Şimdi Ara

metin2reklam.com.tr Metin2'ye dair her şey!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.metin2reklam.com.tr/




    Uzun zamandır planladığımız sitemiz bitmek üzere!


    Sitemizde metin2'ye dair her şeyi bulabilirsiniz.


    Sayfanın genel yapısında ( tasarım işlemleri bittikten sonra) her hafta açılacak olan hype pvp sunucularına ulaşabileceksiniz.

    Metin2 Bültenden metin2 pvp serverler ve metin2 tr de ki olaylı haberlere ulaşabilirsiniz.

    Metin2 Yayıncıları Genel Yayıncılar ve Dizi & Film bölümünden yayıncıların son videolarını izleyebilir dilerseniz , herkesin defalarca izlesem de olur dediği filmleri izleyebilirsiniz.












    Metin2 Pvp Serverlar

    METIN2 PVP

    Metin2 PVP Serverler

    metin2reklam.com.tr

    metin2reklam


    Çocukluğumuzun oyunları arasında yerini alan ve özellikle son dönemlerin trend oyunları arasında yer alan Metin2, tüm dünya genelinde oldukça popüler bir şekilde oynanmaktadır. Ülkemizde de popüler olan Metin2, oyun içerisinde arkadaşlarınız ile ya da diğer oyuncular ile vakit geçirmek için güçlü bir alt yapısı ile kurulmuş çeşitli PVP serverleri ile metin2 dünyasında mücadele edebilmenize imkân sağlamaktadır. Gün geçtikçe yenisi açılan metin2 pvp serverlerine bağlanarak metin2 dünyasında yerinizi alabilirsiniz. Yeni açılan metin2 pvp serverlerini sitemizin ana sayfası üzerinden ya da menü seçenekleri arasından takip edebilir ve geç kalmadan yeni açılan veya açılacak olan metin2 pvp serverlerine katılabilirsiniz.

    Metin2 pvp serverlerine katılan ve bu serverdeki gelişimini kayıt altına alarak paylaşan birçok yayıncı bulunmaktadır. Bu yayıncıları takip ederek pvp serverlerinde hem daha kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebilir hem de server hakkında bilgi sahibi olarak daha iyi ve emin adımlar ile gelişebilirsiniz. Sitemiz üzerinden metin2 yayıncılarını takip edebilirsiniz. Bunun için ana sayfa üzerinde yer alan “Metin2 Yayıncıları” sekmesini açmanız yeterli olacaktır.

    Ayrıca ana sayfamız üzerinde yer alan “Metin2 Bülten” üzerinden son dakika metin2 haberlerini takip edebilir, “Çekilişler” bölümünden çekilişlere katılabilir ve diğer sekmelere de göz atarak avantajlardan yararlanabilirsiniz.


    Global Metin2 PVP Serverleri

    Metin2 global pvp serverlerinin kullanıcı sayısı ve oyun ömrü TR serverlerinden daha fazladır ve oyun ömrü olarak daha uzun ilerlemektedir. Burada global metin2 pvp serverlerinde seçip yapmak için en önemli kriter dil desteği olmasıdır. Sitemizde bulunan Global Serverlar bölümünde seçmiş olduğumuz Aeldra zeta, Rodnia2, Signia2, N2, Shiva ve Origins2 metin2 global pvp serverları diğer global sunuculara göre TR desteği daha gelişmiştir. Global metin2 pvp serverları oynamak isteyenler sitemizde ki bu bölümden internet sitelerine ulaşarak oyun tanıtımlarına bakıp oyunu indirebilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirler.








  • site hakkında önerilerinizi bekliyorum inceleyen olduysa :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.