Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
26
Favori
23.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay bee duygulandim simdi
    metin2 hileleri
  • 1. anım sohanda bedensel 60lv ile metin arıyordum biriyle karşılaştım beraber ölüm metni(65 lvlik metin) keselimmi dedi bende zorlanırız boşver dedim adam ticarete itemleri koymaya başladı 1500 hpli cennet fulltaşlı 42 ortalama +9 dolunay 5 efsunlu +9 abanoz koydu sanırım bir item daha koydu ''bak bunlar var keseriz '' gibi birşey yazdı tabi bende ağzım açık bakıyom dolunaya oha lan diye bir baktım adam kabul e basmış beyaz yandığını görünce elim ayağım titredi 1 saniye dondum kaldım hemen bende kabule bastım :( çocuk noldugunu anlayamadan başladım ondan kaçmaya hemen başka karaktere geçtim itemlere daha bakmadım bile sonra diğer karakterden gördüm çokcuk bağırmaya yazıyordu nolur geri ver falan diye sonra başka ch de oyuna girdim itemlere baktım harbiden benim depomdalardı ortalama hasarı 14 dolunayım vardı 42 si olunca kalpten gidecektim o itemler hala duruyordur o karakter soyulmadı ise şifre yada ıd bile unuttum

    2. anımda ticarete item koymaya üşenip yan karakterine yere atarak item aktarmaya çalışan birinin itemini yerden kapmamla başladı :D dedim ben kaptım ama istersen vereyim kafam bozuk falan dedi noldu dedım küfür ettim karakter riskte ss almış adam itemleri atıyom dedi konuştuk biraz sonra para verdi itemini önceden geri verdim sonra pvpye geçtik beraber hatta karakter şifremi bile biliyor:D 47 yaşında olduğunu öğrendiğimde şok oldum :D arada konuşuruz baya bir pvp metin2 oynadık metin2 yi bıraktım 1 yıldır çok az oynadım hiç oynamaya hevesim yok clash ve lol devam




  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Metin2 Tr Nin 1-99 Halini Özlediyseniz İçeri Baksanıza Bi Lütfen

    Arkadaşlar Metin2 Nin O Eski Hali Dolunayla Gezdiğimiz Zamanlarını Bende Çok Özledim Bu Yüzden Sizlerle Bunu Paylaşmak İstedim Yorumlarınızı Esik Etmeyip Düşüncelerinizi Yazarsanız Gerçekten Çok Mutlu Olurum !

    npc de sadece 1 lvl itemler kalacak +0
    dönüşümler kapanacak
    beta maplar kapanacak
    ışınlanma yüzüğü kapanacak (aktif olmasını istiyorsanız yorum olarak bildirin karasızız)
    eski mt2 tr gibi dönüşümler olacak
    kasılma zorlaştırılacak exp miktarları düşürülecek
    droplar açılmayacak veya 50-100 arası olacak
    + basma zorlaştırılacak
    dolunay v.s itemler düşürülecek npc ye eklenmeyecek
    efsun arttırma fiyatı 10m değiştirme 20m 200x olacak
    efsun botu deaktif hale getirilecek

    KISACASI MT2 TR NİN ESKİ HALİNDE NE VARSA ONLAR OLACAK
    SİZCE NASIL Bİ SERVER OLUR ?
    EDİT ASLA YOK VE OLMAYACAK NESNE MARKET ACIK OLACAK
    FAKAT NESNE MARKETTE KOSTÜM PET DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ V.S
    OLACAK YANİ OYUN İÇİNDE ELDE EDEBİLECĞEİNİZ ŞEYLER
    HER 2 PLAYERİDE DÜŞÜNDÜK İSTER PARA YATIR
    İSTER EMEK VER HER HALÜKARDA NESNE MARKETTEKİ EŞYALARA
    ULAŞABİLİRSİNİZ !



    BU ŞEKİLDE Bİ ŞEY DÜŞÜNDÜM EKLEYECEĞİM BAZI ŞEYLERDE VAR AKLIMA GELENLER BUNLAR ŞU AN 30.01.2016 TARİHİNDE YAZDIM BU YAZIYI ŞU AN SERVER AÇIK DURUMDA AMA GM LERE GİRİŞİ ACIK DÜZENLEMELERİME ŞU AN İHTİBARİ İLE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM SİZLERDENDE YORUMLARINIZI İSTİYORUM !

    http://forum.donanimhaber.com/m_114044759/tm.htm KONUM BURDA BAKARSANIZ SEVİNİRİM




