Şimdi Ara

Mercedes W203 C180 Komp. Sportcoupe hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    1 yıldır R56 kasa 2008 model Mini Cooper S kullanıyorum. Arabamı genel olarak sevsem de konfor eksikliği artık ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Malum sitede gezinirken W203 sportcoupe yi gördüm. Zaten W203 lerin tasarımını çok severim, aklıma takıldı.

    Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi? Makyajlı kasa temiz kullanılmış bir w203 sportcoupe bana sorun çıkartır mı? Kronik sorunları var mı konfor olarak ben her arabanın benim arabamdan iyi olacağını düşünüyorum zaten. Motoru nasıldır, yakıt tüketimi nasıldır? (Ben Cooper S ile çoğunlukla şehir içi 10 lt civarı benzin yakıyorum.)

    Teşekkürler.



  • bmw de compact mercedeste bu kasa coupe ler uvey evlat olarak kaldilar halbuki ikiside guzel arabalar bence. Bir kac kere bindim ici falan bildigimiz mercedes kalitesinde trim sesi fazlaydi araba dusuk km olmasina ragmen birde bakimlari maliyetliydi. Clk da dusunulebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam hocam, compact sevmem ama sportcoupe mantıklı görünüyor. Hem kitlesi daha medeni kullanıyor hem de araştırdığım kadarıyla bu kasanın pek kronik problemi yokmuş genel olarak herkes memnun. Tabi genelde c sedanın yorumları var. Satılık araçlara da baktığımda ilk sahibinden, ikinci sahibinden satılık düşük km li temiz araçlar bulunabiliyor. Zaten sedan olanların fiyatları 15bin civarı daha fazla gibi. Bana mantıklı geliyor bilmiyorum. Yakıt 10 lt yi geçmesin sorun değil benim için zaten çok km yapmıyorum ve şu anda da o kadar yakıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.