Şimdi Ara

MERCEDES GLA ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
14
Favori
69.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.Müşteri aracı alırken kışlık veya yazlık 1 takım lastik ücretsiz olarak alır.İlk sipariş formunda bunlar yazar.Ama ekstra olarak yazlık lastik varken kışlık veya tam tersi olacak şekilde alırsanız bayii bunun ücretini mutlaka ekler.Onlar bizim düşündüklerimizi çoktan düşünüp uygun kılıf hazırlamışlardır bile emin olun.işleri bu.Ayrıca size satışı yapan satış temsilcisi bunun detaylı bilgisini vermek zorunda.Umarım problem yaşamamışsınızdır.

    Bu arada bende geçen hafta GLA 180 CDI Edition 1 aracımı aldım.Tek kelimeyle mükemmel.Tam bir donanım harikası.Keşke donanımdaki kusursuzluk motorda da olsa.Önceki aracım 3.20i ed idi.bu araçtan sonra biraz güçsüz geliyor ama yine de normal bir kullanıcıya yeterli.En kısa zamanda resim atmaya çalışırım.
  • Güle güle sağlıkla kullanın inşallah. Keyifli, şık, güvenli bir araç evet maalesef biraz güçsüz ama kesinlikle günlük kullanım için yeterli. Bende edition 1 deki jant grubunu sevemedim ama içerde o göğüsün derisi, kaplaması, renkleri şahane.

    İyi günler.
  • Araba çok güzel. Randımanlı kullanıldığında performans da fena değil. Çok fazla bişey beklemezsen harika bi araç. Güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda satın almış arkadaşlar fiyat paylaşabilir mi ? pazarlıkla nerelere geliyor fiyat?
  • sertacak kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aslında istenilen meslek grubuna dahilseniz zaten hemen indiriminizi direkt yapıyorlar. Benim aldığım fiyat filo indiriminden dolayı biraz uygundu (tabii euro'da çok daha aşağıdaydı). Ancak pazarlıkta dezavantaj olan şu, araç hemen hemen tüm bayilerde 4 tane - 5 tane mevcut. Demem o ki, az arz çok talep tok satıcı. Ama benim aldığım zaman ki en iddali fiyat hasmer'den gelmişti.

    İyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormhan

    Merhaba, aslında istenilen meslek grubuna dahilseniz zaten hemen indiriminizi direkt yapıyorlar. Benim aldığım fiyat filo indiriminden dolayı biraz uygundu (tabii euro'da çok daha aşağıdaydı). Ancak pazarlıkta dezavantaj olan şu, araç hemen hemen tüm bayilerde 4 tane - 5 tane mevcut. Demem o ki, az arz çok talep tok satıcı. Ama benim aldığım zaman ki en iddali fiyat hasmer'den gelmişti.

    İyi günler.

    Meslek indirimini % kaç yapıyorlar acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MINERVAL kullanıcısına yanıt
    Umarım sizi yanıltmam ama %2 idi. Ama yine de siz doğru ve kesin bilgiyi satış temsilcilerinden alın derim.
  • arkadaşlar ben geçen ay teklif aldığımda gülsoy floryadan %4.5 indirim oranı almıştım.Daha sonra farklı bir araç bulunca vazgeçtim.Arabayı aldık.Donanım olarak bundan daha iyi bir araç bulabileceğimizi sanmıyorum.Resim atacaktım.Öylesine aracı bir ilana verdim.Satmayı hiç düşünmüyorum ama yinede bir koydum.Allah ömür verirse ailecek bu aracı 6-7 yıl kullanırız diye düşünüyoruz.Link atıyorum isteyen göz atabilir.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-2015-mayis-cikisli-turkiyede-tek-216671488/detay/




