Şimdi Ara

menu ayirma, yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar elimde bir free template var. Bir hosting firmasi icin dizayn edilmis ama ben bunu kendi portalima uyarlamak istiyorum. bunun icin de yandaki menulerle orataki kismin ayri olmasi gerekiyor. mesela sol tarafa o menulerden 3-4 tane koyabileyim ki uyelik , anket , sayac vs.. koyabilirken ortadaki kisma da haber kismini koyabileyim. Fakat sorun o ki bu sablonu dizayn eden arkadas yandaki nenulerle ile ortadaki kismi bir butun olarak almis. Ne de yapsam birbirlerinden ayiramiyorum. Bunu ayirabilecek olan var mi?

    [img=http://img235.imageshack.us/img235/3114/61805245dh2.th.jpg]

    [img=http://img231.imageshack.us/img231/303/50138422uz6.th.jpg]

    templatenin adresi : http://www.readysetconnect.com/templatecenter/templates/template16.zip


    MaxWeb portalin AERA temasi da cok guzel ama ben bu menuleri kendi sitemde kullanmak icin alamiyorum (bilgim yetmiyor)

    [img=http://img87.imageshack.us/img87/1245/98423111dy2.th.jpg]







  • arkadaşım o template photoshop ta yapıldığı için psd dosyasını photoshop ta açıp yeniden slice tool ile bölmen gerekir. onun dışında o bölümü silersen sayfanın şekli oranları bozulur.
  • sanırım senin dediğini anladım ve o olmaz diyorum. çünkü senin portalından gelen bir index sayfası olması lazım. onu veya onun template'ini düzenlemen gerek. yoksa template editlemekte bişe yok. sana tavsiyem budur :) uğraşma boşa.
  • Yok benim yapmak istedigim şu:
    Sol taraftaki 1 menuden 3-4 tane ayrı menu yapıp ayrı ayrı bloklar yapmak isriyorum. Aynı sey sag taraftaki menu icin de gecerli. onları da ayrı ayrı 1 tane olan menu den 4-5 tane yapmak istiyorum. Bunu icin de sol - orta - sag seklinde olan ortadaki menulerin ayrı olması lazım. bu ayırma islemini yapabilecek birisi var mı?

    Yaw en olmadı bildiginiz güzel 3D sekilde dizayn edilmiş mavi - gri - beyaz bir menu ornegi koysanız da olur. en olmadı ondan yaparız bişeyler
  • ben bişe anlamadım ama sana şöyle bir adres vereyim belki işine yarar.
    http://csstinderbox.raykonline.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.