Şimdi Ara

Metin2 Turkey Ana Konu (Sohbet, Yardımlaşma, Bilgi, Destek) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
9.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Harethn Kardeşim dh bana pm atmama izin vermiyor. Dönemedim sana kusura bakma. Pvp serverde oynuyordum ama sıfırdan başla başla yorulduğum için Turkeyde çarımı aktif olarak oynamaya devam edeceğim. Başka serverlerde yeniden item yapmak için çabalamak istemiyorum artık. Oyundaki nickin nedir? Müsait vakitte irtibat kuralım.



    @temür Harethnin mesajına ek olarak 1-2 öneri de ben vereyim. İtemsiz parasız sıfırdan başladıysan bir süre 30 levelde kal. Bu serverde her akşam 21:00-23:00 arasında binek eventi olur. Git 2.köyde metin kesip binek düşür kendine. Sonra sarı bayrağın 2.köyüne gidip etp, bk, taş ıvır zıvır kasarsın. Sarı bayrak dememin sebebi maviye oranla daha az kalabalık olması, ks yeme riskin çok daha az.

    Yüzük görevlerini yapıp şamanla evlenirsen çok iyi olur. Hem etpleri seri bir şekilde aktarırsın hem de kesmene yardımcı olur.




  • Hesabımı kapattılar xD neyden kapattıklarını öğrenmek için ticket attım. Yaklaşık 100w çöp oldu galiba. Bir yandan inşallah geri açmazlar diyorum çünkü oyunu bırakamıyordum bir türlü. En azından önüme bakmak için sebebim olmuş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Hesabımı kapattılar xD neyden kapattıklarını öğrenmek için ticket attım. Yaklaşık 100w çöp oldu galiba. Bir yandan inşallah geri açmazlar diyorum çünkü oyunu bırakamıyordum bir türlü. En azından önüme bakmak için sebebim olmuş olur.

    Hayırlı olsun reis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cazoria kadar şanslı olamadık napalım? Won satarken göte geldik :)
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Hocam won satarken çok dikkatli olmak lazım :) Ben oyunu oynarken tanıdıklara satıyordum sadece. Onlarla da arkadaşlık ilişkim olduğu için ban yesem de arkadaşlarıma verdim diyip geri açtırabiliyordum :) En son 400 won civarı itemim olduğu için tek seferde sattım. Parça parça biraz riskli oluyor ama sattığıma pişmanım. Keşke wona çevirip bekletseydim won bayağı pahalanmış :)
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Nasıl tespit etti gmler hâlâ aklım almıyor valla. Keşke hile ile mücadelede de bu kadar azimli olsalar. Sen wonları sattığından zamandan beri hemen hemen 2 katına çıktı piyasa. Neyse sağlık olsun, her şeye rağmen güzel zaman geçirdim güzel dostluklar kurdum. Hatta birkac gün sonra oyunda tanıştığım birisi benim yaşadığım yere uğrayacak bulasacaz :) oyundaki veletleri saymazsak azınlık olarak hâlâ kafa dengi, efendi insanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Velet çok var ama yaşça büyük ve kafa dengi insan da çok fazla var. Arkadaşlarım hala oynuyor, arada çağırıyorlar. Canım istemiyor değil ama başlarsam bırakamayacağımı bildiğim için oynamıyorum :)

    Edit: Oyunu ticaret için oynamak isteyen deli para kaldırır arkadaşlar. Won satışı yapsaydım 2 aylık oyun hayatımda cebime 10-12 bin TL koymuştum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazoria -- 4 Şubat 2018; 0:31:49 >
  • Aslında hiç üşenmeyeceksin 81 levele bir çar kasacaksın, katakomba bırakacaksın 7/24 yang kasacak deli para yapılır. Ben arkadaşların yalancısıyım günde 250-300m kastıklarını iddia ediyorlardı. Harici yazılımlar ile karakterin şehre atmasını engelleyenler var tanıdıklarım arasında. Benim gözlemlediğim kadarıyla bu yerden yang düşmesini kaldırsalar yang sitelerinin çoğu kilitlenir, iflas eder.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Catacomb dışında çok yol var aslında. Benim bir arkadaş m2 bob kullanıyordu. Çocuk tam işsizdi, 7/24 bottaydı çarları :) 10-15 tane bot kuruyordu. Vadiye,dağa,tapınağa. Her yere kuruyordu. Kutsamalardan, okeylerden, +basmalardan, günlük simyalardan parayı kırıyordu. Ban yiyince bırakıp gitti. Tabi ben hile önermiyorum ama bu da bir seçenek
  • arkadaşlar beni 61 den 70 yapabilecek varmı hayrına turkey serverinde kitabım iksirim var
  • Mojotr kullanıcısına yanıt
    Konuyu takip eden herkes bıraktı sanırım. Oynuyor olsaydım kasardım
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    eyv hocam.. :)
  • Arkadaşlarım 100 levele kasmışlar durmadan foto atıyorlar. İnsanın tekrar başlayası geliyor ama sonra o kadar simya, perfect, biyolog, itemi, peti nasıl yapıcam diye düşünüp tekrar vazgeçiyor
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Aynen. İnsan o kadar oynayıp çar dizince tekrar sıfırdan başlamak çok zor geliyor. Sen Turkey piyasasını biliyorsun doğru düzgün 1 tane bile item almak uğraştırıyor insanı. Sadece 1.köydeki ep sitelerinin pm tacizi bile insanı vazgeçirtir :D
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Aynen ama o tadı hiç bir oyunda veremiyor ama hocam :D Güzel item bulunca işten izin alıp itemi almaya gittiğim zamanlar oldu, herkes en iyisini kendine saklıyor :)
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Belki bazıları bunu ''ahmaklık'' olarak görecek ama sağlam bilgisayarım olunca gta 5i sadece 2 saat oynadım ve sıkıldığım için kapattım. Diğer yeni yapım, ultra gerçekçi grafiklere sahip olan oyunlar da aynı şekilde. Metin2 dışındaki hiçbir oyunu 100 saatin üstünde oynamadım sanırım. Sigaram alkolüm yoktur tek bağımlılığım bu hiç bir faydası olmayan oyun :D
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim evde ps4 yatıyor bir ton oyun var gta5, fifa17 gibi. Öyle boş boş yatıyor, oynamıyorum hiç Bu arada metin2 oynamak istersen yeni bir global server açılmış imperia diye, dün akşam oraya başladık. İstersen gel takılırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Lodz ile öylesine sgde takılıyorduk. Ama malum 50 nüfuslu köy gibi server bir şey yapılmıyor. Bana uyar fark etmez. Lodz da gelir belki takılırız beraber, o da sıkılmışa benziyordu.
  • Hocam sg en sevdiğim serverlardan biri ama malesef orada oynamak zaman kaybı. Ben linki şöyle bırakayım, bayrak mavi. Olur da başlarsanız akşam discord üzerinden görüşürüz

    https://forum.turkmmo.com/konu/3617646-02-02-2018-imperia-ready-for-war-yeni-120-update/
  • Merhaba,

    Konuyu biraz geç gördüm yinede yazmak istedim.

    Bende Turkey Serverina yeni başladım.

    Herkese iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.