Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
101
Favori
99.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mercedes olsun diğer hangi marka olursa olsun şu düşünceleri gerçekten bende kahkaha atmama sebep oluyor.Yahu o kadar araba satıyorsun 1 tane ayıplı mal çıkmasına tahammülleri yok.(burada Cem Yılmaz akla gelsin C'mon :) yok artık:) Bahsedilen şey binlerce parçadan oluşan neticesinde insan yapımı bir makine.Koskoca markaların bırakın ayıplı malı geri almamayı ayıplı mal bulmak için kullanıcıların peşinden koşması gerekir ki ayıp neyse tecrübe edilsin tekrarlanmasın.Mahkemeler yoluyla elbette araçlarını iade eden var ama ne uğraşla kaç senede..
  • 2006 yılında sıfır alınan A serisi sebebiyle servisle akraba olduk desek yeri var. Bu sadece A-B-C serileriyle ilgili bir durum değil, servise gidin yatan modelleri görünce şaşırırsınız. Mercedes artık kaliteli araba üretmekten çok uzak. İyi bir tasarım yapmak, yumuşak plastikler kullanmak veya bol sensörlü güvenlik ekipmanları koymakla araba yapılmıyor. Her bindiğinde yol bilgisayarında başka bir arıza mesajı gören Mercedes sahipleri ne demek istediğimi anlamıştır zaten. Sorunsuzluk imajından uzak olması bir yana, müşteri ilişkileri ve memnuniyeti konusunda da bir o kadar zayıf. Sekiz sene yetkili servise giden araçta çıkan hiçbir sorunu iyi niyet altında çözmemeleri, bunun en açık örneğidir.

    Özetle söylemek gerekirse; satın aldıktan sonra garantisi bitene kadar binerseniz tamam, ondan sonra beş para etmez bu araçlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi niyet diye birsey yok arkadasim, burada canin emanet edildigi bir durum var, iyi niyetin soz konusu olamaz yarin birgun Allah korusun arabadayken size birsey olsa iyi niyetiniz cozecekmi bunu hayir. Valla birileri benim sagligimi dusunmuyorsa ben onlara hic acimam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri özetini çıkarsın
  • Gecmis olsun. Mbt e sikayetten aonra mutlaka geri dönüs yapılacagına inanıyorum.

    Gecen sene renault aracı randevulu olarak servise götürdüm. Sabah 8. Sebep ise nikelajlı cam cıtaları takılacak. Yapıstır gitsin 15 dk en fazla. Saat 12 ye kadar bekledim.Bu esnada 3 4 kere durumu sordum. Her seferinde takılıyor cevabı. Sonra yemege gittiler. Saat 1 oldu arabayı alma serefine eristim. 5 saat bekledim serviste. Tabi isimiz gucumuz yok 5 saat ne ki. Gerekirse orda yatmamız gerekiyor heralde. Sonrasında arabayı alıp eve gelmeden yolda cıtanın teki az kalsın dusuyordu. Attım arka koltuga.

    Sonra ertesi gun sabah genel merkeze sikayet ettim. Oglen olmadan servis danismanı aradı. 15 dk da tekrar halledip verdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın ama biraz hata sizde,2-3 kez sorun çözülmez ise davayı yapıştıracaktınız,başımıza ne geliyorsa iyi niyetimizden geliyor.
  • Aracim 44.700km'de yatak sardi ve servis bakimli bir aracti. Araci aldigim Opel bayisi garantiden degisim/onarim yapti ancak surec icerisinde o kadar cok tartisma yasadik ki anlatamam.

    Artik " arabasina da, tekerine de " diyecek safhadaydim. Aractan sogudugumu ikinci el degerinin incelenip baska bir sifir arac icin kolaylik saglamalarini rica ettigimde adamlar yeni aracin liste fiyati uzerinden 300lira gibi komik bir indirim yaptilar. (Sanki ben araci zevkime degistiriyorum, insan yasanilan sorunu goz onune alarak ona gore birsey soyler. Boyle bir indirimi yapacagina, yapma daha iyi)


    Sozde soyleri arac 2 haftaya hazir olacakti, buna tabiki inanmamistim. Araba tam 1 ay sonra hazir oldu.

    Neden bu sorunu yasadim dedigimde " sans " diyorlar. Ya motor kilitlenseydi ve surat olsaydi dedigimde " yasamin garantisi yok " diyorlar. :)

    Konumun link'i:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108769917&p=1#108769917


    Surec tam bir rezillikti. Ne yazik ki isini ahlakiyla yapan satis temsilcisinden tutunda mudurune kadar kimse kalmamis. Ancak mal satilana kadar, sonrasinda ilgili olan hic kimse yok.

    Bu birazda Turkiye ye verilen degeri gosteriyor. Eger serviste sorunlari gidermek adina bilgili insanlar yoksa, yeterli arac ve gerec yoksa sonu bu oluyor. Sahsi dusuncem durumu Almanya'ya da aktarmaniz. Ciddi durumlarda inceleme ekibi gonderildigini okumustum. (Ozellikle premium markalarda)

    Allah sabrinizi arttirsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dacia aldım iki yıl önce en ufak problem çıkmadı . İyiki mercedes almamışım
    Sizede geçmiş olsun burunlarından fitil fitil getirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun sitemim size değil foruma

    9 ay vw passat kullandım ve sattım gözünü seveyim arabamın bir problem yaşamadım. Şimdi bu konudaki araç c180 değil de passat olsaydı bizim arkadaşlar başlardı das auto, tok kapı sesi vs. Vs.

