Şimdi Ara

Meta, artık ebeveynlerin çocuklarının kimlerle mesajlaştığını gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meta, artık ebeveynlerin çocuklarının kimlerle mesajlaştığını gösterecek
    Birçok sosyal medya uygulamasının sahibi Meta, ebeveynleri sevindirecek özellikler kullanıma sundu. Böylece ebeveynler, çocuklarının Messenger'da geçirdikleri zamanı görüntüleyebilir ve kişi listesi değişiklikleri hakkında güncellemeler alabilecek.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Flip 5'in kapak ekranı animasyonları ortaya çıktı



    Ebeveynler, çocuklarının kimle mesajlaştığını görecek ancak mesaj içeriklerini göremeyecek



    Meta, ebeveynlere gençlerinin Messenger ve Instagram DM'lerindeki faaliyetleri hakkında daha fazla gözetim sağlamayı amaçlayan bir dizi yeni güvenlik aracını tanıttı. Böylece artık ebeveynler, gençlerinin Messenger'da ne kadar zaman geçirdiğini görebilir, kişi listelerindeki ve gizlilik ayarlarındaki değişikliklerle ilgili güncellemeler alabilir ve gençleri başka bir kullanıcıyı engellemeye karar verirse bir bildirim alabilir. 



    Meta, artık ebeveynlerin çocuklarının kimlerle mesajlaştığını gösterecek
    Ebeveynler artık hangi tür kullanıcıların (arkadaşlar, arkadaşların arkadaşları veya hiç kimse) gençlerine mesaj gönderebileceğini gözden geçirebilir. Ancak bu ayarı değiştiremezler. Ayrıca Meta, yaptığı açıklamada bu özelliklerin özellikle ebeveynlerin gençlerin Messenger veya Instagram DM'deki mesajlarının içeriğini okumasına izin vermediğini de belirtti.



    Meta bu yeni özellikleri yayına aldıktan sonra "Bugünkü güncellemeler, gençlerin çevrimiçi deneyimlerinin kontrolünü ellerinde hissetmelerine ve ebeveynlerin gençlerini desteklemek için donanımlı hissetmelerine yardımcı olmak için tasarlandı." ifadelerine de yer verdi.




    Kaynak:https://gizmodo.com/facebook-messenger-instagram-dms-parents-kids-settings-1850578366







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.