Şimdi Ara

mesajlara verilen yanıtlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu formu yıllardır takip ederim ve problemlerin çoğunu forum yardımıyla çözerim. Gerçekten benim için ayrı bir yeri vardır donanimhaberin. Uzun zamandır rahatsız olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Herhangi bir arkadaş bir konu hakkında başlık açıyor ve bir soru yöneltiyor cevap istiyor yada bir problemden bahsediyor v.s. Ve bahsettiği problem yada soru sizin sormak istediğinizin aynısı. Tam bi hevesle cevapları okuyosunuz ve sinirden patlamak üzere oluyorsunuz. ( çoğul yazıyorum çünkü forumda bir çok arkadaş isyan ediyor bu konuda ) cevaplarda açılan konuyla hiç ilgisi olmayan mesajlar konunun %80 işgal ediyor.
    Örnek olarak ;
    adam yazmış 4s aldım jaipbreak yapmamı tavsiye edermisiniz.
    Cevap : kaça aldın. ( sananaeeee ya adamın sorusuna cevap verebiliyosan ver yoksa niye mesaj yazıyosun )

    Şahıs mecburen yazıyor 2000 küsür. ardından bi cevap daha

    Cevap: pahalıya almışşın ( ya birader git ozmaan konu aç pahalı alınan 4s ler diye ne alaka buraya yazıyosun, senin bu başlığı okuma amacın ne ? )

    Başka bir arkadaş samsung televizyon almış bi aparat bağlıycak yardım istiyor. Cevapları okuyorum "bende vestel aldım memnunum" "benim sony 46'' canavar gibi" "keşke philips alsaydın" ya deliricem ya adam alacağını almış ben problem yaşıyorum yada memnun değilim yazmamışki bu ne perhiz bune lahana turşusu...

    Eminim benim gibi bir çok üye bu can sıkıcı konudan muzdariptir. Yönetici arkadaşlar bu konuya bi el atarlarsa forumumuzun % 70 daha temiz bilgi akışının sağlandığı bir yer olacağına inanıyorum...







  • Bu konuda gorev bizlerden çok konu sahiplerine düşüyor. Konuyu açan üye gereksiz gördüğü mesajları şikayet ettiği zaman gerekeni yapıyoruz, onun haricinde müdahale etmenin doğru olduğunu düşünmuyorum. Hiç alakası olmayan mesajları siliyoruz tabi ama dediğim gibi şikayet butonunun kullanılması forum için en iyisi olur.
  • evet doğru söylüyosun...gereksiz mesajlara tepkimizi dile getirsek ciddi şekilde azalma olur.
  • Mesaj silinme nedenleri içinde "gereksiz mesaj" nedeni mevcuttur. Forumumuz şikayete dayalı yönetimle işlediği için bizler kadar bu durumdan rahatsız olan sizlerin de şikayet sistemini kullanmanız önemlidir.

    İlginiz için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.