Şimdi Ara

Meslek lisesinde üniversite kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tmlye gidiyorum lise-3e bildiğiniz gibi kültür dersleri az şuanda sıfırdan başlasam mf4de 300ü geçebilirmiyim ne kadar çalışmam lazım önümde 1.5 seneden daha az zaman var



  • upp..
  • Ben de meslek 11 okuyorum, istedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz. Seneye staj olduğundan dolayı dönemin başından beri çalışıyorum OBP yüksek tutmak için ortalamamı yükselttim elimden geldiğince ve devam edeceğim, seneye çok sakat bir durum olduğu için bizim için ben Türkçeyi bitirdim şimdiden, Tarih ve felsefe de bitmek üzere. Yaza kadar bütün sözel dersleri bitirip, yazın matematik çalışacağım bol bol, okul açıldığında da artık denemelere kafa yoracağım + lys. Bizim için yapacak bir şey yok, o dersleri görmüyoruz diye başarılı olamayacağız anlamına gelmiyor bu. İnan internette o kadar çok video var ki. Test mi istiyosun? binlerce var, biraz araştırırsan, interneti sadece oyun için kullanmazsak çok fazla şey bulabiliyoruz.
    Benim sana önerim, başla şimdiden. Her gün 40-50 soru paragraf çöz, Matematik YGS başla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pieceofme

    Ben de meslek 11 okuyorum, istedikten sonra önünde hiç bir şey duramaz. Seneye staj olduğundan dolayı dönemin başından beri çalışıyorum OBP yüksek tutmak için ortalamamı yükselttim elimden geldiğince ve devam edeceğim, seneye çok sakat bir durum olduğu için bizim için ben Türkçeyi bitirdim şimdiden, Tarih ve felsefe de bitmek üzere. Yaza kadar bütün sözel dersleri bitirip, yazın matematik çalışacağım bol bol, okul açıldığında da artık denemelere kafa yoracağım + lys. Bizim için yapacak bir şey yok, o dersleri görmüyoruz diye başarılı olamayacağız anlamına gelmiyor bu. İnan internette o kadar çok video var ki. Test mi istiyosun? binlerce var, biraz araştırırsan, interneti sadece oyun için kullanmazsak çok fazla şey bulabiliyoruz.
    Benim sana önerim, başla şimdiden. Her gün 40-50 soru paragraf çöz, Matematik YGS başla.

    sözeller sıkıntı değil önemli olan sayısal benim için günde kaç saat çalışıyorsun




  • dogukanaydogmus D kullanıcısına yanıt
    Kendime bir konu program yaptım ben bu hafta şu konuları bitireceğim falan diye, hafta boyunca o konulara çalışıp o konuyla ilgili test çözüyorum, paragraf soruları falan çözüyorum. MF'sin sanırım o zaman pek mühim değil senin için sözel dersler, sende böyle bir program yapabilirsin, bi hafta boyunca her dersten bi konuyu bitir tamamen testini falan çöz.
  • Hocam böyle saçma sapan şeyleri kafanıza takmayın meslek lisesiyle falan hiçbir alakası yok. Öyle şeyler eskide kaldı katsayı falan kalktı. Başkalarının saçma sapan laflarla sizi elemesine izin vermeyin. Bu da buraya atacağım ilk ve son mesajdır. Dediklerimi yapın sevgiler..
  • mf4 hocam biyoloji ve kimyayı sadece 9da gördük matematiği lise 1 ve lise 2de fiziği eksiksiz gördüm mf4de matla fizik önemli alt yapım biraz var gibi çalışıcaz artık
  • yokmu daha tavsiye vericek
  • Anasını bilem bellersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhdrygn11

    Anasını bilem bellersin.

    bellemek bizim işimiz :D bu gece başlıyacaktım açık uçlu soru muhabbetine kafam takıldı
  • Mezuna kaliyom, meslekliyim staji naylon yapabilirseniz yapin, ben yapamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç takma zarardan başka bir şey değil.Bende 2015 ygs lys olacak mı diye düşünüp dururdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.