Şimdi Ara

Merhabalar arkadaşlar boş kişisel bir konu olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • girip zaman harcamak istemeyebilirsiniz. 2. yılım sınava az ve güzel bir zaman kaldı. Şu sıralar tyt dalgalanması yaşıyorum en yüksek 110 yaptım genel ortalamam 106 107 civarı sanırım. AYT'de 70 e çakılmıştım son özdebir 72,5 töder de 77,75 geldi. Umut verici gelişmeler töder herkesin iyi geçmiş gerçi ama 75+ yakalamak çok istiyorum. Buaraya bunları kalsın ileride bakabileyim diye yazıyorum ama öneride bulunmak isteyen arkadaşlar olabilir. 28k'dan mezuna kalmıştım ve hedefim TIP doktoru olmak. Nöroşirürji'ye ilgim var. Beyin tümörleri üzerine çalışmak istiyorum. Girmek istedğim fakülte ise İstanbul Tıp Fakültesi. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bunun için çalıştım iki yıl boyunca. Sizler de çalışıyorsunuz kendi idealleriniz olsun kendi hayalleriniz için. Umarım herkes emeğinin karşılığını ve gönül rahatlığıyla adım atacağı fakülteleri alır. Bunu gerçekten çok istiyorum. Yetkin bir hocamız yahut arkadaşımız varsa durum değerlendirmesi alabilirim. TYT sosyalde de konu çalışıp iki üç test çözüp denemelere geçmek istiyorum. Çok karma bir yazı oldu ama boş muhabbet olduğunu belirtmiştim. Böyle içini dökmek isteyen arkadaşlar olursa altlarda görmek isterim ama.







  • İstediğinin peşinden gitmen güzel bir şey kardeşim. Umarım da istediğine ulaşırsın. Ben de TAÜ Mekatronik istiyorum. Şu anda da hedefime ulaşıyorum denemelerde ama daha fazla yükseltip garantiye almak istiyorum. Umarım istediklerimize ulaşırız.
    TYT Sosyal için ben Tonguçun hızlı tekrar kitabını aldım. Konu başlangıcında terimler var(ÖSYM önem veriyor terimlere bildiğin üzere). Kitabı bitirip girmeyi düşünüyorum ben de. 4-5 net arttırırım öyle heralde. Benim asıl sıkıntım fende tyt-ayt fene nasıl çalıştın özellikle biyolojiye? Yanıtlarsan sevinirim. İyi akşamlar :)
  • TYT AYT Fen'e ilk senemde çok fazla konu tekrarı yaparak girdim, işime yaramadı. Bu sene bol soru çözerek girmeyi deniyorum. Zaman var 1 ay. Unite unite eksik hissettiğin unitelerde daha fazla test olmak üzere her uniteden illaki bir test koparıp zımbalayabilirsin onları güzelce eritirsin sınava kadar. Biyoloji için yegane tavsiye bir cep kitabını gece yatmadan okuman, anlayarak tabii.
  • Netlerin iyi de ne olursa olsun bırakma şu zamanda. Sınavda hedeflediğin netlerin üzerine çıkmak için çalış.
    Bir de heyecanını kaybetme. Tıpa girerken kansere çare bulacağım diye başlıyorsun, sene içinde kendini elektrik biyofiziği çalışırken buluyorsun. Ancak hedefi olana güzel bölüm. İnşallah ulaşırsın hedeflerine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum zamanın olmaz belki ama olsun ben yine de sorayım. Öncelikle hayallerine ulaşmanı, mutlu olmanı diliyorum. Netlerin çok güzel. Umarın hedeflediklerini başarırsın. Peki bu seviyeye nasıl geldin? Bir derste konuyu çalıştıktan sonra önemli ayrıntılar unutulabiliyor. Örneğin matematikte youtube'dan konuyu izledikten sonra; bir soruyu çözmek için hocanın söylediği bazı kritik noktalar oluyor, bunlar unutulabiliyor. Veya videodaki derste hocanın çözdüğü sorularla (okulda, dersanede konu anlatımında çözülen sorular da olabilir) YKS'de çıkan sorunun pek bir alakası yok. Bu netleri yapabilmek için anahtar, çok soru çözmek midir? Her derste ayrı ayrı bu kadar önemli nokta nasıl kafada tutulabiliyor yani? Sonuçta kimse annesinin karnından yüksek netlerle doğmuyor. Bir kişi nasıl bir yol izlemeli ki senin gibi iyi bir seviyeye gelsin?
  • Hocam merhaba Başlık açmışsın böyle madem ben de yazayım. 16 binden mezunum ben de. Özdebir 73.5 töder 76.5 geldi. Hedefim 16 k bandındaki tıplardan daha iyi bir tıp okumak. Tyt için msü 378. oldum genel sıralamada , töderde de 112.75 geldi. Ben de senin gibi tıpta nöroloji/beyin hakkında uzmanlaşmak isteyen biriyim. Tıp doktoru olmak değil de üniversitede kalıp akademisyen olmak istiyorum ben.
    Bence bu saatten sonra çıkmışları, öabt sorularını çöz ve deneme asıl. Eksiklerini görüp dön. Ben şimdi konu tekrarı yapmaya başladım günde 1.5-2 saat. Dönüp özellikle biyoloji, kimya ve sosyal için konu okuyorum. 2 haftadır 4-5 gün ayt genel deneme atıyorum ve analizini yapıyorum. 2-3 kez de tyt genel attım.
    Hocam motivasyonunuzu kaybetmeyin devam edin netleriniz çok iyi bu başlığı açıp içinizi dökmeniz de iyi olmuş. Başarılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    İnşallah teşekkür ederim.
  • Guest-2974E8F43 G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iki yılın getirisi var tabii götürüsü de. Umarım başarırım , başarırsın. Anahtar elbette çok soru çözmek değil bir sorudan 5 6 kazanım yakalayabilmek ve stratejini iyi bir şekilde yönlendirmek. Her şeye kar gözüyle bakıp almak en önemli etkendir herhalde diye düşünüyorum. Önemli noktalar için bembeyaz a4ler harcansın (: a4e geçiriyorum ben kritik şeyleri dönüp bakınca hepsi bir arada iyi güzel olacak diye düşünüyorum gerçi güzel not tutmadığım için okuyamıyorum izlenecek yol nasıl olmalı bilmem ama dürüst olmak gerek her zaman kendine diye düşünüyorum
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

    Haberleşmek ve görüşmek çok isterim özel mesajla biraz laflayabiliriz aslında...
  • fxaxtxixh kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam buyurun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fxaxtxixh kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç k bekliyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-30ED6F310

    Hocam kaç k bekliyorsunuz?
    Cerrahpaşa TIP türkçe kazandım

    ham 495 sıralama yerleştirme 820 geldi

    63. olarak giriş yapmışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.