Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol

    yapacağınız işi seveyim net. akdenizde kasanlar boşa kastı şimdi 1 aya bomboş serverde oynarlar. bozgeyik biter 2 ay sonra alageyik gelir bu sefer bozgeyikte kastıklarımız gider. hangi kafayla yönetiyorlar olum bu oyunu

    Ben anlamıyorum ya :)
    Akdenizde 40m e yakın para ile 47 lv hesap kastım.Ne bu şimdi.Bozgeyik olayı sadece steamdenmi giriş yapılıyor ? Hack yoksa mecbur döneceğiz.
  • güzel ama çok metin2 hileleri var ya
    [link=http://www.hilesel.com/search/label/Metin2%20Hileleri][/link]
  • üçüncü bir server daha geliyor.https://www.facebook.com/edilee53/posts/1298761110244795

    o değilde bu oyunu blizzard gibi bir firmanın elinden oynamayı çok isterdim. gameforge'un elinde heba oluyor. 3 yıl server açmayıp 10 günde 3 server açmak güzel mantık. takım liderleri çıkıp webcamla video çekiyor adamın nicki ''DeRiNDaRBe''. bir gmleri var oyundan soğursun saçma sapan yazılarla sohbeti meşgul ediyorlar.

    steam serveri yapmışlar karakter silme kodu yok. neymiş herkes manuel olarak support'a mesaj atacakmış oradan alacakmış kodunu. global server açacak kadar teknik bilgileri bile yok. uk serverine global adında bir server açmışlar global diye yutturuyorlar. kimse dil değiştirip ingilizce oynamayacağı için bomboş bi global serverleri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 13 Mayıs 2017; 10:24:54 >




  • bu gameforge un zerre aklı yok, açacaklardı bir tane global server dil desteği ekleyeceklerdi, tüm dünya oyuncuları orada oynayabileceği bir server açacaklardı steamden ve uzun süre steam de başka server açmayacaklardı. eğer böyle bir şey yapsalar şuan o global server de akşamları en az 20-30 k online olurdu.
  • Arzu edilen 1-99 arası 2008 metini tarzı bir servera en çok oyunucuyu EdiLee toplayabilir, dileyelim de öyle olsun. Bakıp göreceğiz artık.
  • akdenizde 55 level kastım bozgeyik duyurulunca bıraktım. 10m'lik item dağıttım. bozgeyik de sv birincisi ninja olmuştum. 40 levelde bıraktım edilee yeni sv yakında hazırlanın yazdı diye. orda da +9 gby falan dağıttım. giden paraya ve zamana üzülüyorum kötü bi macera oldu benim için bir daha başlamam umarım
  • Hocam akdenizdeki 55 duruyosa talibim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberBot

    Hocam akdenizdeki 55 duruyosa talibim

    steam olmasa verirdim hocam. aradığımı buldum uk/global serveri. oyuncu sıkıntısı yok. yeni server açılırda bizim sv puff olur derdi yok. en önemlisi hile çok az tr'nin çeyreği kadar bile yok. oyuncu kitlesi kaliteli türkler bile iyi 14 yaşında bi ergen türk açıp uk serverini oynayamaz zaten. 2. sandıkta porky çıkardım bile

    Metin2 Steam Edition - Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 14 Mayıs 2017; 3:31:11 >




  • Yaş kaç hocam hangi bayraktasınız
  • Beyler oynayacak arkadaş arıyorum 24 yaş discord kullanacak veya ts3 her türlü online hep destek tam destek
  • Arkadaşlar eu global serverinde oynuyoruz 5-6 arkadaş mavi bayraktayız. Nickim "komp", katılmak isteyen olursa bekleriz
  • Olum Sen Çek kullanıcısına yanıt
    Akdenizdeyim siz nerde oynuyorsunuz. Ts3 kullanirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBot -- 14 Mayıs 2017; 14:38:23 >
  • eu globaldeyim,beraber oynayabileceğim biirleri olursa şaman olabilirim.
  • Beraber oynayacak arkadaş varsa oynayabilirim.19 yaşındayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mösyö Meursault

    Beraber oynayacak arkadaş varsa oynayabilirim.19 yaşındayım.

    hangi serverdesin?beraber oynayabiliriz bende 19 yasındayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrystalCacik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mösyö Meursault

    Beraber oynayacak arkadaş varsa oynayabilirim.19 yaşındayım.

    hangi serverdesin?beraber oynayabiliriz bende 19 yasındayım.