  • Maşallah maşallah maşallah ilandaki herşey çok doğru ama en doğrusu TR'de tek

    *not: mağdem böylesine dolu dolu bir araç sipariş ettiniz keşke ama keşke command ve harman kardon ses sistemi de ekletseymişssiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormhan -- 16 Haziran 2015; 10:58:44 >
  • GLA ya 166 bin vermek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stormhan S kullanıcısına yanıt
    haberelectro kullanıcısına yanıt
    Birincisi aracı sipariş etmedim.Sıfır aldım ama ikinci sahibiyim.İkincisi hiçbir Sitede bu donanımda başka bir araç daha yok.Varsa gösterin bilelim.Zaten aracın dizel modeli Piyasaya çıkalı 1 sene olmamış.Araçta Trde sayılı adet var.Hepsini geçtim.Millet 120 milyarlık c180e 160 milyar yazarken sorun yok da ben 13bin TL ekstrası olan aracı satmak için koymadığımı belirterek 166 demişim çok mu.Hepsini geçtim.Aracın fiyatını donanımını vs eleştirmeniz için değil merak eden arkadaşların incelemesi için koydum.Yorumlarınızı kendinize saklayın.

    Haberelectro nickli arkadaş.Amerika da çıkış fiyatı 23bin dolar olan camaroya türkiyede 120-150bin dolar fiyat çekilmesinde problem yok.Tr şartlarının en çok tutulan motor seçeneği olan 1600cc ve altı dizel otomatik araca 166bin tl vermek de problem mi var.Yukarıdaki yazılarımı okuyun haftalar önce araçla ilgili yorum yapmışım ve fiyatının düşük olması gerektiğini belirtmişim.Yani benim de işime gelmiyor bu arabaya bu paraları vermek ama Tr şartları bizi buna zorluyor.Şu yorumlarınız yapmadan önce biraz okuyun ve dikkat edin.

    Hepinize iyi forumlar

    EDİT:Mention



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllidianStormraqe -- 16 Haziran 2015; 19:15:27 >




  • Bu araba o paranin arabasi degil o yuzden oyle yazdim. Isterse altin kaplasin GLA mercedese yakismayan bir araba. A-B ve CLA da ayni sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki çoğu araba parasının arabası değil.Aynı fikirdeyim.Ama benim ilanım üzerinden yorumlarsanız yanlış olur.Bende yanlış anlarım doğal olarak.Neyse sorun yok o zaman.İyi geceler sayın haberelectro
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    sn. haberelectro,

    sizin yazılarınızı, açtığınız otomobil konularını severek okuyorum. Otomobiller konusunda %90 aynı görüşlerdeyiz (yazılarınızdan bunu anlıyorum). Ancak insanların hele ki para kazanmanın böylesine güçleştiği bir ortamda şu yada bu şekilde almış olduğu bir araç için direkt "o para etmez, a-b-cla-gla mercedes'e yakışmayan araçlar" demek eleştirdiğiniz insan için kırıcı bir yorum olmanın yanında birazda haksızlık olur.

    Evet burada herkes herşeyi yazabilir, yazacaktırda. Ancak kimilerine göre parasını gayette hak eden, keyifli, farklı bir tarzı olan ve "niche" bir sınıf olan GLA, bazılarına göre ise tamamen gereksiz,hormonlu A tarzı Mercedes kalite ve markasından uzak olarak adlandırılabiliyor. Bu iki görüşünde ötesinde otomobillerin temel ihtiyaç giderme işlevi yanında duygulara ve zevklere hitap eden yönü asla yadsınamaz. Zaten otomobil almanın tek amacı A noktasından B noktasına ulaşabilmek olsaydı herkes tek tip abidik gubidik sadece 4 teker ve direksiyondan ibaret taşıma aracına binerdi. Bu bağlamda, Mercedes GLA tarzıyla, sunulan donanımıyla Türkiye'de çokta muadili olmayan bir araçtır. (ve bence en iyisidir)

    Fiyat konusunda ise, master135 nickli arkadaşımızın aracı gerçekten çok donanımlı bu sebeple fiyatı çok yukarılarda. Yoksa amg donanımlı dizel gla 140.000 TL bandında bulunabiliyor. Birde her zaman kıyaslamalar aynı ürünler ve aynı özellikler içerisinde gerçekleşirse %100 olmasa da yakın doğrulara ulaşılabilir diye düşünmekteyim.

