Şimdi Ara

Merhabalar Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar, arkadaşlar spora başladım bugun 2. Haftam, spora başlamadan önce sıkı bir diyet programı ile hatta söyle diyim sadece su içerek, 94 kilodan 80 e düştüm, ve şimdi spora başladım 2.haftam suan 10 dakka koşu 10 dakka bisiklet ve 10 dakka ay yürüyüşünden sonra, vücüt geliştirmeye geçiyorum.Şimdi soruma geliyorum, arkadaşlar kilo almamak için ne yapmalıyım?Kilo vermek için çok uğraştım ve açıkcası tekrar almak istemiyorum, şuan yediğim herşeyi hesap ederek yiyorum fazlasıyla dikkatliyim.

    Ve arkadaşlar göbegimi nasıl eritirim biraz komik bir durum var vücütta gögüsün altı dümdüz kasıgın üstünde balkon gibi bir göbege sahibim ve gitmeyen bir göbek onu nasıl eritebilirim.

    3-Sizce aminoasit mi protein tozu mu kullanmalıyım?
    4-Yağ yakıcı hakkında ne düşünüyorsunuz?
    5-Tavsiyeleriniz neler?

    Beslenmem genel olarak
    Spordan önce karbonhidrat agırlıklı besleniyorum, proteinde var içinde tabi spor sonrası ise beyaz et kırmızı et ürünleri, hemen spor çıkısı aldıgım kücük kutu sütü içiyorum.Ardından eve gelip yemeğimi yiyorum, sabah kahvaltısına yulaf aldım fakat yemesi cidden zor tavsiyeniz ne?

    Başınızı ağrıttım ama teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam şeker yağ ve fast food'u hayatından silersen korkma yağlanmazsın.Karbonhidratı da abartmadıkça tabii.Beyaz ekmek,pirinç,makarna fazla tüketmemek lazım bunların yerine bulgur,yulaf kepek ya da çavdar ekmeği özellikle antrenman öncesi tüketmen iyi olur.

    Eğer günlük protein limitini dolduramıyorsanız whey protein alınabilir antrenman sonrası.Ben kahvaltı için de whey protein kullanıyorum(yarım ölçek),1 tane muz,250 ml süt ilave ediyorum bunlara blenderda çırpıp içiyorum yulafla falan uğraşma tadı kötü cidden Bu protein shake'in yanında 2 dilim kepek ekmeği de yersen tamamdır.


    Yağ yakıcıları bende düşündüm de çok da işe yaramıyor diyorlar,bana da öyle geliyor gibi cla,carnitine vs hepsi para tuzağı.En iyi yağ yakma kesinlikle interval kardiyo ile oluyor.Gerek yok bence yağ yakıcılara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de senin gibi bir diet yapmıştım geçen sene 125 kgden 80 kgye düşmüştüm aynen su içerek zaten kiloyu 4 ayda verdim ama ben bu sırada çok yoğun kardiyo ve ağırlık antremanı yapmıştım yani başta hata yapmışsın zaten ben kilomu sonra şöyle korudum zaten kalori hesaplaya hesaplaya ezberliyosun herşeyde ortalama ne kadar bulunur sonra da o kadar uğraşmadan aklından kaba taslak hesapla 2000 kcala yakın kalmaya çalış ama spor çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su'yla beslendiysen verdiğin kilonun yarısı kas olabilirmi acaba hocam ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporsuz yapıcağın diyette kas yıkımı fazla olur. Sonuç olarak kilo versen bile göbeğin olmaya devam eder. Çünkü yağlısın.

    Yağ yakmak ve kilo vermek aynı şeyler değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    Su'yla beslendiysen verdiğin kilonun yarısı kas olabilirmi acaba hocam ?

    Hocam bol bol koşu yaptım bu sıradada yağ olarakda azalma var göbek kısmı gögüs kısmı sırt kalcalarda baya bi azalma oldu fark edilir derecede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lentus

    Sporsuz yapıcağın diyette kas yıkımı fazla olur. Sonuç olarak kilo versen bile göbeğin olmaya devam eder. Çünkü yağlısın.

    Yağ yakmak ve kilo vermek aynı şeyler değil

    Haklısınız hocam simdide yağ yakmaya calısıyorum, az karbonhidrat cok protein alıyorum sütü bol içiyorum sadece bol su tüketiyorum sanırım spor ile böyle devam edersem göbegi eritmede başarılı olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardiyo egzersizini ağırlık çalışmalarından sonra yap daha iyi odaklanabilir daha ağır görebilirsin. Yağ yakıcı ve protein tozunu şimdilik boşver. Onlara vericEğin parayi yumurta yulaf ezmesi ve ete ver. Yulaf ezmesinin tadı kötü demişsin yoğurtla deniyebilirsin bizim için core besinlerden biri o yüzden yemek zorundasın zamanla tadı güzel gelmeye başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.