Şimdi Ara

Merhaba, nasılsınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ■Öncelikle şunu söylemek istiyorum: Bu konunun buraya ait olup olmadığını bilmiyorum çünkü konu Twitch yayını hakkında. Linç etmek serbest.
    İkincil olarak bu konuyu açmanın ne kadar zor olduğunu söylemem mümkün değil. Beyaz ekrana boş boş bakıp "ne yazacağım?" diye düşünerek iki buçuk saat (tamam, arada YouTube'a falan tabii ki baktık) harcadım. Son çare olarak paldır küldür yapacaklarımı rastgele yazmaya karar verdim. Şüphesiz konuyu açtıktan sonra 4-5 kez editleyeceğim 2 gün içerisinde.

    ■Merhaba, Twitch üzerinde uzun süre yayın yapmaya karar verdikten sonra bu mevzuya kollarımı sıvamanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. YouTube'a° hiç bir zaman pek önem vermedim çünkü orada şöyle havadan sudan muhabbet edemiyorsunuz. Bir yandan sohbet edip bir yandan oyun oynamak için Twitch'de karar kıldım. Peki ne oynayacağım?
    ■Oyun tarzı konusunda herhangi bir sınırlamam yok; hemen hemen her türlü oyunu oynuyorum. Stratejiye biraz uzağım sadece. Onun dışında hemen hemen her oyuna -bilhassa "senaryo bizi alsın götürsün" oyunlarına- el atacağım ve bir oyuna başlarken serinin birinci oyunundan başlayıp sonuncusuna kadar gideceğim. Kesin oynayacaklarımın ufak bir listesi var:
    - Fallout serisi (evet, 1. oyundan itibaren)
    - Elder Scrolls serisi¹
    - BioShock serisi
    - Legend of Grimrock
    - Kabus 22
    - Tomb Raider serisi
    - Dishonored
    - S.T.A.L.K.E.R. serisi
    - Metro serisi
    - Resident Evil serisi ³
    Bu oyunlara başlamam için aklımdaki minimum izleyici sayısı yedi. Oynamamı istediğiniz bir seri ya da oyun olursa seve seve oynarım. Bunu dumanı üstünde, fotoğrafsız, tatsız tutsuz Twitter hesabına yazabilirsiniz.
    Peki ne zaman bu yayınlar?
    ■Başlarda yayınların saati belli olmasına rağmen oyunlar konusunda yayın biraz düzensiz olacak. Yayınların süresi minimum 2 saat. Senaryo oyunlarında yayını azami 1 saat uzatabileceğimi düşünüyorum. Yayın kalitesini şimdilik 480p tutacağım. Kotalar yanmasın. Yayın saatleri:
    Çarşamba: 21:00-22:30
    Cuma: 21:00-22:30
    Pazar: 21:00-22:30

    ■Yayınlar burada olacak ve yayın sohbetinde lütfen küfretmeyin. Küfreden arkadaşlara önce timeout, ardından ban merhaba diyor olacak.
    Yayınlara normal yayın zamanı dışında CS:GO ve DotA da dahildir.
    ■Kendinize iyi bakın. Muhabbete bekliyor olacağım.



    ÇOK ÖNEMLİ NOT: İnternet ile ilgili sorunlarımdan dolayı düzeltene kadar canlı yayın yapmayacağım. Onun yerine YouTube odaklı çalışacağım.
    _________________________________________________________________

    ° -
    ¹ - Elder Scrolls serisinin içinde Skyrim olmayacak. Nedeni: Artık herkesin ezberlemiş olması. Onu kendime saklayacağım. Daha önceden Morrowind'i bitirmiştim ve Arena'ya kısa bir süreliğine el atmıştım. Skyrim hariç hepsi olacak.

    ³ - Tek platformum PC olduğu için 2. ve 3. oyun için emulator kullanacağım ve PC için olmayan ara oyunları oynamayacağım. Yani dizilim: HD Remake-2-3-4-5-6-Revelations 1-Revelations 2 olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilmario -- 8 Ocak 2016; 22:36:17 >







  • Yayın vakti. Buradan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilmario -- 7 Haziran 2015; 20:07:05 >
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeşilmario -- 26 Kasım 2015; 12:18:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.