Şimdi Ara

Mercedes Benz Türkiye Sipariş Bedeli İadesi Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 19 Ekim 2023 tarihinde, Mercedes a serisi model araç için Mercedes Türkiye Online Mağaza web sitesi üzerinden, 200.000,00 TL bedel ödeyerek, TR2310049198 sipariş işlem numarası ile araç siparişi oluşturdum. Ancak bazı sebeplerden dolayı 24 Ekim 2023 tarihinde siparişimi iptal etmek zorunda kaldım.

    Siparişi iptal ederken Mercedes bayisindeki müşteri temsilcisi bana iadenin 30 gün içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Ve tüm ödeme ve iade işlemlerinin Mercedes Genel Merkezi tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Benzer şekilde Sipariş Onay Formu'nda da 30 gün içinde iadenin gerçekleşeceği yazıyordu.

    Siparişi iptal ettikten sonra, internette Mercedes Türkiye'nin sipariş iptali ve geri ödeme işlemleri hakkında çok fazla şikayet olduğunu fark ettim. Konu hakkında Mercedes Türkiye müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana tek söyledikleri 30 gün içinde iadenin gerçekleşeceği oldu. Kendilerine şikayetlerden bahsettim. İadenin 30 gün içinde yapılmaması durumunda ne yapacaklarını sorduğumda bana olasılıklar üzerine konuştuğum söylendi.

    Tabii ki 30 gün sonunda iade işlemi gerçekleşmedi. Mercedes Türkiye müşteri hizmetleri ile defalarca konu hakkında iletişime geçtim. Her defasında, Mercedes Türkiye müşteri temsilcileri, konu ile ilgili bilgi sahibi olmadıklarını, sadece finans departmanına talep açabileceklerini söylediler. Bu şekilde defalarca aynı işlemleri tekrarladım.

    30 Kasım 2023 tarihi itibarı ile sipariş iptalinin üzerinden 37 gün geçmiş olmasına rağmen iade işlemi hala gerçekleşmedi. Konu hakkında Mercedes Almanya ile de iletişime geçtim ancak kendilerinden bir geri dönüş olmadı.

    Ben bu kadar müşterisi ile alay eden başka bir firma görmedim. Yarın itibarıyla hukuki süreci de başlatacağım. Ancak konuyu her platformda dile getireceğim ki, yaptıkları yanlarına kar kalmasın. Lütfen siz de sipariş verirken bu konuya dikkat edin.


    Kaynak için sikayetvar.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba her türlü sosyal medya hesaplarının altına yorum yapmalıyız çünkü binlerce iade bekleyen var şikayet varda en fazla şikayet edilen firma şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben burada yazdım. gelişme oldukça da twit atacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alyosa123 A kullanıcısına yanıt

    arkadaşlar 2 buçuk ay sonunda uzun uğraşlar sonrasında paramı alabildim. bu süreçte almanya ekibi yardımcı oldu. sayelerinde paramı alabildim. işimiz türkiye ekibine kalsa işimiz zordu. tabi aradaki kayıpları düşünmüyorum artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.