    Bende 19 yaşındayım ama oynamayalım, sadece yaşımı belirtmek için yazdım(iki kişi yazınca bende dayanamadım)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Twitch'den yayınlara bakayım dedim de artık izlerken bile sıkıyor. Garip guraba petler, silahlar, zırhlar gelmiş. Neredeyse sonsuz dönüştürme var dönüştür babam dönüştür. Eskiden bi çelik çekerdik (+ kaç olduğu farketmez kömür bile olsa havası vardı) bi de elimize su perisi alırdık oh kral olurduk şehrin ortasına geçip hareketsiz durarak hava basardık herkes pm atardı abi diye



    Özellikle dikkatimi çeken iletişim oldu. İletişim neredeyse bitmiş durumda kimisi çarı bota bırakmış kimisi pazar kurup gitmiş oyun hayalet şehire dönmüş gibi kimse kimseyle konuşmuyor.



    Ulan eskinin hilecileri bile başkaydı

    2009-10-11-12 oyuncusu olarak katılıyorum. Ben de hile kullanırdım ama kesinlikle şimdiki hileler gibi cıvıtmazdım. Attack speed ve move speed açardım yeterdi, masum bi çocuktum ben

    Sonra bağımlılık vs derken hileden bile sıkıldım, çünkü o derece yeni şeyler geliyordu oyuna. Hilelere gram koruma gelmediği için hileler bile aşırı derecede gelişti. Ben hile kullanırken kimseye belli etmemeye çalışır, kendi kendime eğlenirdim. Zaten çok hile kullananda yoktu o zamanlar.

    Bot olayını hiç anlayamadım, kasmakta olan zevki niçin programa yaşatıyorsun, kendin kasmayacaksan neden oynuyorsun oyunu.

    Neyse sonuca gelirsem; Herkesin dediği gibi Gameforce'nin politikası çok yanlış. Oyuncu memnuniyeti gibi bir şey düşünmüyorlar hiç. Klasik yeni server açıyorlar işte.

    Şimdi de Legend Online'dan bahsedeyim. Metin2 gibi bir zamanlar bir sürü oyuncu oynardı. Ama zamanla gereksiz gereksiz şeyler eklediler. Ve bir baktılar oyunu oynayan kalmamış. Tabi hemen yeni server açtılar. Her hafta yeni server açılıyordu. Ben bırakalı çok olmuştu ama facebook sayfasından bakıyordum haberlere. Hatta haftada 2 server bile açıldı. Oyuncu kitlesini kaybetti de kaybetti. Hala server açılıyor. Tama bunda hile yok ama p2w olduğunu değiştirmez.
    Neyse baktılar oyuncu daha azaldı, Legend Online Reborn diye bir oyun açıldı. Tamamen eski şeyler var. Yeni gereksiz şeyler kalkmış hep o oyunda. Sloganıda şöyle bişeydi: "Efsanevi klasik sürüm, dengelenmiş oyun sistemi, eski dostlarıyla tekrar legend online keyfi"
    Zaten bu oyunu oyuncuların ısrarı ve oyuncu azlığından dolayı açtılar. Facebookta gönderileri ortalama 60-70-80 yorum aldı/hala alıyor(normalde 3-5-10). Sonuçta benim gibi eski oyuncular sevindi duruma. Ben hala oynamıyorum orası ayrı Bunda da 2 haftada bir filan server açılıyor ama Legend Online'nın kuralı bu galiba, tam anlayamadım. 8 server açılmış şimdiye kadar.

    Neyse bunun da sonucuna gelirsem Metin2 yine çöp.




  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Daha çar açmadım hocam doluluk oranına göre herhangi bir serverde başlayabilirim
  • Eu global haftasonu ch1 full, ch2 busy gördü. Final dönemi geçsin daha bunun da üstünü görür, başlarken nu kadar oyuncu olacagını düşünmüyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

    quote:

    Orijinalden alıntı: CyberBot

    Hocam akdenizdeki 55 duruyosa talibim

    steam olmasa verirdim hocam. aradığımı buldum uk/global serveri. oyuncu sıkıntısı yok. yeni server açılırda bizim sv puff olur derdi yok. en önemlisi hile çok az tr'nin çeyreği kadar bile yok. oyuncu kitlesi kaliteli türkler bile iyi 14 yaşında bi ergen türk açıp uk serverini oynayamaz zaten. 2. sandıkta porky çıkardım bile

    Metin2 Steam Edition - Ana Konu


    Alıntıları Göster
    overwatch oynuyorum 1 saat sonra zevkini alıp normal hayatıma bakıyorum. bunda bi giriyorum günde 12 saat zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum birden akşam oluyor. gece sırf pazarım için bilgisayar gürültüsüyle uyumaya çalışıyorum. iyice sapıtmıştım son 1 haftadır. banyo yapmama rekorumu kırdım. hırsım yüzünden küreler tec yüzüklerine bi ton para döktüm.

    sonuç olarak tekrar bıraktım. toplam zarar 325 tl neyse ki mutlu saatler gelmeden bıraktım da ucuz kurtulduk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 16 Mayıs 2017; 16:48:37 >




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.