Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktay1910

    Global serverde gelmiş beyler

    TR'ye nasıl geçeceğiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    quote:

    Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

    Şahsım ve Gameforge şirketi hakkında ileri geri konuşanlara dava açılacak ve hesapları süresiz kapatılacaktır.

    Konuya gelirsek , Steam dediniz açtık ve yine yaranamadık , üzerine suçlu olduk , benim sizlerle ilgilenme zorunluluğum olmadığı halde elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor ? Ben bu işi gönüllü yapıyorum ve tüm takım öyle , burdan gelirimiz yok.

    Global sunucu açıldı , dileyen akdeniz dileyen global sunucuda oynar kimseye zorla oynatmıyoruz , kural neyse uymak zorundasınız.

    EdiLee dediniz o konuda bile kıyak yaptık , EdiLee'nin başında olduğu bir sunucuyu TR'ye getiriyoruz ve bu server bol etkinlikli bir server olacaktır arka planda biz olsakta yönetimini EdiLee'ye bırakacağız.


    Herkese iyi forumlar , bakın hiç bir zorunluluğum yine yokken forum gezip oyuncuları bilgilendiriyorum.

    Utanmadan hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor yazmış Senin hayatında kurduğun düzgün cümle sayısı kadar Blizzard ve Riot görevlileriyle hem reelde hem sanalda sohbet ettim ben, hatta çöpün Allahı olan Joygame bile sizden çok daha iyi oyun yönetiyordu, yönetimi boş olsa da GMleri adam gibi adamdı (En azından Karos Online için bu böyleydi)

    Alıntıları Göster
    edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 9 Mayıs 2017; 1:37:6 >




  • Evet arkadaşa katılıyorum oyunun yönetimi gerçekten embesil sürüsü. İlk başta Steam'e geliyor diye goygoy yaptılar, evet oyun açıldı bir baktık sv aynı sv bütün tr svleri görünüyor dedik acaba bir sıkıntı mı oldu? Sonra ho yeni sv geliyor dediler Akdeniz açıldı sonra baktı aynı muhabbet clientlede giriliyor sv ye millet delirdi tepki gösterdi. Sonra Steam'de global sv diye UK sv sini yutturmaya çalıştılar millet daha çok delirdi. Şimdi de UK clientine 2. sv açtılar o sv ye de Global New demişler resmen dalga geçiyorlar ulan bizde adam gibi Steam only international sv açılacakda oyun eski günlere dönecek sandık iyice soğudum oyundan hayatta metin2 official oynamam daha, bomboş svlerinde takılsın adminler.
  • Noontime kullanıcısına yanıt
    At madalyonu belli lvl lerde çok düşerdi 20-30 lvl arası galiba yan charla sabahtan akşama kadar at madalyonu kasardım 1 günde 17 tane düşürdüğümü bilirim sonra onu kullanmaz pazar kurar hepsini satardım ne günlerdi be duygulandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Mayıs 2017; 0:54:37 >
  • Şuna bak arkadaş... Bir oyun düşünün, Türkiye yöneticisi video ile açıklama yapıyor, steam özel server gelecek girmek için steam gerekecek global olacak diye heyecanlandırıyor, sonradan ortaya çıkıyor ki tek yaptıkları yeni server açıp adını "global" koymak. Sonradan bütün yazdıklarını, videolarını siliyor neymiş biz yanlış anlamışız. He aynen, ben ve binlerce insan yanlış anladı...

    Bütün bunlar da yetmezmiş gibi üşenmiyor geliyor forumdan üyelik açıp "bana hakaret edenler banlanacaktır" diye tehdit savuruyor. Nasıl olacakmış o iş? Burayı metin2 sandın herhalde? Eleştiri görünce saldır anca.

    Oyunu tekrardan canlandırmak çok basit. IQ falan istemiyor bu iş. Sadece oyuncularını dinle, neyden şikayet ettiklerini dinle onları değiştir. Eski Metin2'yi istiyoruz diyoruz. Kaldır binekleri, kaldır kostümdü oydu buydu tüm parayla alınan şeyleri. Efsun mu? Eskiden olduğu kadar pahalı olsun Efsun nesnesi vs her önüne gelen değil az kişi alabilsin. En önemlisi de sadece ama sadece steam üzerinden girilsin oyuna normal client ile girilmesin. Hile yapılmadan önlensin, ya da oyun içi bir reportlama sistemi getirilsin(zor değil, bir buton sadece).


