Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı | Konuk: TeknoSeyir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Commodore 64 muhabbeti olsun dinleyelim bakalım mesut'un ilk pc'si neymiş

  • Şimdiden hoşgeldiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faruk Korkmaz’ı ( iPhonedo ) anlarım adam Amerika ‘da. Belki Şahıs, İstanbul dışında bulunuyordur. Davet edip veya TeknoSeyir’r gidip orada sohbet etmek var ilken? . Niçin canlı yayın? . Yoksa İstanbul ‘dan İstanbul’a gitmek gerçekten de zor mu :D. (Olabilir) Şartlar el vermiyor mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    Faruk Korkmaz’ı ( iPhonedo ) anlarım adam Amerika ‘da. Belki Şahıs, İstanbul dışında bulunuyordur. Davet edip veya TeknoSeyir’r gidip orada sohbet etmek var ilken? . Niçin canlı yayın? . Yoksa İstanbul ‘dan İstanbul’a gitmek gerçekten de zor mu :D. (Olabilir) Şartlar el vermiyor mu?

    Merhaba,

    Lütfen kusuruma bakmayın ama bazen yorumlar mantık sınırlarımı çok zorluyor. Anlam veremiyorum kitleniyorum.

    Canlı yayın nedir? Nasıl yapılır? Bu söyledikleriniz ile Canlı Yayın olayının ne ilgisi vardır? İnanın çözemedim.

    Hadi Hakkı Alkan'ı izlemediniz iPhonedo'ya denk geldiniz sonrasında Enis Kirazoğlu ile yaptığımız Canlı Yayını da kaçırdınız fakat iPhonedo ile yapılan yayında zaten olayı anlatıyorum :)

    Konuklar stüdyoya gelebiliyorlarsa stüdyoya geliyorlar :) Ne durumu ne şartı lütfen bir şeyler yazmadan bilmiyorsanız durumu öğrenmeye çalıştığınız yorumlarla başlayın. Cevaplar sonrası bilgi edinince böyle sonuca vardığınız yorumlar yapın.

    Burada yazdıklarım sadece sizin şahsınız ile ilgili değil. Ne yazık ki olay hakkında hiç bir bilgisi olmadan direkt sonuca varan ve vardığı yanlış sonuç ile böyle alay etmeye çalışan, iğneleme derdinde olan öyle fazla kullanıcı var ki. Sayıları insanın geleceğe bakışını olumsuz yönde etkiliyor.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • Bu adamlar Türkiye'nin gururu resmen. 16 Mart 2011'den beri kesintisiz takip ediyorum bu adamları. Bir oluşum 6-7 senede hiç mi çizgisinden sapmaz? İstisnalar kaideyi bozmaz, bu konudaki istisna da TeknoSeyir'den başkası değil.



    Bravo Mesut Çevik. Umarım sorunsuz bir yayın olur.



    Bir sonraki yayına da HWP'den Ersin Akman ve Berkin Bozdoğan'ı davet etmenizi rica ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • on numara şahsiyetler, yaptıkları iş bazında tarafsız eksiyi ve artıları açık açık belirten bazı arkadaşlar gibi promosyon için övmeyen nadir şahsiyetler. Güzel bir sohbet ortamı olur umarım sevilen sayılan kişiler.
  • woooaaaa Hacı bu ne yaaa. Efsane bi yayın bizi bekliyo...

  • Adamlar üreticilerden direk ürün gelirse tarafsız olamayız, kendimiz de incelemek için ürün satın almalıyız ve bunun için de sermayeye ihtiyacımız var diyerek bardak satışına girdiler. İşte böyle bir ekiptir tekoseyir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 12 Ekim 2017; 17:34:8 >
  • Diğer sitelerde birbirini konuk etmeye başlamış. Epey süre özelden tanıyor olsalar bile site olarak görmezden gelirlerdi genelde. :) Hadi bakalım yakında birbirinize Diss atmaya da başlarsınız izleriz buradan :D

  • Teknoseyir gibi Teknoloji odaklı ama prensiplerinden ödün vermeyen yayın Türkiye sınırlarında pek yok. Olabilir 10 dk lık incelemeyi 1 saat yaparlar normal Teknoseyir'in olayı budur. Genelde tecrübe odaklı ilerler.

    Sohbet örnekleme biçimlendirme vs. karışık gider. Levent abi zaten başlı başına bir komple Teknoloji adamı yani, yorumlar, benzetmeleri vs. tam böyle nokta atışıdır.

    Tecrübesi tartışılmaz bence Murat hoca'da bildiğiniz gibi Fotoğraf konusunda baya bilgili birisidir. Onunda kullanıcı odaklı yorumları çok iyidir. Bu kadar yorum var ama Teknoseyir.com'da yoksunuz beyler. Yada varsınız ama yazan yok ? tek tek nikleriniz yazın da bari DH'den falan bilelim kimler Teknoseyirde yazıyor vs. ? benim takıldığım üyelik @orcun mesela. Sizlerde yazın da bilelim.

    Bu arada Mesut hocam sizede sorabiliyorsak ufak bir sorumuz var. Levent abi'e sorarsanız sevinirim. Malum DHW sunucusu yandı, e Levent abi de fişini çekti. Döndüreceğim öyle kendi halinde bırakacağım vs. dedi ama biz eski takipçileriyiz.

    O yüzden merak ediliyor yani DHW açılacak mı ? yoksa temelli bırakıldı mı ? ben DH öncesi orada da biraz takıldığımdan ve benim gibi birsürü takipçisi aslında Teknoseyir'e kaydı ama gene bir kemik DHW takipçilerihttps://www.cursedhardware.com/ burada takılıyor ama e şimdi o kadar içerik yazılar yorumlar hepsi DHW öyle birden gidince yok oldu. Hani bir sitenin açılma umudu varsa bekleyelim, açılma gibi bir imkan yoksa da helali hoş olsun ne diyelim. :)




  • TeknoSeyir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent Pekcan'a saygımız var, Murat Gamsız'ı severiz ancak popüler bilim adına Hamdi Kellecioglu'nu da kesinlikle görmek isterdik.

  • vitaminciye sırf teknoseyir hatrına katlanacağım.
  • Levent baba geliyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 12 Ekim 2017; 18:57:1 >
  • Aslında DH'de en eski üyelerden biriyim. DH'de kardeş siteler linkleri vardı eskiden. PCLABS, darkhardware, hardwaremania gibi sitelere üye oluşum DH sayesinde olmuştu. Video incelemerle birlikte aslında üyesi olduğum forum ve teknoloji sitelerinin editörleri bir araya geldiler ve Voltran'ı Teknoseyir'i oluşturdular.

  • Levent abiyi sabaha kadar sıkılmadan izlerim müthiş biri, bence teknoloji aleminin ilber ortaylısı konuşması falan arada andırıyor :D
  • ikisi anlatınca bi büyülenme geliyor :)
  • Daha seyretmedim, yorum once gelsin, adam gibi adamlar icin. Yorum buydu

  • Şuan nirvana yaşıyoruz tadını çıkartın
  • levent abi bir tanedir evet ama murat abinin de arada hakkı yeniyo sanki murat abi seni de çok seviyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.