Şimdi Ara

Merakla beklenen Starfield için DLSS 3 desteği olmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dlss bana göre oyunun kalitesini bozuyor rdr2 de bile kapatıyorum. Kalite modunda bile grafikler çamur gibi oluyor. msaa 8x ile daha güzel bir grafik oluyor keskin ve net.
  • Zwirek4809 Z kullanıcısına yanıt
    Single bir oyunda 60 fps üstünün size ne gibi bir katkı sağlayacağını söyler misiniz? Multi oyunlarda ne kadar fps o kadar iyi oyun deneyimi sunar da , yani kusura bakmayın da single modda fps bilmem kaç fps muhabbeti resmen sidik yarışı etmekle aynı. Single oyunlarda fps 60 olması hem güç tüketimi hem ısı konusunda karta yük bindirme. Rahat rahat oynanır.

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    144 üzeri bir monitörünüz varsa 60 fps de oyun oynamak olmuyor oyun kasıyor gibi oluyor ve akıcı rahat oynayamıyorsunbu kadar paralar dökülüp neden 60fps oynamak zorunda kalayım ki versin bir zahmet yüksek fps

  • 2 yıl 75 Hz , 2 yıldır da 144 hz kullanıyorum şimdiye kadar hiç öyle takılıyormuşcasına olayını yaşamadım. O kadar para veriyorum dediğinizde zaten şuan standart aldığınız FHD ve QHD 144 ve 165 oluyor. O kadar para verilecek bir şey yok orda. Bahsettiğiniz "takılma olayı" belki de görüntü yırtılması denen olay sanırım. Onu engellemek için zaten Freesync ve G-sync var.

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Daha çok fps daha az para vermek istiyorsanız amd, marka parası verip daha çok para verip aynı fps yi almak istiyorsanız NVİDİA

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Eğer donanım ve monitör 144 hz (fps) veya üstünde oynamaya imkan veriyorsa yumuşak ve akıcı bir oynanışın yanı sıra bir faydası daha var; gözler daha az yoruluyor, baş ağrısı, mide bulantısı olmuyor ya da azalıyor, tecrübeyle sabittir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 19 Ağustos 2023; 13:26:08 >
  • Zwirek4809 Z kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler 31 mayıs 2023 üyesi. Biz senin söylediğini şöyle yorumluyoruz "rakip ekran kartlarında amd daha ucuza ekran kartı satıyor", fakat bunun da bir sebebi var, yazılım ve çökme konusunda amd her zaman daha kötü olmuştur. Amd driver larında known issues diye bir bölüm dahi var. Buna da ucuz etin yahnisi denir, bu nedenle steam anketlerinde nvidia hala amd yi ezip geçiyor, çünkü ekran kartı pazarı Türkiye den ibaret değil, ekonomi sorunu olmayan ülkeler belirliyor bu pazarı, bilmem anlatabildim mi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Hayatımda daha saçma az yorum görmüştüm. Bu oyunda sence Dlss veya xess yok bilmiyorsan söyleyeyim AMD sponsorlu ayrıca AMD o kadar korkak bir firma ki kendi sponsorladıkları oyunların hiçbirinde Dlss yok ama bunu Nvidia yapmıyor. Adamlar sadece saf güç veriyor teknoloji konusunda 0 lar h265 kodekleri bile bok gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suçlu Nvidia diye yorumladım. Sen kartı dlss 3 için sat sonra oyuna eklettireme resmen komedi. Nvidia kullanıcı olsam dolandırıldığımı hissederdim.

  • alicini68 kullanıcısına yanıt
    Boş yapmayı kes. Kötü olan h654 kodekleri. Bir teknoloji yoksa suçlu teknoloji sahibidir. Büyük olan Nvidia. Gücünü kullansın eklettirsin.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Sorun burada Nvidia Gpu. Darboğaz olacak kadar düşük işlemcilerde etkisi daha fazla. Benzer güçteki Amd kartlarda daha az darboğaz oluyor. Yazılımını bir çözemedi Nvidia.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boş yapma beni dinle -- 19 Ağustos 2023; 17:20:27 >
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt
    Fsr bütün kartlarda çalışıyor bir sorun göremedim.

  • Boş yapma beni dinle kullanıcısına yanıt

    Sanılanın aksine Nvidia'nın zaten bir çok konuda yazılım problemi var. Çok şanslı oldukları konu, tüketicileri yazılım problemlerini hiç bir zaman nvidia'dan bilmiyor. Misal bir çok oyun yeni driver ile oyundan atmaya başlıyor ya da fps 100 alırken 20 ye düşüyor. Anında Steam de oyunu eksi yağmuruna tutuyorlar. Yahu bir durun orjinal nvidia forumunda adamlar yazmış, şöyle problemler var çözmeye çalışıyoruz diye. Ki 6 ay 7 ay çözemediler. Ancak 7-8 driver öncesine dönersen sorun çözülüyordu. Olan oyunlara oldu. Şimdi de nvidia konsol taktiğini uyguluyor. Senelerce konsollarda Full Hd 60 fps, 4k 30 fps şimdi hele 8K falan demeye başladılar güçsüz tflops kartlar ile. Dinamik fps dalaveresini attılar. Ana ekranda 60fps oyun başlıyor 40fps, kalabalık ekranda 25 fps lere kadar düşüyor, ama ana menüde 60 mı 60. 60 diye satıyorlardı. Nvidia da dlss olayı ile ham gücü amd'den düşük kartları 2-3 kat güçlüymüş gibi pazarlamaya başladı. Çok fazla alanda saldırıyorlar o yüzden driver'ları çok çorba oldu nvidia'nın. İşte neyse ki farkeden yok :D





  • Amd nin onca para dökerek anlaşmaya vardığı bi oyunun dlss desteği sunacağını gerçekten bekliyor muydunuz?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.