Şimdi Ara

Merhabalar Türknet’ten arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kadının biri 0212 975 li bir numaradan aradı ve Türknet’ten aradığını söyledi. Yakında paketime vergi zammı geleceğini, diğer müşterilere geldiğini ve bu durumdan şikayetçi olduklarını söyledi. Dediğine göre devlet kaçak yayınları önlemek için internet sağlayıcılarını tv yayınları da sunacak servisler de kullanmasını istiyormuş. Türknet olarak bunlar da Digitürk ile anlaşmış. Aylık 19₺ 24 ay taahhüt ile bana Digitürk satmaya çalıştı. Almazsam ne kadar vergi ödeyeceğimi sorunca normalde 85₺ olan paketim 110-120 lere çıkacak dedi. Ben halbuki 98₺ ödüyorum (hız aşırtma + telefon 13₺). Ben tabii daha önce telefondan böyle işletilmediği için uyanamadım ve kabul ettim. 2 gün sonra eve kurulum yapacak servis çalışanı geldi. Ona bu vergiyi sorunca böyle bir şeyin olmadığını söyledi. O esnada uyandım. Çalışanın dediğine göre bu çağrı merkezinden arayanlar kurulum başı 100₺ civarı bir prim alıyormuş. Arayan Türknet de değil Digitürk de değil dedi. Ben de adama teşekkür edip kurulum yapmayacağımı söyledim. Hemen ardından Türknet’e durumu özetleyen bir destek talebi açtım ve beni geri aradılar. Arayanların dolandırıcı olduğunu ve avukatları aracılığıyla bu kişilerle uğraştıklarını dile getirdi. Belki biraz uzun bir yazı oldu fakat benim gibi oltaya yakalanmamanız için buraya da yazmak istedim.







  • İnanmayın Türknet tarafıda bu firma veya kişiler hakkında dava açsın önüne geleni dolandırıyorlar.


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 7 Nisan 2021; 19:40:0 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemlibirisidegil -- 19 Ağustos 2021; 15:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum bilgilendirme icin saolasim gunumuzde maalesef boyle dolandiricilar kol geziyor tam zamaninda uyanmissin gene

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dsmart markasından çok dolandırıcıları var. dsmart bayiisi görsem dolandırıcı diye düşünürüm

  • Merhaba, yaşadığınız bu durum nedeniyle üzgün olduğumu iletmek isterim. Müşteri numaranızı ve aramanın geldiği numarayı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? İlettiğiniz de bu durumu hukuk birimimize ileteceğim.
  • Biraz önce benide aradılar:) siktir cektim:)

  • ekremx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen aramalara itibar etmeyerek, sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konuyu ilgili birimimize ileteceğim.
  • Beni de sözde telekom arıyor, internet verelim diyor.Diyorum zaten telekomda internetim var siz hayırdır.Anında kapatıyorlar. Hayır yani madem kekleyecen araştırda kekle.  

  • Babamı da aynı şekilde arayıp dolandırmışlar. Keşke erken görseydim yazını , acaba yapabileceğim bir şey var mı ? Turknet belki yardımcı olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • düştükbeabi D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, maalesef bu konuda farklı bir işlem yapamıyoruz. Ancak dilerseniz 3 aylık süreyi tamamladıysanız geçiş süreci başlatabilirsiniz. Fesih bedelinin 120 TL'sine kadar indirim sağlıyoruz.
  • İnanmayın inandırmayın bu çakallara. Mahalle arası çalışan çağrı merkezi tezgah altı çağrı merkezleri.

    Eski bir TT çalışanı olarak bi müşterimiz kendisinin TT müşterisi olmasına rağmen bizim tarafımızdan aranıp kendilerini süperonline geçirdiğimizi anlatmıştı. Normalde evde internet birimi olmamama rağmen insiyatif alıp XXX bey böyle birşeyin olup olmamasını kensine sormasını istedim ve adam haklısınız diyip yasal yola yönlendirmiştim. Kesinlikle aldanmayın bu tarz dingillere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Geçiş süreci derken neyden bahsediyorsunuz tam olarak anlamadım hocam. Ben Turknet kullanıyorum ve memnunum. D-Smart fesih sürecinde 120 TL indirim derken siz mi yardımcı olacaksınız o kısmı da anlamadım. Siz neden yardımcı olacaksınız ki ? İyi günler dilerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mehmet284 kullanıcısına yanıt
    Evet hep ufak tefek bayilerin işi bu. Beni arasalar inanmazdım da babam zaten yoğun ne dedilerse he diyip geçmiş. Hırsızlık, dolandırıcılık bu adamlar için su ve ekmek gibi olmuş. Yasal yollara basvursam da kesin bir şey çıkmayacak, yaptıkları yanına kar kalacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün beni de 0212 929 07 94 numarasından aradılar ama açmadım. Numarayı araştırdığımda şu haberi buldum:

    https://www.yeniakit.com.tr/haber/internet-sirketinin-adini-kullaniyorlar-tuzaga-dusmeyin-bu-numaraya-dikkat-1530018.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 15 Nisan 2021; 14:34:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düştükbeabi D kullanıcısına yanıt
    Hocam, internet hizmetinin farklı operatöre geçişinin yapıldığını düşünmüştüm. Bu nedenle tekrar bize geçiş yapmanız durumunda diğer ISS firmasından doğacak fesih bedeline indirim sağlayabileceğimizi paylaştım. Ancak bizden hizmet alıyorsunuz sanırım.
  • LittleEinstein L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizim tarafımızdan bu konuda arama yapılmamaktadır. Gelen aramalara itibar etmeyin. Bu konuda ayrıca hukuki süreç başlattık. Müşteri numaranızı ve sizi arayan numarayı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.