Şimdi Ara

messenger 7.0 beta ve arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgılı arkadasalr ben bır kere su 7.0 ı yukledım. ve cok guzel bır sekılde kullandım. fakat bır gun hata verdı. ve onu sıldım. daha sonra onu tekrar yuklemek ıstedım. yukledımde. fakat onu kurduktan ve sonra onu calıstoramıyorum. hep ayı hatayı verıyor. galıba sorunun messenger sıstemınden kaynaklanıyor. eger onu bılgısayarımdan sılersem duzelır dıye dusunuyorum... dogrumudur acaba? sıleceksem o dosya nerede ve hangısıdır acaba? bana yardımcı olabılırmısınız? olursanız cok sevınırım....







  • kardesler bır ınsan evladıda buna cevap verırı dımı ama....
  • messenger.msn.com temiz temiz 6.2 'yi kullan. 7.0 halen beta, betadan çıksa bile 20 ram'e yakın sistem kaynağı yiyior.
  • Messenger'in asil klasoru C:\Program Files\MSN Messenger\ olsa gerek. Bence once Add/Remove Programs da Messenger ile ilgili ne varsa kaldir. Eger XP kullaniyorsan zaten bir Messenger senden habersiz yuklenmis olmali sistemine onu kaldirmak icin de yine Control Panel -> Add/Remove Programs->Add/Remove Windows Components den varsa eger MSN Messenger'i ve MSN Explorer'i kaldirmani oneririm. Bunlardan ayri olarak Run>Regedit komutuyla Registery Edit'i acabilir MSN Messenger ile ilgili ne var ne yok silebilirsin. Tabi bunu tavsiye etiyorum. Ondan sonra sistemin cokerse uzulursun, aglarsin.
    Hepsinden onemlisi Beta'lar stabil programlar degildir. Daha stabil ve kullanisli bir Messenger istiyorsan 6.2 kullan bence de.(Gerci ben de 7.0 kullaniyorum ama )
    Neyse umarim halledebilirsin sorununu.
    Gerci Messenger sux! ICQ rullaz! ya neyse..
    ICQ'nun yari ozelligi bile yok Messenger'da..




  • arkadaşlar msn 7.0 beta yı kullanmak zarar verırmı bılgısayara şuan peki
    bende bugun yukledım bır sorun yoktu gayet guzel kullanışlı.
    konu hakkında fıkrınızı beklerim
  • daha zarar vermedi çıktııgından beri kullanıyom zarar verirse uyarırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.