    Madem zorunda olmadığınız halde bizi dinliyorsunuz forumlara gelip zahmet edip cevap atıyorsunuz, şu üst paragrafta yazdıklarımı da okuyun bi zahmet. tşk...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 9 Mayıs 2017; 0:54:49 >




  • Oyuna çocukken başladık haliyle tam efsane zamanları vilusada oynuyordum. Her neyse knight ile m2 efsaneydi bizim zamanımızda. Bir internet kafeye girdiğinde 30 masa varsa 25 inde m2 açık olurdu. Bizim sınıfta erkek olup oynamayan nerdeyse yok gibiydi. Tabii o zamanlar e spor kültürü vs yok bu garibimi yaşına başına bakıp oyunun başına getirmişlerdir. Zannediyor ki m2 kendi sayesinde bu kadar ünlü oldu. Bu oyun zirve noktasındayken bu adamın nickini bilen yoktu. İnternette Türk olan anketi Türk kazanır diye bir söz var. Onun gibi işte, hem genç hatta çocuk nüfus fazlaydı, hem internetle çok haşir neşirdik bir şekilde oynadık ama bunun m2 yöneticileriyle alakası yok. Ben bu abimizin bir kaç videosunu izledim yani değil m2 ülkeyi yönetse bu kadar havalı olunmaz Allah aşkına. Bu oyun efsanedir kabul ama bunun bu yöneticilerle alakası yok, 10 yıl boyunca ne hileyi ne botu bitebilmiş, Trnin en efsane oyununu oyuncu kitlesini küstürmüştür. Bugün lol oynayan büyük kitle aslında bir zamanların m2 kitlesidir. Bu oyun zamanında eşi benzeri olmayacak derecede iyi grafiklere sahipti. Mükemmel bir kurguya sahipti. Sonuçta demirciler, köyler ne bileyim en basitinden balık istiridye inci mantığı bile çok güzeldi. Gerçek hayat bire bir oyun mantığıyla kurgulanmıştı. İlaveten müzikler vs. vs. zaten iyi kendine çeken oyun olmasa bu kadar büyük bir kitle oynamazdı. Bende uzun bir aradan sonra hem edilee hem steam muhabbetine biraz ilgimi çekti, finallerden sonra yazın ramazan vs sıkılır oynarım diyordum. Çok güzel oldu bu, başlamadan bitirmiş olduk eminim benim gibi eski bir çok oyuncu içinde aynısı geçerlidir. Çocukluğu yad ederiz derken o eski m2 yönetici rezilliklerini yad ettik :D Neden bıraktığımı hatırladım, vakit kaybı. İyi geceler




  • Hevesle girdim akdenize herkes hileciden şikayetçi eski günlerin hayali yalanmı oldu yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    yaşınız kac hocam?

    oyunculuk konusunda baya bi bilgili gördüm sizi. Bu arada muhtesem bi yorum olmuş değişen oyuncu camianın isteklerini çok güzel özetlemişsiniz

    Clash royaleın patlayip,clash of clansin bitmesininde sebebi tamamen bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaslar,

    -Bazı oyuncular onları eksik bilgilendirdigimi dusunuyor. Açıkcası Global sunucun UK sunucusuna baglı bir sunucu olacagından sizlere bahsetmemiştim çünkü bunu bende bilmiyordum. Siz tüm ülke oyuncularının girebilecegi herhangi bir ülke clientine baglı olmayan bagımsız bir sunucu istiyorsunuz. Bu konuda sizi bilgilendirmediğim icin icin bana kızgınsız. Aslında pek cok bilgiyi resmi duyurularımızda vermiş durumdayız. Metin2 - Steam'a Geliyor!. Ayrıca burada yazanları Canlı yayın yaparakta sizlere anlatmaya calsıtım. BAzı seyler eksik yada yanlıs anlasılmıs olabilir. Dolayısyla henuz bir cok bilinmeyen oldugunu sık sık tekrar etmistim. Herhangi bir ülke sunucusuna baglı olmayan Sadece steam uzerinden oynanabilecek, tüm dilleri iceren bir global server olmasını istediğiniz gayet net olarak görülüyor. Var olan global sunucunun UK clienti üzerinden oynamak istemiyorsunuz. Bu haliyle botların ve hilelerin nasıl engellenecegini merak ediyorsunuz. Çünkü normal client uzerinden dahi baglanılanabilen sunucuda bunların engellenmesi mümkün olmadıgını düşünüyorsunuz. Umarım tespitlerim dogrudur.



