Şimdi Ara

MERCEDES A160 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
58.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mirgibi

    http://www.araba.com/88087.html

    Bu araba kaca alinir sizce..Ve takasa girsek uste ne vermeliyiz?

    bu araba temiz görünüyo.dediği fiyatta makul.sizin arabanın ederini bilemiyorum.ama tam deri koltuk olmadığını söyliyim,yarı deri koltuk.genel itibariyle hoş bir araba.
  • Gercekten mi? Cok hos... Lutfen yukardaki arac konusunda ne teklif etmem lazim soyler misiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mirgibi
    Ben cok sık araba degistiririm aslinda..Su anda Peugeot 307SW var...Ama memnun degilim..Benzin sarfiyati fazla ve hantal..Kararsizim....Siz kendi profilinizden bahsedebilir misiniz kisaca lutfen.



    Benim açımdan değerlendirmemi soruyorsunuz galiba?

    Sık araç değiştirme nedeniniz,kişisel bir zevkten ileri geliyorsa dediğim gibi mercedesin bu modelini önermem.Yok memnuniyetsizlikten kaynaklanıyorsa,öneririm.Hantal bir araç olmayacağı kuvvetli bir ihtimaldir.Yakıt tüketimi konusunda bu kadar iyimser değilim.Sıralı sistem LPG düşünürseniz,-ki ben kesinlikle düşünüyorum-bagaj hacmi problemi yaşayabilirsiniz A160"ta.
    Şahsen tok görünümlü,devasa sayılabilecek araçlara meylim var.Buna rağmen A160"ın iyi bir duruşu var.Bu konuda ayrı bir başlık açacağım aslında kendimi de eleştirerek,bu trafikte insanlar nasıl hala devasa araçlara rağbet gösteriyorlar,daha küçük araçlar varken,anlamış değilim.
    307"lerden çok şikayet var.Bir resim vardı,peugeot 307"nin arkasına afiş asmış sahibi,onu görmüşsünüzdür herhalde.

    Planımda bugün araba pazarına gitmek vardı,bir gideyim vakit geç olmadan.


    ---------------
    Hız felakettir.




  • Aaaaa!!! Cok iyi fikir..Ben de gideyim bari pazara...:)

    Ayrica,LPG hic dusunmuyorum..
    Sık araba degistirmemin sebebi genel olarak memnuniyetsizlik ya da araba sıkıntı yaratmisa...
    Cok oldum biliyorum ama sirali lpg olayinin ne oldugunu bilmiyorum...
    Ve son olarak bir Peugeot sahibiyim ama ,o olayi duymadim...Ne yazmis soyler misiniz?

    Cok tesekkur ederim...
  • estğ çok olmadınız,forumlar zaten bilgi paylaşım yeridir.bildiklerimizi paylaşırsak,bilgilerimiz anlam kazanır zaten.
    sıralı sistem normal lpgden daha pahalı ve daha güvenilir bir son nesil lpg dönüşüm sistemidir.tartarini,brc,lovato gibi markalar bu alanda uzmandır.bu sistem enjeksiyonlu araçlara uygulanıyor ki,piyasada son model bmwlerin,mercedeslerin,4*4lerin çoğunda bu sistemi görebilirsiniz.peformans kaybı yaşatmayan ve benzine oranla en az 100 de 40 tasarruf sağlayan güzel bir sistemdir.ben de taktıralı 1 ay falan oldu ve çok memnunum.ben stepnenin yerine taktırdım,stepnede arkada duruyo.
    ruhsata işletme masraflarıyla beraber kaliteli bir sıralı sistemin maliyeti yaklaşık 2000 ytl.ki benim masrafımda o kadar tuttu.
  • bu arada a 160 konusunda şunu bilmenizinde faydası var.
    2001 modelden sonra yani 2002 modelden itibaren a 160ın long modeli üretilmeye başladı.long model diğerlerinden birz daha uzun.ve arka taraf uzun yolculuklarda falan acayip rahat ediyo.arkası çok geniş.
    size a 160 longun arabam.comdaki testini göndereyim.bir inceleyin isterseniz...
    http://arabam.milliyet.com.tr/testarsiv3.asp?page=6&rowid=397&yil=2002/07
  • Sıralı LPG belirtildiği gibi,aracın performansını etkilemeyen,güvenli,motor ısınıncaya kadar benzin,ısındıktan sonra LPG tüketen bir sistemdir.Hatta kimilerince performans artırdığı dahi iddia edilir.500-600 km"de 20bin ytl benzin sarfeder LPG"nin yanında bu yüzden.Ancak gayet ekonomiktir.Aracın motoruna zarar verdiği iddiası ise bence safsatadan ibarettir.Verse bile,günümüzde-istisnaları tenzih ederim- satılan çok benzin ve motorinden daha az olacaktır bu zarar.
    Pazarda 1 tane mavi A160 gördüm çıkarken o da.Çok inceleyemedim ama temiz gibi gözüküyordu.99 model olmalı ve 68bin km"ydi galiba.20bin ytl istiyordu.

