Şimdi Ara

Mersin-Konya-Kocaeli Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar siz olsanız bu üçünden il olarak hangisini tercih ederisiniz?



  • tartışmasız konya merkezi çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milenyum14

    tartışmasız konya merkezi çünkü

    konyayı silmeyi düşünüyordum eğitim fakültesine gidecem oda dıştaymış lise gibi gözüküyor :D
  • konya şehir olarak çok rahattır selçuktan bahsediyorum bu arada. seçeceğin bölümlede alakalı aslında şehir olayı. ama mesela iletişim fakültesi okuyacaksan kocaeliye git. en azından istanbula yakın olursun. metropollerde olamıyorsan bile onlara en yakın olan yerleri seç. konyada okumuş biri olarak eğer yolun bi şekilde konyaya düşerse çekinme güzel yerdir.gerçi bu senin beklentilerine göre değişir ama kimse bana karışmasın arkadaş ortamım olsun okuluma gidip geleyim diyosan iyidir yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuning_dogan

    konya şehir olarak çok rahattır selçuktan bahsediyorum bu arada. seçeceğin bölümlede alakalı aslında şehir olayı. ama mesela iletişim fakültesi okuyacaksan kocaeliye git. en azından istanbula yakın olursun. metropollerde olamıyorsan bile onlara en yakın olan yerleri seç. konyada okumuş biri olarak eğer yolun bi şekilde konyaya düşerse çekinme güzel yerdir.gerçi bu senin beklentilerine göre değişir ama kimse bana karışmasın arkadaş ortamım olsun okuluma gidip geleyim diyosan iyidir yani.

    Pdr okuyacam inşallahda eğitim fakültesi çok ters yerdeymiş
  • eğitim fakültesi selçuktan ayrıldı. eğitim fakültesi merkezde kalır. bi okulu çekici kılan en büyük ögelerden biri olan kampüs hayatından eksik kalırsın. o yüzden konyayı sil derim. ama ille gitmen gerekiyosada öyle okuması imkansız bi yer değildir. gidipte açıkta kalırsan konyayıda çok ararsın. tabi gönlündeki yere girmen dileği ile. sonuçta pdr okuyosun nerede okuduğunun hiçbir önemi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuning_dogan

    eğitim fakültesi selçuktan ayrıldı. eğitim fakültesi merkezde kalır. bi okulu çekici kılan en büyük ögelerden biri olan kampüs hayatından eksik kalırsın. o yüzden konyayı sil derim. ama ille gitmen gerekiyosada öyle okuması imkansız bi yer değildir. gidipte açıkta kalırsan konyayıda çok ararsın. tabi gönlündeki yere girmen dileği ile. sonuçta pdr okuyosun nerede okuduğunun hiçbir önemi yok.

    Mı acaba :D yüksek lisans yapıcam ben daha çift anadal felan :D iş çok
  • her yeni 1. sınıf öğrencisinin hayalidir çap, yüksek falan filan ama yıl ortasında azalarak biter o heves.yapacağın varsa yaparsın her yerde merak etme :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuning_dogan

    her yeni 1. sınıf öğrencisinin hayalidir çap, yüksek falan filan ama yıl ortasında azalarak biter o heves.yapacağın varsa yaparsın her yerde merak etme :D

    biliyorum meğersem bizim okulun hepsi profosor olacakmış :D benim hayalim 9 dan beri var bakalım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.