    -Öte yandan mevcut durumdan gayet memnun olan oyuncularda var. Onların steam girişimiyle takdirini kazanmıs durumdayız. Onların beklentileri ise varolan hesapları ile en kısa sürede steama baglanabilmek. Bir cogu Global sunucuda oynamaya basladı bile.



    -Bazı oyuncular ise normal clientlerin tamamen kaldırılarak sadece steam uzerinden hizmet verilmesini istiyor. İşte o zaman bot, hile ve yang satıslarının tamemen bitecegini ve oyunu daha güvenli oynayacaklarını umuyorlar. Bunların hepsini not aldım. Ve kızgınlıklarınız dahil hepsi PD'ye tarafımdan iletilecek.



    Son olarak Bir süre Youtube ve FB sayfamı bir süre kapatıyorum. Orada yazılan binlerce mesajı kontrol etmek gece yarılarına kadar okumak çok zor. Ve herkes haklı olarak ilk once kendisine cevap vermemi bekliyor. Birde sayfalarıma dadanan bir kac taklitcinin sizin hesaplarınızı çalma girişimleri cabası. Mudehale edemezsem bunu basarıyorlar. Belki de gelecekte hic acmayabilirim. Bu sayfaları sizin icin acık tutuyordum ve kendimi cok fazla yordugumu hırpaladıgımı farkettim. Vaktimi daha fazla foruma, oyuna ve Steam a ayırmak istiyorum.



    Anlayısınız icin tesekkur ederim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMADeRiNDaRBe -- 9 Mayıs 2017; 1:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    ben cok kayboldum maymun zindaninda beynim dönüyordu 😂😂 kutsi kutsi en cok ozledigik sey kutsama kağıdı satmakti 10. M kutsi hey gidi gunler bal kabagi vardi futbol topu ay isigi sandigi vardi abi cok ozledim ya yabani usak donusum kuresiyle azrail keserlerdi bende hep seytan kulesinin onunde beklerdim milleti izlerdim mesaj atardik kimse cevap vermezdi eskiden 69n level üzerine bir hayranlık vardi kimse bilmiyordu itemleri oyunu nasil kasildigini herkes safti herkes birbirine güveniyordu.bence asla eskisi gibi olmayacak herkes oyunu söktü çünkü cok kolay level alınacak bir oyun oldu 1 haftada rahat 60 level olunur eskiden 10 ayda anca olunurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic unutmuyorum o zaman daha surgun magrasi gelmemisti giris icin yontma tas dusuyordu yuksek levellee surekli bizden satin aliyorlardi bizde ne ise yaradigini bilmiyorduk surekli dusururduk hey gidi yontma taş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedir durum arkadaşlar? steamden indirmeye başlamıştım yeni server yok dendiği için indirmedim. eski ve oyuna para harcayan bir oyuncuyum. yeni server var mı? gelecek mi? gameforce bizi oyalayacaksa bildiğiniz sağlam bir emek server varsa paylaşın birlik olalım günde 2-3 saat takılıp stres atabileceğimiz bir yerde başlayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