  • Ferrarisatan F kullanıcısına yanıt
    43 levelim falan üstüm falan ezik ölümcül +4 balta +4 rezaletim vadide dolanıyom yolda giderken mistik gördüm dedim la kesim şunu kestim 35 ort kdp düştü bi güzel satıp çarı donattım sağol şişko mistik beni çok mutlu ettin .D
  • +9 taşlı GBY'yi 10m yerine 1m'e koymuştum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gun muharebe almistim +9 falandi 80 leveldim pvp idi ama zor du bilen bilir belki M2-TR sonra onu satip sirius aldim npc den zalim yaptim kendimi tabi o zamanlar zalimde noluyo bilmiyodum.korumali alandan ciktigim an 10 kisi saldirdi ve sirius dustu yere evde sessizce bi kosede aglamistim.kodumun oyunu hayatimi s*kti ama su oyunda yaptigim dostluklari ve aldigim hazi hicbiseye degismem su yeni silahlar zirhlar ve simya falan gelmeseydi yeniden baslardim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal et panpa,
    İlk defa metin2 oynayacaktım yabani köpek öldürürken babam içeri dalıp hayvanlara niye eziyet ediyosun p*zevenk diyip beni dövmüştü.
  • Yıl 2012 Alesta da oynuyorum katta arkadaşım çarını kasıyor sura 65 e odamıza bi 65 lik savaşçıyla 90 lık ninja geldi odaya konucaklar güya. Arkadaşı kestiler ben kendi çarıma girdim 55 level bedensel 3p li. Bi anlaşma yaptık 65 likle vs atıcam kazanırsam oda bizim dedim çünkü başka türlü alma şansımız yok odayı tamam dediler adamı kestim gönderdim odadan, Alesta serverini bu yüzden severdim onurlu insanlar vardı.

    Gene aynı şekilde lonca savaşı vardı biz 40-55 leveliz karşı tarafta 90 level bi savaşçı var zihinsel var perte çıkardı hepimizi 65 lik bi savaşçı vardı teke tek atalım ben kazanırsam savaş bizim dedim çıkıcaksınız tamam dediler gene kesmiştim savaştan çıkmışlardı güzel günlerdi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rovingox

    Hepimizin ticaret hilesi kazıgı anısı var herhalde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biride benim+9 ölümcül hp liydi herhalde beni kandırıp zırhımı yere attırmıştı koşma hilesi ile geri almıştı hiç unutmam nicki ni bile unutmadım 01kdpci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart

    elindekini 2 tane yapmak ister misin?


    edit: beyler sövmeyin lütfen ben hiç böyle bir şey yapmadım hep bana yaptılar

  • Tanesi 10 m olan 9 madalyonu 9 m e almistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PLU

    Demirciye oo kaslısın felan yazıyordum. Beyaz Yeminlileri oyuncu sanıp onlarla da konuşmaya çalışıyordum ah ulan

    beyaz yeminlilerle sevgili olmaya çalışıyordum
  • Singapur serverında matematik hatası yapıp adamın birine yalan olmasın 100m fazla vermiştim. Oyunu bırakma nedenimoldu benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufağız o zamanlar mt2 çıkalı 1-1,5 yıl anca olmuştur. İki çocukluk arkadaş beraber oynuyorduk bir çarı. Arkadaşın evinde bilgisayar yok diye bize gelirdi. Tam hatırlayamıyorum şuan düşürdük mü aldık mı ama dolunay gelmişti bize bi şekilde o zamanlar efsanevi bir şeydi nasıl seviniyoruz ama Mutluluktan şarkı açıp oynamıştık neyse sonra basalım şunu olmuyo böyle dedik +3 yapmıştık ve o anki mutlulukla ben gidip takla atmaya çalışıp ayağımı duvara vurmuştum Durmadık basmaya devam ettik +6 yaptık lonca demircisinde o sırada da akşam ezanı okuyordu çocukluk aklı işte ezanla basmıştık ulan nasıl sevindik geçti diye birbirimize sarılıyoruz :D ezan bitti kadir kalk lan yürü namaz kılmaya gidelim dedim ciddi ciddi gittik akşam namazını kıldık camide geldiğimizde +9 da yandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sana bir kopyalama hilesi göstereyim mi?
  • SAmimi dostlarım oldu. Ben 15-16 yaşındaydım sağlam hesabım vardı. 70Lwl bedensel Hava g10 kılıc çevirme m10 diğerleri m7 falan.
    54 lvl zihinsel 2 p li idi.
    Neyse dostlarla alış veriş vs yapıyorduk. Güvendim 2 3 kişiye sağlam itemler kaptırdım. O gün bugündür babama bile güvenmedim. Oyun için 200 300 liralık item çalanlar/ hesap çalanlar vardı. Türk milleti o gerçek yüzünü gösterdi bana.

    Daha sonradan cihanqp hesabını devir almıştım.... Cihanqp yi eskiler iyi bilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surfer Rosa


    quote:

    Orijinalden alıntı: taha435

    hacı yazanların bir çoğu lise çağlarında oynayıp bırakmıştır diye tahmin ediyorum benim gibi

    Knight olsa neyse. Ben lisedeyken ilkokulluların beyni kaldırmıyordu knightı.Metine sardılar o yuzden. Metin oyununa da böyle bakarım.

    hll knk çok zekiymişsin aferin
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.