    Belirtilen peugeot resmini,eklemeyi bilmediğim için ekleyemedim,PMye e-posta adresinizi atarsanaız oraya ataçlayabilirim.


    --------------
    Hız felakettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodii123 -- 16 Nisan 2006; 21:25:25 >




  • BİZDE DE 190 E MERCEDES VAR 90 MODEL TAMAMİYLE ORJİNAL BABAM GÖZÜ GİBİ KORUYOR SIRF ONU KULLANMAYIM DİE BANA ARABA BİLE ALDI ŞUNU BELİRTMELİYİM ARABALARI KIYASLARKEN YAŞINA GÖRE KIYASLAMAK ÖNEMLİ BENCE TABİKİ 98 99 MODEL PASSAT Bİ 90 MODEL MERCEDESTEN İYİDİR AMA 90 MODEL PASSATMI İYİDİR 90 MODEL MERCEDESMİ DİE SORARSANIZ GENLEDE BÖLE DE Bİ SORU GELMEZ ZATEN MERCEDES GERÇEKTEN 1 NUMARA 160 A SERİSİDE TAM BİR AİLE ARABASI GÜVENLİK KONFOR HER YÖNÜYYLE ÇOK GÜZEL TEMİZİNİ BULURSAN HİÇ DÜŞÜNME BENCE
  • Sn. Aragornn,gerçekten çok inandırıcı bir mesaj bu gönderdiğiniz.Babanızın mercedes"e olan eğilimi konusunda.Babanız da gerçekten bu soruya sizinle paralel bir cevap verecekse ben de vazgeçeceğim 90 civarı mercedes bakmaya,passat bakacağım.Zira bugün araba pazarında gezerken,içimden hep,2000-2001 model ..."a(passat dışında çok araç dahil) şu parayı vereceğime,13-15 bin ytl"ye 90 model 200-190E alırım daha iyi,diye düşündüm.





    --------------
    Hız felakettir.
  • Mercedes iyice kafama yatmaya basladi.Yarin bir arastirayim saticilari..Sn.Dodii ,bu arada hangi pazara gittiniz..Ben Altunizade'ye gittim metalik renk bir A160 vardi ama duz vites oldugu icin ilgilenmedim..
  • Ben Ankara"da oturuyorum.Burada da bildiğim kadarıyla tek bir pazar var.İlk kez gittim,oldukça büyük bir yer.Yüzlerce araç.Altunizadedeki yeri biliyorum,daha küçük.Nefret etmişimdir eskiden İETT ile giderken oradan,trafiğin orada tıkandığı için...
    İlgilenseydiniz daha iyi olurdu.Birşeyler daha öğrenebilirdiniz belki.Kazanç olurdu sizin için.



    --------------
    Hız felakettir.
  • Haftaya artik..Yanimda oglum vardi fazla kalamazdim oyle bir girdim,ciktim iste
  • Ayrıca etraf uyanık dolu,pazar ve benzeri yerler biraz insan sarraflığı da kazandırıyor insana.Onu anladım bugün.Dikkat etmenizi öneririm.Hele Mercedeslerde...

    --------
    Hız felakettir.
  • Ne acidan?
  • ben cvp verim isterseniz.mercedeslerde change olayı çok olur.bu yüzden aman ha çok dikkat edin.polis arkadaşlar ben arabayı alırken de özellikle bunu vurgulamışlardı.
  • Yani biraz daha acar misiniz?
  • Change kavramı neyi karşılıyor bilmiyorum ama benim en ağır kastım kaçakçılık.Araba en son kimde kaldı ise elkonur.

    -------
    Hız felakettir.
  • Kacak olmadigini nasil anlayacagiz?
  • kaçak olmadığını şase nosunu inceleyerek bulabilirsin.yani ruhsattaki şase nosuyla araç şase nosunu karşılaştıracaksın.aynı olup olmadığını inceleyeceksin.ama tahminim bunun bile sahtekarlığı yapılabiliyordur.
  • Yapılıyor bildiğim kadarıyla.En güvenlisi,gümrük çıkışlı ise buna dair evrakları,değilse yine koluman"dan vs. ise buradan olduğuna dair evrakları incelemek olmalı.

    ------------
    Hız felakettir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.