Şimdi Ara

Methmet akif üniversitesi - yönetim bilişim sistemleri hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benım arkadasım bu sene ybs bolumunu yazacak ıs olanakları nasıl bu bolumun ve okumaya degermı okul nasıl arkadaşlar fikri bilgisi olan rica ediyorum yazabilirmi.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberPislich

    benım arkadasım bu sene ybs bolumunu yazacak ıs olanakları nasıl bu bolumun ve okumaya degermı okul nasıl arkadaşlar fikri bilgisi olan rica ediyorum yazabilirmi.

    Ben okuyorum şu an Mehmet Akif te 2. sınıf öğrencisiyim sana şunu net olarak söyleyebilirim nerelisin bilmiyorum ama sosyal ortamın geniş büyük bir şehirden geliyorsan çok zorlanırsın zaten Bucakta ilçe de bu bölüm önünde sanayi sitesi var ve antalya burdur yolu geçiyor göreceğin en çok şey kamyon tır dır burada çok sıkılırsın çay bahçesi harici hiçbirşey yok.Yalnız sana şunu söyleyebilirim bunlar sadece coğrafi ve sosyal bilgiler :)
    Senin dediğine gelecek olursak iş kısmına tamamen iş olanakları oldukça iyi bölüm olarak yalnız bu okulda ingilizce öğretilemez lisede neyse burada o kendi kendini geliştirmen gerekecek ve eğer torpilin varsa güveniyorsan diğer bölümleri okuyacağına gel oku...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.