Şimdi Ara

Memur olarak atandım ama okumak da istiyorum yaşım 19 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Efrasiyabb kullanıcısına yanıt
    nerde akademik calısma yapacan lağ
    la gardas bize de söyle biz de yapak lağ ne olacak sanki la bizden mi gocunuyon gardas

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hem çalış hem oku ünvan değişikliğinden zıplarsın bir yerlere ileride. Temizlik olarak bakma kapak atma olarak bak. Çaycı başlayıp nerelere gelen adamlar var devlet dairelerinde.

  • Aynen kamuda değişik görevlere ilerleyebiliyor insan zamanla. Okumanı tavsiye ederim ama akıllısın ve istiyorsun oku daha iyisini elde edersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memur temizlikci olmaz yav temizlikciler şirketlerden geliyor bence çalışırken okumaya çalış devlet memuru olduğun için çalışma saatlerini ayarlamak zorundalar

  • kardeşim ilerde anlayacaksın değerini sakın bırakma memurluğu okulunu da okuyabilirsin aynı anda benim sınıfımda 5-6 tane memur vardı okul bitince sınavla mühendis kadrosuna geçtiler memur olmuşsun iş garantin var artık tadını çıkart burası türkiye yok ticaret yapan şu kadar kazanıyor yok esnaf böyle kazanıyor gibi hayal satanlara gaz verenlere sakın kapılma sermayen varsa ailenin ticari geçmişi varsa esnaflığı biliyorsan çevren varsa tecrüben varsa esnaf olarak başarılı olabilirsin kimse batanları konuşmaz 100 kişiden 1 i kazanır herkes onu konuşur memurluğun sosyal anlamda da çok avantajı var evleneceğin zaman avantaj tatilin var emekliliğin var mesai saatlerin belli kralı gelse 5 den 6 dan sonra çalıştıramaz akademiye gelince daha yaşın genç okulunu oku yüksek lisans doktora derken akademi için uzun bi yolun var daha çalışırken akademik kariyer yapması daha kolaydır okulun bittiği zaman yüksek yaparken 2-3 sene boyunca şu psikolojiye gireceksin ulan kaç yaşına geldim hala okuyorum belki çevrenden ailenden belki sen kendi kafanın içinde artık para kazanmalıyım moduna gireceksin gidip özel sektörde çalışsan akademiyi aynı anda götüremessin özel sektörde kimse gözünün yaşına bakmaz bu çocuk okuyo demez hem kendi paranı memuriyetten kazanıp emin ol yüksek lisans doktora yapmak daha kolaydır bunlarda maddiyat isteyen şeyler diyosan ben 23 de lisans 25 de yüksek lisans 30 da doktorayı bitiririm 30 uma kadar çalışmam burs kredi ailemden aldığım para ile geçinirim bura türkiye norveç değil kardeşim kafandan çıkart onu çalışmak durumunda kalacağın için memuriyet en iyisi milyonlarca insan memur olmaya boşa çalışmıyor türkiye gibi gelecek kaygısının hat safhada olduğu bir ülkede artık iş garantin var boş fantezilere kapılma kardeşim memuriyette yükselmeye çalışırsın 65 yaşına kadar temizlik personeli olarak çalışacak halin yok okul akademi iş hayatı hakkında istediğin soruları sorabilirsin bana artık böyle ikilemde kalmış kararsız gençlere fikir vermeliyim yardımcı olmalıyım diye düşünceye kapılıyorum görünce o yüzden uzunca yazdım umarım faydalı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Avenged7Fold kullanıcısına yanıt
    Abi öncelikle çok teşekkür ederim emek verip uzunca yazmışsın. Düşününce çok mantıklı geldi abi. Neticede okurken de maddi sıkıntılardan dolayı part time bile olsa çalışacağım. Özel sektördense devlet daha iyi. Anayasal haklarım ve güvencelerim var en azından. Sanırım karar verdim yarın gidip belgeleri teslim edeceğim. Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    Valla tercih yaparken alımda hizmet personeli yazıyordu. Çalışma saatlerimi ayarlamak mı zorundalar emin misin? Yarın belgeleri vereceğim o zaman söyleyeyim mi okuduğumu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Efrasiyabb kullanıcısına yanıt