    Neyse en guzeli gidip makyajlı 3 serisi almak mis gibi araba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede iyi niyet, alttan alma falan hikaye hocam. Alttan alanı, sesini çıkarmayanı gördü mü öpüyor bizim milletimiz. Yırtık olacaksın, sesin gür çıkacak bak bakalım sorunların nasıl çözülüyor. Geçmiş olsun bu arada.
  • En başta yapmanız gereken işi sona bırakmışsınız. Geçmiş olsun davayı açın ve kurtulun başka şekilde muhatap olmak sizi yıpratıyor gördüğünüz üzere..
  • quote:

    Şu an şirketin yönetim kurulu başkanına (aynı zamanda sahibi) cep telefonundan ulaşma şansım var. Konuyu iletsem mi açıkcası kararsızım


    Ağlanacak halinize çok güldüm. Bir çok kişi sıfır aldığı araçta sorun çıkmasını kabul edemez, direksiyonda hele direk değişim için bastırırdı. Bir arabaya o kadar para döküp sonucunda bu hale gelmeyi kimse istemez. Alıntı yaptığım yerle ilgili isterseniz arayın adam muhtemelen size gülüp kapatır. Alt tarafı bir c serisi araba almışsın der geçer. Geçmiş olsun, hukuki olarak bir yere varmak zaman alır ama deneyin şansınızı.

    Not: bu tip sorunlar her markada meydana gelebilir. Burada önemli olan Distribütörün tavrıdır. İsteseler 1 günde çözerler o sorunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: takma ad

    İyi ki fakirim
    Bunlarla karşılaşsam katil de olabilirdim.

    yahu autoking'de sigara deliği onarımı için gittim, adam aracın markası ney dedi,ne önemi var dedim, ulan adam bi katalog açtı, jetta için 40 lira olan delik tamiri passat için 55, mercedes için 90 lira hepsi de kumaş yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olayın bir benzerini hatta bayağı benzerini ben de Renault Türkiye ile yaşadım. Benim sıfır aldığım arabada direksiyon sert ve ufak da olsa sağa çekme sorunu vardı. Defalarca yüzlerce km test sürüşü yaptık, söktüler taktılar sorunu çözemeyince bu normal dediler. Demek ki Mercedes' i Renault' u farketmiyor. Hepsi kan emici.
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    mercedes zaten reno ile aynı motoru kullanmaya başladığında anlaşılmıştı ne mal olduğu
  • Öncelikle geçmiş olsun...gerçekten can sıkıcı bir olay yaşadığınız, hemde fiziki açıdan güç bir durumda iken üstüne birde bunları yaşamak tam anlamıyla tuz biber olmuş.

    Yazınızda şirketin yönetim kurulu başkanına cep telefonundan ulaşabileceğinizi yazmışsınız. Bence artık zamanı gelmiş. Ufak tefek problemler yüzünden koca yönetim kurulu başkanı rahatsız edilmez ama neredeyse bir yıldan buyana gözülmemiş ve görülen o ki çözülmeyecek problemler yaşıyorsunuz. Bence hiç çekinmeden ulaşın ve anlatın durumu..

    MB firmasıyla ilgili yaşadıklarınıza gelirsek. Bence yaşadıklarınız firmadan çok servisle ilgili bir sıkıntı. MB in böyle bir konuya bu şekilde yaklaşacağını çok da sanmıyorum yaşadığım örneklerden. Akrabamızın garantisi bitmiş e200 aracı krank kesmişti, sırf garantisi bittikten sonra da servise bakımları yaptırdı diye sandık motor getirip taktılar.

    Bence servisle artık yüz göz olmayın, yönetim kurulu başkanı, olmadı MB türkiyede üst düzey birileri, onlarda olmazsa almanyaya bir şekilde anlatın hikayenizi ve videoları gönderin..

    Sorunlarınızın çözülmesi dileğiyle...gelişmeleri takip paylaşırsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten mercedes nissan eski dorunsiuzluklarini yitirdiler.

    Ancak servistekiler zerre sorun cikarmadilar. Ondan donra hyundai neden sirket değeri yukseliyor. Adamlar tr yi çözmüş de ondan. Boyle sikayetleri okuyunca premium arac almak mantikli gelmiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    valla açık söylemeliyim abi millettin niye mercedesleri bayi önlerinde yaktıgını yada vurup kırdıgını iyi anladım

    yahu guvenıyosun koskoca mercedes dıye arabasını almıssın onca para verıyosun, servisine gidiyosun ilgisiz alakasız bilinçsiz sanayi tipi davranışlarla musterıye yaklasma

    yok biz bunu sokemeyız edemeyız elımızde kalır sorun yok böyle bin yahu bunlar nedır boyle koskoca mercedesı n servıslerı boyleyse ılerde param olsada almam sen koskoca mercedes ın servısı olmussun nedemek sokemem edemem elımde kalır söyle olur boyle olur vıdayı takmaz felan o zaman nıye mercedes servısı oldun sanayıde sahın felan tamır etseydınız valla iyi sabir varmıs sızde yıne terbıyeyı bozmamıssınız ben o mercedesle bayıden ıcerı dalardım onca para verecem servıstekı rezalete bak
  • Her aracın maalesef sorunları var. Marka model ve fiyatı ne olursa olsun. Geçmiş olsun. Umarım severek aldığınız ve gelmesi için bu kadar beklediğiniz araç ile bundan sonra uzun ve sorunsuz günleriniz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük geçmiş olsun, lütfen son birkez daha paranıza kıyarak tüm bu yazınızı Almanca tercüme bürosunda tercüme ettirin ve direk Mercedes Almanya' ya mail atın... Bakın eminim Almanya tarafından aracınız yenisiyle değiştirilecektir... Bundan sonra bu ayıplı malı tamir edilse bile kabul etmeyin... Tekrar geçmiş olsun...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.