    Aracı olan olmayan herkese kazasız belasız güzel günler dilerim.




  • C serisinin 120 bin liraya alinabildigi bir ortamda GLA 170 bin etmez. Amacim kimseyi kirmak degil, dogrulari soylemek. Donanimla araba degismiyor malesef. Sadece makyajlanmis cirkin kadin etkisi yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim de yorumlar sert oldu biraz.kusura bakmayin.Forumda o kadar fazla sevilmeyen birseyi asagilama aliskanligi var ki,artik en ufak bir yorumdan bile yanlis anlasilmalar tartismalar cikabiliyor.Kisiden kisiye degisir kritetler oncelikler.Araclarin fiyatlari ederleri vs bu konularda sizinle ayni fikirdeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GLA aracimiza illimunated star uygulamasi yaptik.mobilden atiyorum hatalar icin kusura bakmayin
     MERCEDES GLA ANA KONU MERCEDES GLA ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllidianStormraqe -- 20 Haziran 2015; 3:14:05 >




  • Aracınız hayırlı olsun gerçekten güzel ve özel bir araç, bende dün itibari ile gla cdi edition 1 siparişi verdim yanlış anlaşılmasın mercedesi bilmeyenler editionun ne olduğunu bilmez standart donanımlara ek olarak kör nokta, hafıza paketi, sürücü ve yolcu koltuğu hafıza paketi, keyless go, panoramik sunroof, akıllı ışık sistemi eklettim hayırlısıyla eylül sonu gibi teslim alacağım aracı almadan önce çok araştırdım fiyat, kalite, 2.el değeri, yakıt vb. bir çok kıstasa bakarak şuan bu fiyata alınabilecek en iyi araç olduğunu rahatlıkla diyebilirim. Bence fiyatı uygun, en basitinden dizel olduğu için dizel düşük motorlu araçlarla kıyaslarsam eğer honda crv 147 bin tl mercedes ile kıyaslarsam ne marka değeri ne ikinci el değeri ne yakıt tüketimi ne konfor hiç biri boy ölçüşemez 20 bin tl fark için bunu almam ha eğer crv nin hacmi büyük derseniz gidin dacia lodgy alın yada qq işin açıkçası mercedesi türkiye şertlarında bmw veya audi ile kıyaslayabilirsiniz onlarında düşük motorlu dizel aracı yok o yüzden bu arac çok satar.

    not:sn master135 illimunated star uygulamasi uygulaması süper olmuş nerede yaptırdığınızı bildirebilirmisiniz




  • volkanbaran V kullanıcısına yanıt
    Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler.araciniz hayirlis olsun.sizinki de tam bir kuppn arac olmus.insallah kazasiz belasiz kullanirsiniz.star icin pm olarak mesaj attim.merak edenlere de pm olarak gonderebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni sanırım siz o gün yanlış anladınız herhalde, ben eleştiri olsun diye tek bir kelime dahi kullanmadım. Ama sorun yok böyle şeyler olabiliyor.

    illimunated star şahane olmuş, çok güzel güle güle kullanın. Bu donanımla ilgili olarak 3 tane sorum olacak;

    1- illimunated star yalnızca kapıları açtığınızda, kontağı çevirene kadar mı yanıyor? Yoksa sürüş esnasında da yanıyor mu? (başka forumlarda sürekli yanık gezenlerde varda)
    2-Maliyeti nedir acaba?
    3-Mercedes servisinde mi yaptırdınız yoksa, dışarıda güvenilir bir usta / tuning firması gibi bi yerde mi?

    Teşekkürler, iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.