    olm sen salak mısın ? öğretmen olup napcan. velisi dert öğrencisi dert müdürü dert. herkes gelir posta koyar aldığında 12 bin maaş . yol yemek bi skim de yok hep cepten gidiyor . tamam işte bi köşe kapmışın maaşını biriktir ev al araba al . yarın öbür gün mersedes anahtarını masaya koyunca millet önünde sıraya girer . millet öğretmen olcam diye 25 e kadar okuyor sonra kpss derezil oluyor ,sen para kazanıyon.

  • Efrasiyabb kullanıcısına yanıt

    aynen ak özgürlüğünü kısıtlıyor . ver istifayı 1 sene olmadan görürsün ebeni tersten. bence boş yapma kardeşim milleti de yorma burda.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar agresifsin? Alt tarafı doğru karar vermek için sizlere danışan tecrübesiz bir gencim. Kimseyi yorduğum yok isteyen cevap verir isteyen okumaz bile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    abi gençler bunu anlamıyor işte türkiye kardeşim burası ilkokul mezunu adam porşesini masaya koydummu herkes saygı duyuyor tapıyor önemli olan para bu ülkede ay sonunda faturanı diploman ödemiyor paran ödüyor anlamıyorlar.

  • Hakkarili doktor vardı Capa'da okuyor, Cerrahpaşa'da hasta bakıcılık yapıyordu. Hiç gocunmadan gir işe, ama hangi mesleğini istediğini iyi belirle ve o alanda her anlamda en iyisi olmaya çalış ;) şimdilik şanslısın ama çalışmayı bırakırsan toz olur o şansın..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

    yaşla olacak bişey . bizde geçtik o yaşlardan . burnu sürte sürte öğrenir.

  • Hızlıca okudum mesajları. Aklın varsa memurluğu bırakmazsın. Boş ver toplumun düşüncesini falan. Bak biz okuduk ve atandık da ne oldu? Memleketin öbür ucunda 50m2 daireye 7k kira istiyorlar. Maaşın yarısı gitti bile. Sağlam bir bölüm okuman ve girişimci biri olman lazım. Bunlar bende var diyorsan atandığın kurumdaki gül gibi işini bırakabilirsin. Ama şunu da unutma, aynı toplum bu sefer de "salağa bak, 8-5 memurluğu bıraktı gitti okuyup işsiz kaldı" diyecek. Çünkü toplum her zaman konuşacak bir şey bulur.

    Psikolog olsan ne olacak ki? Ya da öğretmen? Okuyup üzerine yl dahi yapsan lise mezunu düz memur birisi ile neredeyse aynı parayı alacaksın (ki şu an kıdemli olmayan tüm memurlar aynı durumda). Şu an sıfır deneyimli 18-19 yaşındaki çocuk çalışanlar fabrikada ikramiye ile senden fazla maaş alıyor. Sen de 4 sene okuyup bir de üzerine kpss kasıp derece yapacağım diye saçlarını döküyorsun  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 11 Haziran 2023; 22:14:48 >




  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt

    Ülke gerçekleri maalesef parası olana değer veriliyor diploman kirayı ödemiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Haklısın bırakmayacağım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

    aynen öyle en kısa yoldan legal para kazanacak yolların peşinden koşmak lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaöğretim KPSS saçmalığı devam ediyor mu hala ya. Yazık günah valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyorum 75 aldım atanamadım.
    Şuan çalışırken okumaya çalış gerekirse açıkdan oku kendini geliştir. Bir yandan motorsiklet al. Kafan estimi yan ile geç otur gez gençsin daha benim yapamadığımı sen yapmışsın
    Sakın memurluktan ayrılma başarılar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım sen de istediğin yerlere gelirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.