    Değerli arkadaslar,

    -Bazı oyuncular onları eksik bilgilendirdigimi dusunuyor. Açıkcası Global sunucun UK sunucusuna baglı bir sunucu olacagından sizlere bahsetmemiştim çünkü bunu bende bilmiyordum. Siz tüm ülke oyuncularının girebilecegi herhangi bir ülke clientine baglı olmayan bagımsız bir sunucu istiyorsunuz. Bu konuda sizi bilgilendirmediğim icin icin bana kızgınsız. Aslında pek cok bilgiyi resmi duyurularımızda vermiş durumdayız. Metin2 - Steam'a Geliyor!. Ayrıca burada yazanları Canlı yayın yaparakta sizlere anlatmaya calsıtım. BAzı seyler eksik yada yanlıs anlasılmıs olabilir. Dolayısyla henuz bir cok bilinmeyen oldugunu sık sık tekrar etmistim. Herhangi bir ülke sunucusuna baglı olmayan Sadece steam uzerinden oynanabilecek, tüm dilleri iceren bir global server olmasını istediğiniz gayet net olarak görülüyor. Var olan global sunucunun UK clienti üzerinden oynamak istemiyorsunuz. Bu haliyle botların ve hilelerin nasıl engellenecegini merak ediyorsunuz. Çünkü normal client uzerinden dahi baglanılanabilen sunucuda bunların engellenmesi mümkün olmadıgını düşünüyorsunuz. Umarım tespitlerim dogrudur.



    -Öte yandan mevcut durumdan gayet memnun olan oyuncularda var. Onların steam girişimiyle takdirini kazanmıs durumdayız. Onların beklentileri ise varolan hesapları ile en kısa sürede steama baglanabilmek. Bir cogu Global sunucuda oynamaya basladı bile.



    -Bazı oyuncular ise normal clientlerin tamamen kaldırılarak sadece steam uzerinden hizmet verilmesini istiyor. İşte o zaman bot, hile ve yang satıslarının tamemen bitecegini ve oyunu daha güvenli oynayacaklarını umuyorlar. Bunların hepsini not aldım. Ve kızgınlıklarınız dahil hepsi PD'ye tarafımdan iletilecek.



    Son olarak Bir süre Youtube ve FB sayfamı bir süre kapatıyorum. Orada yazılan binlerce mesajı kontrol etmek gece yarılarına kadar okumak çok zor. Ve herkes haklı olarak ilk once kendisine cevap vermemi bekliyor. Birde sayfalarıma dadanan bir kac taklitcinin sizin hesaplarınızı çalma girişimleri cabası. Mudehale edemezsem bunu basarıyorlar. Belki de gelecekte hic acmayabilirim. Bu sayfaları sizin icin acık tutuyordum ve kendimi cok fazla yordugumu hırpaladıgımı farkettim. Vaktimi daha fazla foruma, oyuna ve Steam a ayırmak istiyorum.



    Anlayısınız icin tesekkur ederim. :)


    Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ediyoruz. Fakat hala sadece Steam üzerinden girilebilen, client üzerinden girilmeyen bir server olup olmayacağı konusunda net cevap alamadık. Metin2 Steam'e geliyor derken oyuncuların %99'u eminim ki sadece Steam üzerinden girilebilen client'tan tamamen farklı serverlar hayal etmişti. Zira client'lardaki hile, bot ve yang satışlarının durumu belli. Eski oyuncu topluluğunuzu geri kazanmak için bunlardan kurtulmanız gerekiyor. Bunun en kolay yolu da sadece Steam'den girilebilen bir server oluşturulması. Ama en başta dediğim gibi böyle bir server olup olmayacağı konusunda net bir bilgi vermiyorsunuz. Bir daha soruyorum sadece Steam üzerinden client'tan bağımsız bir server olacak mı? (Ülke farketmeksizin)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plexicroma


    quote:

    Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

    Değerli arkadaslar,

    -Bazı oyuncular onları eksik bilgilendirdigimi dusunuyor. Açıkcası Global sunucun UK sunucusuna baglı bir sunucu olacagından sizlere bahsetmemiştim çünkü bunu bende bilmiyordum. Siz tüm ülke oyuncularının girebilecegi herhangi bir ülke clientine baglı olmayan bagımsız bir sunucu istiyorsunuz. Bu konuda sizi bilgilendirmediğim icin icin bana kızgınsız. Aslında pek cok bilgiyi resmi duyurularımızda vermiş durumdayız. Metin2 - Steam'a Geliyor!. Ayrıca burada yazanları Canlı yayın yaparakta sizlere anlatmaya calsıtım. BAzı seyler eksik yada yanlıs anlasılmıs olabilir. Dolayısyla henuz bir cok bilinmeyen oldugunu sık sık tekrar etmistim. Herhangi bir ülke sunucusuna baglı olmayan Sadece steam uzerinden oynanabilecek, tüm dilleri iceren bir global server olmasını istediğiniz gayet net olarak görülüyor. Var olan global sunucunun UK clienti üzerinden oynamak istemiyorsunuz. Bu haliyle botların ve hilelerin nasıl engellenecegini merak ediyorsunuz. Çünkü normal client uzerinden dahi baglanılanabilen sunucuda bunların engellenmesi mümkün olmadıgını düşünüyorsunuz. Umarım tespitlerim dogrudur.



    -Öte yandan mevcut durumdan gayet memnun olan oyuncularda var. Onların steam girişimiyle takdirini kazanmıs durumdayız. Onların beklentileri ise varolan hesapları ile en kısa sürede steama baglanabilmek. Bir cogu Global sunucuda oynamaya basladı bile.



    -Bazı oyuncular ise normal clientlerin tamamen kaldırılarak sadece steam uzerinden hizmet verilmesini istiyor. İşte o zaman bot, hile ve yang satıslarının tamemen bitecegini ve oyunu daha güvenli oynayacaklarını umuyorlar. Bunların hepsini not aldım. Ve kızgınlıklarınız dahil hepsi PD'ye tarafımdan iletilecek.



    Son olarak Bir süre Youtube ve FB sayfamı bir süre kapatıyorum. Orada yazılan binlerce mesajı kontrol etmek gece yarılarına kadar okumak çok zor. Ve herkes haklı olarak ilk once kendisine cevap vermemi bekliyor. Birde sayfalarıma dadanan bir kac taklitcinin sizin hesaplarınızı çalma girişimleri cabası. Mudehale edemezsem bunu basarıyorlar. Belki de gelecekte hic acmayabilirim. Bu sayfaları sizin icin acık tutuyordum ve kendimi cok fazla yordugumu hırpaladıgımı farkettim. Vaktimi daha fazla foruma, oyuna ve Steam a ayırmak istiyorum.



    Anlayısınız icin tesekkur ederim. :)


    Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ediyoruz. Fakat hala sadece Steam üzerinden girilebilen, client üzerinden girilmeyen bir server olup olmayacağı konusunda net cevap alamadık. Metin2 Steam'e geliyor derken oyuncuların %99'u eminim ki sadece Steam üzerinden girilebilen client'tan tamamen farklı serverlar hayal etmişti. Zira client'lardaki hile, bot ve yang satışlarının durumu belli. Eski oyuncu topluluğunuzu geri kazanmak için bunlardan kurtulmanız gerekiyor. Bunun en kolay yolu da sadece Steam'den girilebilen bir server oluşturulması. Ama en başta dediğim gibi böyle bir server olup olmayacağı konusunda net bir bilgi vermiyorsunuz. Bir daha soruyorum sadece Steam üzerinden client'tan bağımsız bir server olacak mı? (Ülke farketmeksizin)

    Steam e özel server olayını yetkililere aktarıcağını söylüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Steam'e özgü bir server oluşturulmazsa anlamsız olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2017 hala oynayan var şu oyunu
  • Arkadaşlar, üşenmedim geldim burada size ulaşmak için hesap açtım. Steam de gördüğüm muamele cidden beni çok sinirlendirdi. Yorum sizin.
    https://puu.sh/vJYva/4c73d2ff6b.png
    https://puu.sh/vJYvl/8899a9c71e.png
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Plexicroma


    quote:

    Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

    Değerli arkadaslar,

    -Bazı oyuncular onları eksik bilgilendirdigimi dusunuyor. Açıkcası Global sunucun UK sunucusuna baglı bir sunucu olacagından sizlere bahsetmemiştim çünkü bunu bende bilmiyordum. Siz tüm ülke oyuncularının girebilecegi herhangi bir ülke clientine baglı olmayan bagımsız bir sunucu istiyorsunuz. Bu konuda sizi bilgilendirmediğim icin icin bana kızgınsız. Aslında pek cok bilgiyi resmi duyurularımızda vermiş durumdayız. Metin2 - Steam'a Geliyor!. Ayrıca burada yazanları Canlı yayın yaparakta sizlere anlatmaya calsıtım. BAzı seyler eksik yada yanlıs anlasılmıs olabilir. Dolayısyla henuz bir cok bilinmeyen oldugunu sık sık tekrar etmistim. Herhangi bir ülke sunucusuna baglı olmayan Sadece steam uzerinden oynanabilecek, tüm dilleri iceren bir global server olmasını istediğiniz gayet net olarak görülüyor. Var olan global sunucunun UK clienti üzerinden oynamak istemiyorsunuz. Bu haliyle botların ve hilelerin nasıl engellenecegini merak ediyorsunuz. Çünkü normal client uzerinden dahi baglanılanabilen sunucuda bunların engellenmesi mümkün olmadıgını düşünüyorsunuz. Umarım tespitlerim dogrudur.



    -Öte yandan mevcut durumdan gayet memnun olan oyuncularda var. Onların steam girişimiyle takdirini kazanmıs durumdayız. Onların beklentileri ise varolan hesapları ile en kısa sürede steama baglanabilmek. Bir cogu Global sunucuda oynamaya basladı bile.



    -Bazı oyuncular ise normal clientlerin tamamen kaldırılarak sadece steam uzerinden hizmet verilmesini istiyor. İşte o zaman bot, hile ve yang satıslarının tamemen bitecegini ve oyunu daha güvenli oynayacaklarını umuyorlar. Bunların hepsini not aldım. Ve kızgınlıklarınız dahil hepsi PD'ye tarafımdan iletilecek.



    Son olarak Bir süre Youtube ve FB sayfamı bir süre kapatıyorum. Orada yazılan binlerce mesajı kontrol etmek gece yarılarına kadar okumak çok zor. Ve herkes haklı olarak ilk once kendisine cevap vermemi bekliyor. Birde sayfalarıma dadanan bir kac taklitcinin sizin hesaplarınızı çalma girişimleri cabası. Mudehale edemezsem bunu basarıyorlar. Belki de gelecekte hic acmayabilirim. Bu sayfaları sizin icin acık tutuyordum ve kendimi cok fazla yordugumu hırpaladıgımı farkettim. Vaktimi daha fazla foruma, oyuna ve Steam a ayırmak istiyorum.



    Anlayısınız icin tesekkur ederim. :)


    Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ediyoruz. Fakat hala sadece Steam üzerinden girilebilen, client üzerinden girilmeyen bir server olup olmayacağı konusunda net cevap alamadık. Metin2 Steam'e geliyor derken oyuncuların %99'u eminim ki sadece Steam üzerinden girilebilen client'tan tamamen farklı serverlar hayal etmişti. Zira client'lardaki hile, bot ve yang satışlarının durumu belli. Eski oyuncu topluluğunuzu geri kazanmak için bunlardan kurtulmanız gerekiyor. Bunun en kolay yolu da sadece Steam'den girilebilen bir server oluşturulması. Ama en başta dediğim gibi böyle bir server olup olmayacağı konusunda net bir bilgi vermiyorsunuz. Bir daha soruyorum sadece Steam üzerinden client'tan bağımsız bir server olacak mı? (Ülke farketmeksizin)

    Steam e özel server olayını yetkililere aktarıcağını söylüyor

    Nerede söylüyor?

    İnsanlara açık bir şekilde yalan söyleniyor. Oyun Steam'e gelecek deniyor meğerse gelen ingiltere'ye eklenen yeni server.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Plexicroma


    quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Plexicroma


    quote:

    Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

    Değerli arkadaslar,

    -Bazı oyuncular onları eksik bilgilendirdigimi dusunuyor. Açıkcası Global sunucun UK sunucusuna baglı bir sunucu olacagından sizlere bahsetmemiştim çünkü bunu bende bilmiyordum. Siz tüm ülke oyuncularının girebilecegi herhangi bir ülke clientine baglı olmayan bagımsız bir sunucu istiyorsunuz. Bu konuda sizi bilgilendirmediğim icin icin bana kızgınsız. Aslında pek cok bilgiyi resmi duyurularımızda vermiş durumdayız. Metin2 - Steam'a Geliyor!. Ayrıca burada yazanları Canlı yayın yaparakta sizlere anlatmaya calsıtım. BAzı seyler eksik yada yanlıs anlasılmıs olabilir. Dolayısyla henuz bir cok bilinmeyen oldugunu sık sık tekrar etmistim. Herhangi bir ülke sunucusuna baglı olmayan Sadece steam uzerinden oynanabilecek, tüm dilleri iceren bir global server olmasını istediğiniz gayet net olarak görülüyor. Var olan global sunucunun UK clienti üzerinden oynamak istemiyorsunuz. Bu haliyle botların ve hilelerin nasıl engellenecegini merak ediyorsunuz. Çünkü normal client uzerinden dahi baglanılanabilen sunucuda bunların engellenmesi mümkün olmadıgını düşünüyorsunuz. Umarım tespitlerim dogrudur.



    -Öte yandan mevcut durumdan gayet memnun olan oyuncularda var. Onların steam girişimiyle takdirini kazanmıs durumdayız. Onların beklentileri ise varolan hesapları ile en kısa sürede steama baglanabilmek. Bir cogu Global sunucuda oynamaya basladı bile.



    -Bazı oyuncular ise normal clientlerin tamamen kaldırılarak sadece steam uzerinden hizmet verilmesini istiyor. İşte o zaman bot, hile ve yang satıslarının tamemen bitecegini ve oyunu daha güvenli oynayacaklarını umuyorlar. Bunların hepsini not aldım. Ve kızgınlıklarınız dahil hepsi PD'ye tarafımdan iletilecek.



    Son olarak Bir süre Youtube ve FB sayfamı bir süre kapatıyorum. Orada yazılan binlerce mesajı kontrol etmek gece yarılarına kadar okumak çok zor. Ve herkes haklı olarak ilk once kendisine cevap vermemi bekliyor. Birde sayfalarıma dadanan bir kac taklitcinin sizin hesaplarınızı çalma girişimleri cabası. Mudehale edemezsem bunu basarıyorlar. Belki de gelecekte hic acmayabilirim. Bu sayfaları sizin icin acık tutuyordum ve kendimi cok fazla yordugumu hırpaladıgımı farkettim. Vaktimi daha fazla foruma, oyuna ve Steam a ayırmak istiyorum.



    Anlayısınız icin tesekkur ederim. :)


    Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ediyoruz. Fakat hala sadece Steam üzerinden girilebilen, client üzerinden girilmeyen bir server olup olmayacağı konusunda net cevap alamadık. Metin2 Steam'e geliyor derken oyuncuların %99'u eminim ki sadece Steam üzerinden girilebilen client'tan tamamen farklı serverlar hayal etmişti. Zira client'lardaki hile, bot ve yang satışlarının durumu belli. Eski oyuncu topluluğunuzu geri kazanmak için bunlardan kurtulmanız gerekiyor. Bunun en kolay yolu da sadece Steam'den girilebilen bir server oluşturulması. Ama en başta dediğim gibi böyle bir server olup olmayacağı konusunda net bir bilgi vermiyorsunuz. Bir daha soruyorum sadece Steam üzerinden client'tan bağımsız bir server olacak mı? (Ülke farketmeksizin)

    Steam e özel server olayını yetkililere aktarıcağını söylüyor

    Nerede söylüyor?

    İnsanlara açık bir şekilde yalan söyleniyor. Oyun Steam'e gelecek deniyor meğerse gelen ingiltere'ye eklenen yeni server.



    -Bazı oyuncular ise normal clientlerin tamamen kaldırılarak sadece steam uzerinden hizmet verilmesini istiyor. İşte o zaman bot, hile ve yang satıslarının tamemen bitecegini ve oyunu daha güvenli oynayacaklarını umuyorlar. Bunların hepsini not aldım. Ve kızgınlıklarınız dahil hepsi PD'ye tarafımdan iletilec





    Demiş ben burdan bunu anlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • millet ilk günden 60 level olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.