadar yüksek ses almamıştım bir kulaklıktan. hi-fi destekleyen telefonum olsa dedirtiyor. spinfit kulağıma fazla geliyor demiştim. xaiomi hybrid pro ile kullanınca büyük geliyordu ama memt x5'e tam uyuyor kulağıma pek büyük gelmiyor. Konu sahibine minnettarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 13 Ocak 2018; 4:07:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buradaki yazılara bakarak aldım. Sabah kargodan geldi. Açıkcası, beğenmedim. Xiaomi pistol rengi var. Onu da beğenmemiştim. Baslar boğuk, tizlerle uyumu yok, sahne dar diyemem ama geniş te değil. Bu parayı hakediyor olabilir ama daha fazlası değil.
    Elimden yirmiye yakın kulaklık geçti. Bence bu parayı buna vereceğinize, bulabiliyorsanız Sony MH1C alın. Çok daha iyi sesi var.
  • MEMT X5 inceleme (Çin' den bir muhteşem kulak içi daha; çok keyifli bas, eksiksiz mid tiz)



    Siparişi 11inde vermiştim. Ne zaman gelir tahmini?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prestiggge P kullanıcısına yanıt
    Kulak yapiniza oturacagini bilsem onerecegim tek kulaklik sizinde fiyat araliginiza ve enstrumental arayisiniza gore olan kz zs5 olacaktir.Bi arastir derim.Suanda forumda bunun bir ust modeli olan kz zs6 modeli ragbet ama sana o modeli kesinlikle onermiyorum.Niye dersen kz zs5 beklenenden cok tutunca uretici firma boyle ragbet goren kulakliga ucuz fiyat politikasi urettigine birnevi pisman oldu ve bir ust model ureterek ayni ses profiline sahip kulaklige 20 dolar fiyat ekledi.Bu yuzden sana kz zs5'i siddetle oneriyorum.Suanda ben de kullaniyorum bu kulakligi.Kulakligin en guzel tarafi herhangi bir kablo arizasi aninda tak cikar ozelligi sayesinde cüzi bir.miktara yeni kablosunu alip degistirebilmen.Enstrumental ozellik olarak ise kulakligin icinde kendi belirtmelerine gore 4 surucu bulunmasi ama burasi pek kesin degil acikcasi onemli de degil.Dinledigim kadariyla kulaklikta vokal,bass ve tizz ayri suruculerden geliyor.Bu yuzden ses cok berrak ve ozellikle bol enstrumanli muziklerde adeta costuruyor.Ben suana kadar dinledigim muziklerin cogunu bu kulaklikla tekrar dinledim.Kisaca tavsiye ederim.Almaya karar vermeden once konforu hakkinda biraz arastirma yap cunku kulakligi alirken onermede sikinti olan tek kusuru orasi.Sekil olarak her kulaga hitap etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdust80 -- 28 Ocak 2018; 7:43:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • prestiggge P kullanıcısına yanıt
    Bence tizlerde parlama oldugunu söyleyen arkadaslar genel olarak bass profil kulaklık kullanmıslar çünkü benim kullandıgım zs5te tizzlerde parlama olayı yok ya da ben bu şekildeki profile alışık oldugumdan bana bir rahatsızlık vermiyor.Ama arkadaslar özellikle tizzlerde parlama(sibilance) var diyorlarsa öyle bir sıkıntı bu modelde yok.Ses profili 3 bölgede de dengeli.Hatta tizzleri çok basarılı buldugumu söyleyebilirim.Eger aradaki 50 tllik fiyat farkı bana koymaz diyorsan veya içim rahat olsun diyorsan zs6yı da alabilirsin.Özetle benim kulaklıkta tizzler özellikle bateri zilleri çok güzel geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdust80 -- 30 Ocak 2018; 4:57:32 >
  • https://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_641227.html

    Ben bu adresten satin almistim 72lira gibi bir fiyata denk gelmisti yanlis hatirlamiyorsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prestiggge P kullanıcısına yanıt
    Sormak istediğim bir kaç soru var:
    -Equalizer kullanıyor musun ?
    -Bundan önce hangi kulaklıkları kullandın?
    -Kulaklıgı nereden satın aldın?
    -Hangi kaynak ile dinliyorsun?
    -Kulaklıgı sıfır olarak aldıysan kaç dk dinledikten sonra bu yorumu yazdın ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdust80 -- 8 Şubat 2018; 19:17:19 >
  • Anladıgım kadarıyla kulaklık çok taze.Ayrıca ilk yaptıgın kulaklık görüşüyle benim kullandıgım zs5 i karsılatırıyorum kendi içimden"Allah Allah bu adam aynı kulaklıktan mı bahsediyor" falan diyorum.Özellikle mid bölgesi çok sönük demişsin.Bneim zs5 te en sevdigim 2 yanı tizleri ve midleri.Parlama olayına gelirsek ben dedigin parlama olayını sennheiser cx300 modelinde gördüm ve bu kulaklıkta o duydugum olayla uzaktan yakından alakası yok.yani söyle söyleyim kulaklıta tizz o kadar dengeli ki yukardaki sordugum soruyu kendi kendime okudukça bir kaç defa sorma ihtiyacı duydum.Benim sana bir önerim var kulaklıgı burn in olayına tabi tuttuktan sonra tekrar tartısalım hatta kendi kulaklıgımı sana gönderip dinletmek istiyorum acaba aşırı satıslardan dolayı cakmalarını mı yaptılar suanda kafamı kurcalayan soru bu.
    ayrıca ekside dedigin tarz bir görüş göremedim:eksisozluk.com/kz-zs5--5476722



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdust80 -- 8 Şubat 2018; 20:12:53 >




  • Kz Zs5 hakkında yeni öğrendiğim bir bilgi var arkadaşlar 2 versiyonu var kulaklığın, 2017 Temmuz' dan sonra kulaklığın iç yapısı ve ses karakteri değişmiş. V1' de tiz parlama sorunu yok… Zs6' da da aynı tiz sorunu var. Zs5 v1 e sahip arkadaşlar çok şanslı gerçekten. V1'in sesi 250 dolarlık kulaklık sesleri ile karşılaştırılıyor…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gerçekten 3-4 mesaj yukardaki tepkisi beni şoka ugrattı cunku anlattıgı sey pazarlarda satılan 3-4 tllik kulaklık olayı gibi geliyor ama bendeki zs5 inanılmaz güzel bi alet. o yuzden cok saskınım
  • 3-4 TL deyip gömmeyelim Zs5 v2 yi parasının karşılığı eq, köpük uc vb. ile dengelenebilir, ama Zs5 v1 parasının 3-4 kat fazlasını çalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.