Şimdi Ara

merkezi yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben hukuk fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim. Ama bölümümden memnun değilim ve başka bir bölüme merkezi yatay geçiş yapmak istiyorum. Birbiriyle alakasız olacak biliyorum ama düşündüğüm bölümlerden birisi ilahiyat fakültesi diğeri ise elektrik elektronik mühendisliği.( not: lütfen geçiş yapma bölümün iyi vs. yorumlar atmayın çünkü kararımı çoktan verdim). ancak ben sayısal öğrencisiyim zira uzun süre kitap okumayı sevmem sıkılırım. fakat ilahiyat fakültesini en önemli en değerli bölümlerden biri olarak görüyorum yani bu bölümü istiyorum ama bu bölümde çok okumak gerektiği için zorlanırım diye korkuyorum. ilahiyat fakültesinde okuyan birileri de bişeyler yazsa çok mutlu olurum. Sizce hangi bölümü seçmeliyim lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler..







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kokenmustafa

    arkadaşlar ben hukuk fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim. Ama bölümümden memnun değilim ve başka bir bölüme merkezi yatay geçiş yapmak istiyorum. Birbiriyle alakasız olacak biliyorum ama düşündüğüm bölümlerden birisi ilahiyat fakültesi diğeri ise elektrik elektronik mühendisliği.( not: lütfen geçiş yapma bölümün iyi vs. yorumlar atmayın çünkü kararımı çoktan verdim). ancak ben sayısal öğrencisiyim zira uzun süre kitap okumayı sevmem sıkılırım. fakat ilahiyat fakültesini en önemli en değerli bölümlerden biri olarak görüyorum yani bu bölümü istiyorum ama bu bölümde çok okumak gerektiği için zorlanırım diye korkuyorum. ilahiyat fakültesinde okuyan birileri de bişeyler yazsa çok mutlu olurum. Sizce hangi bölümü seçmeliyim lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler..

    kardeşim senin durum çok karışık. Şuan eşit ağırlık okuyorsun hukuk ,mantığın sayısal oku diyor yani mühendislik kalbin ise sözelden yana ilahiyat.Bence gel biz seni hem sayısal hem eşit ağırlık bi bölüm olan yönetim bilişim sistemleri okutalım




  • İlahiyata gidersen arapça ile de uğraşmak zorunda kalabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.