Şimdi Ara

Merchant's Blessing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Dün akşam netwok stall'da satışa bırakmıştım. 2 parça eşyam (1.8 miyon ve 1 milyon) satılmış. Daha sonra başka eşyalarımda satılmış. Daha sonra fark ettim "MERCHANT'S BLESSİNG" diye bir item vermiş. Bunun ne olduğunu bilen var mı?



  • Merchant's Blessing Network Stall açtıktan sonra belli bir fiyattan sonra oyuncuya verilir. Açıldığı andan itibaren yarım saat süresi vardır ve bunu kullandığın süre boyunca kestiğin yaratıklardan 1.5 kat daha fazla para alırsın.
  • biraz daha açıklayabilrmisin? ben anlamadım yaw
  • Şimdi..
    Diyelim ki Stall açıyorsun.. İtemleri koydun ve "Open Stall" tuşuna bastın. Bu esnada ekrana bir pencere gelir ve sana stalların online staış sistemine eklenmesini istiyor musun diye sorar. (Stall NetWork-Online stall Sistemi hakkındaki bilgiler üst konuda bulunabilir.) Eğer kabul edersen StallNetWork aracılığıyla satılan itemlerden %1 oranında komisyon ödersin. Yani 100.000 altından koyduğun bir itemi stallnetwork ile sattığında 99.000 altın alırsın. Eğer StallNetWork aracılığıya belli bir fiyat üzerinde item satarsan(mesela 2m) sana Merchant's Blessing isimli bir item gelir. Bu itemi açtığında canavarlardan gelen altın oranı 1,5 katına çıkar. Bu itemin kullanım süresi sadece yarım saattir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: efmeniz

    biraz daha açıklayabilrmisin? ben anlamadım yaw

    Kıro Bak şimdi. Şimdi bi eşyanı stall'a koydun.Open Stall ondan sonra karşına bişi gelıyo tmm ok diosun.Ondan sonra eğer eşyan satılırsa (tabi bir fiyat sınırlaması varmıs) sana görevlerin verdiği gibi bişi verio.Onu kullanıosun.Kestiğin canavarlardan düşen gold 100se 250oluyo.
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.