Şimdi Ara

Merak Ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=9i4SY0ztmDU

    Okumayı sevmeyenler için kısa öz tanıtım

    En iyi bisiklet hangisi ? Hangi telefon benim için uygun? En ucuz bilgisayarı nerden alabilirim ? Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Merakettik.net Bilmediğini Sor Bildiğini Cevapla.


    Okumayı sevenler için uzun tanıtım.

    Gün içerisinde aklınıza takılan her türlü soruyu sorabileceğiniz ve bu soruların cevaplarını sizler gibi sorularına cevap arayan insanların cevapladığını hayal edin. İşte bu hayaliniz artık gerçek olmuş durumda. Merakettik.net, teknolojiden, yaşama, moda’dan, spora, siyaset’ten, bilimkurguya, sinemadan, bilgisayar programlarına, cep telefonlarından, uygulamalara ve daha pek çok konuda aklınıza takılan hemen hemen her sorunun cevabını bulabileceğiniz bir sosyal paylaşım sitesidir. Merakettik.net sizlere bir sohbet ortamında merak ettiğiniz konular ile ilgili bilgi almanızı bu bilgiler hakkında yorumlar yapmanızı ve doğru bilgiye ulaşmanız için kurulmuştur. Sitemizde mevcut olan rozet sistemi ile sohbet ortamı ve doğru bilgiye ulaşma belirli bir sisteme oturtulmuş olup ne kadar çok soru ve ne kadar çok cevap verirseniz sitemizde o kadar çok söz hakkında sahip olmuş oluyorsunuz. Sorduğunuz soru ve verdiğiniz cevaplar diğer soru soran ve cevap veren insanlar tarafından ne kadar çok oylanır ve popüler hale gelirse sizde sitemizin işleyişinde o kadar hak sahibi oluyorsunuz. Yani aslında bir nevi bizler merakettik.net ekibi olarak sadece sizi buluşturmak için aracıyız. Sitenin tüm yönetimi bir nevi siteyi kullanan üyelerimizin kendi ellerinde diyebiliriz.
    Sitemizde bulunan kategori kısmında soru sormak ya da cevap vermek istediğiniz konu başlıklarını görebilirsiniz. Sizin sormak istediğiniz konu hakkında daha önce soru sorulmuş ve cevaplanmış olabilir bu kategori bölümümüz sayesinde sorunuz hangi kategoriyi ilgilendiriyorsa o kısma girip sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Ya da belirli bir kategori uzmanlık alanınız ve bu kategori de yer alan sorulara cevap vermek istiyorsunuz kategori sekmemiz ile ayrıntıların arasında kalmadan uzmanlık alanınız olan kategoriyi seçip sorulara cevap vermeye hemen başlayabilirsiniz. Etiketleme sistemimiz ise aradığınız kelimeleri tıpkı google’da olduğu gibi daha rahat bulabilmenizi sağlamak için tasarlanmıştır. Sitemizin ana sayfasında bulunan ara araç çubuğunu kullanarak öğrenmek istediğiniz konuyu yazmanız ya da cevap vermek istediğiniz konuyu yazmanız yeterlidir. Bu sayede çok kısa zamanda bilgiye ulaşabilir ve aklınızı kemiren ya da ihtiyacınız olan bilgiye ulaşabilirsiniz.
    Sitemiz e-mail adresiniz ile kayıt olabileceğiniz gibi dünyaca ünlü sosyal platformlarda bulunan hesaplarınız ile de (facebook, twitter, google +) ilişkilendirip hemen soru sormaya veya uzmanlık alanınız olan konuda cevap vermeye başlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEMFİYAT -- 20 Ekim 2015; 17:22:32 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.