Şimdi Ara

MERCEDES ANAHTARI YEDEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herseri ve model mercedes anahtarı kopyalıya biliyoruz.. aracınıza yedek yaptırmak istediginizde anahtarınızı tamamen kaybettiginizde bize ulaşın.. profosyenel ekipmanlarla ve orjinal lisanslı cihazlar ile laboratuvar ortamında hizmet vermekteyiz..diyer ezs kolon kilidi ve araç beyin arızalarındada bize danışa bilirsiniz.. unutmayın tek anahtar risktir.. GENERAL ANAHTAR.. 0312 318 57 29 0543 454 18 18...

     MERCEDES ANAHTARI YEDEK


     MERCEDES ANAHTARI YEDEK










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general anahtar -- 10 Ocak 2013; 15:44:33 >







  • GENERAL ANAHTAR ANAHTARLARINIZIN YEDEĞİNİ ALA BİLME

    ANAHTARLARINIZIN TAMAMINI KAYIP ETSENİZDE KISA SÜRE İÇERİSİNDE YENİLEME

    ŞÜPHELİ KAYIP DURUMUNDA KAYBOLAN ANAHTARI HAFIZADAN SİLE BİLME

    2.EL ALDIĞINIZ ARACA SİDEN ÖNCE KAÇ ANAHTAR YAPILMIŞ GÖRE BİLME VE SİLME

    ANAHTAR KAPLARINIZI YENİLEME

    EZS VE KOLON KİLİDİ TAMİRİ

    ESKİ SERİ MERCEDES ANAHTARLARINIZA YENİ SERİ CHROME ANAHTAR UYGULAMASI

    BİŞE ULAŞIN : 0312 318 57 29 0543 454 18 18


     MERCEDES ANAHTARI YEDEK




  • Mercedes`in Renault motoruna sahip olan araçlardan biri olan Mercedes A 180 modeline yedek anahtar programladık. Emaneten arkadaşından alınan arabanın anahtarı düğün salonu otoparkında kayıp edilmiş arabanın sahibini arayıp sormuşlar şans o ki yedeği evde varmış akabinde bir tanıdıkları vasıtasıyla Mehmet bey beni aradı 2014 model Mercedes A180 anahtar kaybı yaşadık arkadaşımdan çok utandım bu problemi çözebilir miyiz diye sordu kendisine bende tabi ki ne demek hemen bana gelin halledelim diyerek telefonu kapattım.

    Aracın ruhsat sahibi beni aradı oldukça tedirgin olmuş ki ” Murat ustam aracı yetkili servise çekmeyi düşünüyorum ya kapımın önünden arabamı çalarlarsa ben ne yaparım para kolay kazanılmıyor bütün emeklerim o arabada benim ” demesinin peşine bende kendisine ” içiniz rahat olsun arabanın bilgilerinden kayıp olanı silip kullanıma kapatacağım ” dedim ve kendisi rahatladı sizlerde rahatlarsınız çünkü videoyu izleyin görün bakın orada herşey net bir şekilde görünüyor. Mercedes A180 kayıp ve yedek anahtar kopyalama hizmeti zaten 10 dakika sürüyor.

    Ayrıca örnek veriyorum Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Kırklareli, İzmit, Kocaeli ve istanbul bölgelerine yerinde hizmet verebiliyoruz eğer arabanın anahtarları tamamen kayıp olduysa ve içine giremiyorsanız lokasyon belirteceksiniz hemen yerine gelip dilerseniz iki tane Mercedes a180 anahtar kodlayıp teslim edebiliriz. Yukarıda videoda söylediğim gibi arabadan hiç bir parça söküp takmadan sadece özel Mercedes anahtar kodlama cihazımızla müdahale ediyor internet üzerinden işlemi bitiriyoruz.



    Mercedes anahtar fiyatı

    Mercedes anahtar fiyatı modeline göre değişiklik göstersede genelde üç yüz elli lira ile dört yüz lira arasında değişmektedir ülkemizde yerinde durmayan döviz oranlarıyla doğru orantılıdır lakin cebinizi yoracak bir fiyatı yoktur.
    Mercedes anahtar okumuyor

    Genellikle Mercedes w 204 C180 anahtar okumuyor arızası verir lakin Mercedes Sprinter, Mercedes Vaneo ve Mercedes vito modellerinde de kontak dönmüyor anahtar okumuyor arızası ile karşılaşabilirsiniz burada çözüm yolu üç şekilde gerçekleşir Ezs arızası ( kontak bölümü) kolon kilidi ( Elv – Esl ) ve son olarak immobilizer anahtar sırasıyla kontrol edilerek aracın gerekli alanına dokunarak sorunu çözeriz.
    Ayrıca Mercedes anahtarlarının uzaktan kumanda pilleri cr 2025 seri numaraya sahip olup elektronik marketlerden temin edebileceğiniz ürünlerin başında gelir. Start stoplu eller serbest yani keyless go özelliğine sahip mercedes araçların start butonu yerinden çekip alındığında pili biten anahtarın yuvaya sokulmasıyla çalışabilmektedir bu önemli ve güzel bilgi aklınızın bir kenarında bulunsun.

    Mercedes a 180 anahtar üzerinde bulunan mekanik kapı açma demir parçası ile birlikte şöför tarafındaki kilit yardımıyla uzaktan kumandanın açmadığı otomobile binebilirsiniz bu özellik pil bittiğinde yolda kalmamanız için düşünülmüş kurtarıcı niteliği taşımaktadır.

    Kaynakhttps://www.immobilizeranahtar.com/mercedes-a-180-yedek-anahtar/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.