Şimdi Ara

Meslek liseli ne yapsin //MUTLAKA OKU//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar bir meskek liseliyim saglik alani gelecegimiz hakkinda hicbi bilgimiz yok hedef cizemiyoruz kendimize ve su anda cogu bolumde kadro yok ozellerde mahvediyor ne yapmaliyiz biz ygs lys ne kadar calissakta meslek lisesinde bi yandan meslek dersleri bi yandan onlar yurumuyor okulumuz geneliyle en iyi meslek liselerinden biriyiz zeka ortalamamiz gercekten yuksek ancak bi faydasini goremiyoruz okulda matematik yok denecek kadar gelmisiz 11. Sinif olmusuz daha hala havuz problemleri cozuyoruz alan yuzde faiz millet logaritma vs lys konulari cozerken millet denizde bogulurken biz derede mucadele ediyoruz devletimiz meslek liseliye bi kadro actigi yok ancak sinavlarda sordugunu meslek liseliden muaf tutuyor sistememi isyan edelim geldigimiz okulami isyan edelim bilemedim aydinlatin beni karamsarlastim iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dostum ben de meslek liseliyim. 12. Sınıfım. Hele amp isen 11. Sınıf çok yoğun olacak geçmiş olsun. Sorun sistemde tamamen. Biz de kendi alanımızın pilot okuluyuz, başarılı bir okuluz ama senin bahsettiğin problemler var.

    Ya temele nakil aldır çünkü 11 geç bir sınıf değil nakil için ya da çalış, sadece çalış. Ben 11'de hem dershaneye gidiyor hem de okul derslerini halletmeye çalışıyordum çok yorucu oluyor ama katlandım ve şimdi az çok temelim var.

    Sen de yapabileceğine inanıyorsan şansını dene.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bahsettiğiniz sorunlar, artık üniversitelerde de var.iş garantili meslekler veya alanlar, son derece azaldı. kamu sektörü de özel sektörde olduğu kadar daralmaya başlıyor. yeni nesil görmek istemiyor ama, eğitim sistemi kolaylaştıkça, iş hayatı zorlaşıyor. o yüzden beklenti içine girmek yerine, mücadele etmeye başlamanız gerekiyor. elinizdekileri yetersiz görmek yerine, onları nasıl kullanacağınıza odaklanmalısınız. artık, kendi yolunuzu kendiniz açmak zorundasınız.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ulkenin %80 i gibi bende devlete kapak atmak pesindeyim ki bu zihniyette degismez ancak saglik sektorunde cok az ozel imkani var olanlarda hic paraya iki kişinin isini yaptiriyorlar elde birsey yok su anda eskiden muhendisin her turlusu mezun olur olmaz 5 bin civari bir maasti zamaninda devlet universitelerden mezun ogretmen beklerdi ise almak icin simdi hal ortada cogu bolum bu hale düştü ilerde doktorlukta dusecegine inanıyorum ki bu en fazls 5 yila olur ben tip kazansam 6 yil 1 yilda kalsam 7 haa bide önümüzde 12. Sinif var etti 8 yil su anda gerekli sermayeyi bulup ticaret gibime geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    En iyi yapabileceğim tip onunda cevabini bu konunun diger cevabinda okursaniz hak vereceksinizdir iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.