Şimdi Ara

Meta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir Meta bu kadar mı çabuk değişir ?

    Vi ve Jarvan'a ne oldu ? Her oyun bunlardan biri olurdu. Şimdi benden başka alan yok. Vi ,Jarvan yerine Hecarim ve Seju'a bıraktı Sebebi nedir ?

    Lissandra: Bu ablamız neden oynanmıyor ? Çok güçlü bir Apc özellikle Soloda ctsi yok ^^ Sadece ben oynuyor muşum gibi geliyor.

    LeBlanc Zed ve Ahriden başka Mid şampiyonu yokmuş gibi her oyun var. Fizz ? Fizz ne oldu ? Özellikle Diana bana göre Muhteşem bir şamp. kırılganda değil.

    Sydra oyuna başladığımda çok popiydi şimdi oynuyan yok :) Akaliden bahsetmiyorum bile.

    Adc Jinx ve Graves başka oynuyan yok arada sırada Vayne.


    Konu dışı olarak Lissandra Skinlerinden herhangi biri ne zaman indirime girer ?



  • Majare kullanıcısına yanıt
    vii jarvan değilde lissandraya katılıyorum hiç gelmiyor ara sıra alıyorum win oluyor çok güzel bi hero fizz desen jung ad gidiyorlar artık syndra nerften sonra alınmıyor diye biliyorum akali zaten ölü bahsetme :D
  • Ben liss kisminda yardimci olayim oncelikle tank metasini yukselisi ve soloya da gelisiyle soloda liss gibi kirilgan champler oynanmamaya basladi cunku tank jungle itemi sayesinde liss kadar(liss e yakin diyelim) vurup saatlerce tanklayabiliyorlar ayrica dive yada yakalanma durumunda da kolay kolay dusmuyolar bu lissin bi anda metadan dusmesine neden oldu indirim konusunda ise lcs belalilari paketiyle martta indirime girdi bicaklarin hanimi sanirim kantasi da baya oldu eger cok istemiyosan bekleyebilirsin ama ben olsam 5 tlye kiyar alirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonklan17

    Ben liss kisminda yardimci olayim oncelikle tank metasini yukselisi ve soloya da gelisiyle soloda liss gibi kirilgan champler oynanmamaya basladi cunku tank jungle itemi sayesinde liss kadar(liss e yakin diyelim) vurup saatlerce tanklayabiliyorlar ayrica dive yada yakalanma durumunda da kolay kolay dusmuyolar bu lissin bi anda metadan dusmesine neden oldu indirim konusunda ise lcs belalilari paketiyle martta indirime girdi bicaklarin hanimi sanirim kantasi da baya oldu eger cok istemiyosan bekleyebilirsin ama ben olsam 5 tlye kiyar alirdim

    Dün garen geldi karşıma soloda farmlarımız eşitti. Adam garen mekaniğini iyi biliyordu dk 25 e kadar hiç skor çıkmadı çünkü ne zaman ağresif oynasam ölmüyor kaçıyordu.
    Ben hep ışınlan alırım soloya eğer bottakiler zor durumda olursa oraya giderdim ama bunda adam benim ışınlanı takip ediyor ben atınca oda atıyordu. Zorlandım kısacası :)

    Ancak oyunu Cassi taşıdı :)

     Meta

     Meta




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.