Şimdi Ara

Merida Race Lite 905L,Ultegra 6800,Fulcrum Quattro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    Benide yanıltan resim oldu detay bile incelemedim o yüzden durumu geldiğinde farkettim or demesine rağmen sepete sadece 0 derece olanı eklenebiliyor . Şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum aklımda 3-4 ay sonra karbon kadroya geçme fikri mevcut o zaman komple siyah-kırmızı hakiminde bir dizayn etmek var. Seri dışı üretilen ürünleri açıkçası pek bilmiyorum benim kanaatim her zaman grupsetten yana olmuştur . Meridayı yinede detaylı bir şekilde bilgi paylaşımında bulunduğu için tebrik etmek lazım çoğu firma yaptığı üçkağıtı müşterisinden gizliyor
  • CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Yanılıyor muyum bilmiyorum ama yine de siz topladığınızda yurt dışından aldığınız parçalara sadece sadece % 20 gümrük veriyorsunuz. Neredeyse buranın KDV si kadar. Avrupadan alınca KDV de ödemiyorsunuz. Diyelim ki 100 TL lik bir parça aldınız bunu almanyadan alırsanız %19 KDv düşüyorlar size 850ye geliyor. Buna %20 gümrük veriyorsunuz. Size maliyeti 1000 + 100 de kargo verseniz 1100 oluyor.
    Hele ki 75 euro alt kısımları 2-3 aya yayarsanız. gümrük vergisi de ödemiyorsunuz.

    Buna karşılık distribütör gümrük vergisi ödeüyor kendi kar ediyor bayii kar ediyor onun da bayiiye kadar kargosu var bir de KDv var.. Toplamanın iyi tarafı bisiklet tam istediğiniz gibi olması , işte benim corssway 100 ön altus arka alivio . Aynakol NCRsix diye birşey 48-38-28 suntorun websitesinde böyle bir şey. Toplamanın amacı tam istediğiniz bisikleti elde etmek.
    Üreticinin amacı da bunu yapamayacaklara alternatif sunmak.

    Hiç bilmeyen ve tamamen acemi biri olarak alüminyum kadrolu, karbon maşalı mesela 105 setli bir yol bisikleti toplayabilir miyim kendime merak ediyorum.Bana kaça malolur ve becerebilir miyim ? (yani parçalı toplayıp sonra bisikletçiye götürüp tak bunları diyeceğim tabii ki )




  • Yowamushi Pedal neymiş ki bende bi izleyeyim bakayım. Tour de france la bi gaza geldik zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz vergi olayı sadece belirli ülkelerde mevcut bu kapsamdahttp://www.merlincycles.com/ ingiliz sitesi olduğu için vergi indirimine bildiğim kadarıyla tabi değil. Avrupa birliğine üye ülkelerden gelirse vergi %18 Üye olmayan ülkelerden %20 şeklinde ama bu miktarlara pek güvenmeyin gümrük memurları kafalarına göre bir rakamda belirleyebiliyor. Bisiklet elbetteki toplayabilirsiniz ama kararınız 105 ise biraz daha beklemelisiniz 11 rubleli shimano 105 5800 ler piyasaya yavaş yavaş girerken eski seri olacak olan 5700'e boşuna para bağlamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.