Şimdi Ara

Mesh panel ses için iyi mi yoksa kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    kasa seçiminde genel anlamda takıldığım bir nokta, mesh panel konusu. Mesh panel, iyi bir soğutma için, dolayısıyla performanslı çalışma için kesinlikle bir avantaj, buraya kadar tamam.

    Ses konusuna gelince;
    1- Kasanın kapalı olması ile mesh olması arasında ciddiye alınacak bir fark var mı?
    2- Bu anlamda HAF912 nasıldır?

    Kaliteli bir kasaya iyi bir para yatırıp da sonradan pişman olmak istemiyorum. Özellikle son dönemlerde her iki kasa tipini de kullanmış arkadaşlar yorum yapabilirler mi?



  • arkadaşım daha önce kendi yaptığım bir kasayı kullanıyordum etrafı delikli sac ile kaplıydı şu mesh olayı ses orta halliydi tabi burada kullandığın malzemelerin etkeni büyük benim sistemin sıvı soğutmalı olduğu ve radyatörde 22cm'lik fan olduğu için + olarak egzos da bir tane fan olduğu için ses sorunum yoktu.
    şimdi kapalı kasa kullanıyorum sistem tamamen değişti ancak kapalı kasalarda kullandığın fan sayısı ister istemez artıyor ama yinede nispeten sesi daha az diyebilirim
    haf912 kasa hakkında bir bilgim yok ancak kullanılan fanların çapı büyükse çalışma hızları düşük olduğundan 9 yada 12cm'lik fanlara göre çok daha sessiz oluyorlar tabi yine kullandığın fanların kalitesine bağlı. umarım yardımcı olabilmişimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.