Şimdi Ara

Merhaba kampanya hakkında bir sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar "HERKES İÇİN TELEDÜNYA HD KAMPANYASI"na üye olmayı düşünüyorum. KabloTV kullanıcısı değilim yeni abonelik başlatacağım. Öğrenmek istediğim konu şu: Nakit yada taksitli olarak %50 indirimle verilen "Hd Set Top Box" cihazının ücreti faturaya mı yansıtılıyor? Eğer öyleyse 12 taksitle almam durumunda 9,5TL + (110/12) 9TL = 18,5 TL lira fatura mı gelecek? Sinema yada HD Sinema paketi düşünmüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar...

    http://www.teledunya.tv/herkeseteledunya-hd.html




    TOLGA



  • aylık fatura olarak ödeyeceksiniz.kredi kartından falan çekim yok.12 ay sonunda sadece teledünya abonelik ücreti ödemeye devam edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikalos

    aylık fatura olarak ödeyeceksiniz.kredi kartından falan çekim yok.12 ay sonunda sadece teledünya abonelik ücreti ödemeye devam edersiniz.



    Teşekkür ederim...
  • Ben de yıllardır kablotv abonesiydim ve birkaç gün önce Teledünya'nın HERKES İÇİN TELEDÜNYA HD KAMPANYASI'ndan yararlanmak için başvuruda bulundum. Aynı gün gelip kurdular.Fakat kampanya açıklamasında 4. maddede ''Kampanya kapsamında Kablo TV kurulum ve TELEDÜNYA aktivasyon ücretleri alınmaz.'' yazmasına rağmen kuruluma gelen görevliler 20 TL kurulum ücreti talep ettiler ve bunu nakit olarak aldılar. Makbuz istememe rağmen vermediler. Şikayette bulunmak için müşteri hizmetlerini aradım.Keşke hiç aramasaydım çünkü cevap beni daha da kızdırdı.
    Yıllardır abonesi olduğum KabloTV tüplü televizyona bağlı.Teledünya HD'yi ise doğal olarak yan odadaki LCD'ye bağlatmak istedim.Bu nedenle farklı bir TV'ye kurulum yaptıkları için kurulum ücreti alınması normalmiş. Eğer KabloTV'nin bağlı olduğu ''Tüplü TV'' ye Teledünya HD'yı bağlatsaymışım ücret alınmayacakmış! Bu lafın üstüne kötü şeyler söylememek için telefonu kapattım ve 20 TL'nin üstüne de bir bardak soğuk su içtim.
    Yani ben daha önceden kablo TV abonesi olmama rağmen 20 TL vermek zorunda kaldım ki eğer ilk defa abone olacaksanız bu ücret daha da artacaktır.




  • Geçmiş olsun. Hoş olmayan bir durum. Bizde iki TV'ye analog yayın gidiyor. Geldiklerinde 1 tanesini dijital(teledünya) yapmalarını, diğerini aynen bırakmalarını söyleyeceğim, bakalım ne olacak?
    shockfiyat , splitter ile ayırıp LCD'ye teledünyayı, aynı splitter ile analog kablo tv'yi de tüplü TV'ye bağlıyorlar değil mi? Yani bir splitter ile çözülüyor iş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurshit

    Geçmiş olsun. Hoş olmayan bir durum. Bizde iki TV'ye analog yayın gidiyor. Geldiklerinde 1 tanesini dijital(teledünya) yapmalarını, diğerini aynen bırakmalarını söyleyeceğim, bakalım ne olacak?
    shockfiyat , splitter ile ayırıp LCD'ye teledünyayı, aynı splitter ile analog kablo tv'yi de tüplü TV'ye bağlıyorlar değil mi? Yani bir splitter ile çözülüyor iş?


    Evet bizde internet de olduğu için 3'lü splitter taktılar.Fakat internet, kablotv ve teledünya aynı anda açıkken HD kanallarda görüntünün bazı kesimlerinde zaman zaman kareler şeklinde donma oluyor.Ortalama 4-5 dk'da 1-2 sn oluyor bu.Henüz fazla deneme şansım olmadı fakat yalnızca teledünya HD açıkken de bu donmalar 15-20 dk da 1-2 sn devam ediyor.SD yayınlarda ise bir sorun yok.Acaba teledünya için splitter yerine ayrı bir hat çekmeyi kabul ederler mi? Biraz daha deneyip arıza kaydı vericem, bakalım nası bi çözüm bulacaklar...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.