Şimdi Ara

merkezi uydu sistemi çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar yenı bır apartmana tasınıyorum apartman 0 merkezi uydu sıstemı var bugun tv kurdurtum duvarda normal anten gırısı vardı ben ıkı ucuda canak anten gırısı almısım takamadm servıs tv yı kurdu gıttı sonra ben cıkdm o ucu normal anten gırısıne cevıren bı aparat aldım baglantıyı yaptım ancak tv sınyal yok dıyor...apartmanın damına cıkdm merkezı sıstem kutusunu gordum orda butun daırlerın kablosu takık ancak bazılarının yanındakı yesıl ısık yanıyor bızımkı yanmıyordu apartmanda gorevlı fılan yok kım kıme dum duma onun bı dugmesı fılanmı vardır acaba acmak ıcın ne yapabılırım bu durumda arkadaslar ? sanırım evın ıcıne sınyal gelmıyor gelseydı bızım daıre nonun yanındada yesıl yanardı dıe dusunuyorum ?



  • arkadaslar hıc fıkrı olan yokmu ?
  • Beyler benimde başımda böyle bir sorun var. Jameson JS 3003 HD cihazım var. Hotbird 12692 (ABS group) Animaux'un bulunduğu frekans ve Süper Tennis frekansındaki kanalları göstermiyor. Cihazımda bu frekanslarda sinyal 60 iken kalite sıfır. Ancak sabah saat 6 civarlarında bu frekanslarda sinyal %60 iken kalite %80 olarak görünüyor ve kırılmalı olarak yayın geliyor(Renkler birbir içine geçmiş olarak). Gündüz saatlerinde ise kalite yine sıfıra düşüyor. Lnb yi yeni değiştim.(Micro Electronics 2 db).Değişmeden öncede problem vardı Lnb dendir diye değiştim ama problem yine devam ediyor. Diseq c ayarlarınıda defalarca kontrol ettim bir problem yok görünüyor. Alt/üst Vertical ve Horizantal çalışıyor. Acaba bu problemimin çözümünü bilen varmıdır. Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcelik61


    Beyler benimde başımda böyle bir sorun var. Jameson JS 3003 HD cihazım var. Hotbird 12692 (ABS group) Animaux'un bulunduğu frekans ve Süper Tennis frekansındaki kanalları göstermiyor. Cihazımda bu frekanslarda sinyal 60 iken kalite sıfır. Ancak sabah saat 6 civarlarında bu frekanslarda sinyal %60 iken kalite %80 olarak görünüyor ve kırılmalı olarak yayın geliyor(Renkler birbir içine geçmiş olarak). Gündüz saatlerinde ise kalite yine sıfıra düşüyor. Lnb yi yeni değiştim.(Micro Electronics 2 db).Değişmeden öncede problem vardı Lnb dendir diye değiştim ama problem yine devam ediyor. Diseq c ayarlarınıda defalarca kontrol ettim bir problem yok görünüyor. Alt/üst Vertical ve Horizantal çalışıyor. Acaba bu problemimin çözümünü bilen varmıdır. Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkürler.



    kardes once ben bı sorunuma care bulaydım sonra gırseydın devreye keske :) lakın banada cevap veren yokda




  • İnşallah ikimize de cevap veren bir bilen çıkar diye ümitliyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.