Şimdi Ara

Metraj Çalışabilen Galvo Lazer Makinalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüksek Teknoloji Galvo Lazer Makinaları İçin Yüksek Fiyatlar Ödemenize gerek yok.Bizi Arayın görüşelim.
    0532 3612620

    profesyonel ve seri üretim için dizayn edilmiş, büyük alanda daha güçlü ve daha hızlı laser kesim ve desen işlemi yapabilen geleceğin teknolojisini bugünden sunan sistemdir. Özellikle kumaş ve deri finisaj ve kesim işlemlerinde kullanılır. Çalışma alanı 1600mm x Rulo olabilir. Kumaş ve deri kesimlerinde çok hızlı ve seri şekilde kesim yapabilir ve perfore delik açılabilir. Sektörler: Kumaş, Denim (Jeans) İşlemesi, Kumaş Delik Delme, Tekstil Finisaj, Ev Tekstili, Deri Konfeksiyon, Deri ve Kumaş Aksesuar, Nakış ve Benzer Ürünlerin.

    Firma adı olarak seçilmiş olan ROBART, ROBot teknolojisi ile ARTistik tasarım alanlarının arakesitini ifade etmekte olup, bu yeni alandaki endüstriyel uygulamalar için ileri teknoloji kullanan makinalar tasarlayıp üretmektedir.

    Galvo Lazer Zinciri
    Lazer makineleri ile kesim, markalama, tarama vb. ihtiyaçlarınızı karşılamak için tedarikçi zincirimiz ile sizi buluşturuyoruz.

    Hızlı, Kaliteli, Ekonomik Çözümler
    Firmanız bünyesinde lazer sistemleri bulunmasına gerek kalmadan Robat galvo lazer kalitesinde her türlü ihtiyacınıza hızlı çözümler sağlıyoruz.

    Tüm Türkiye’de Hizmetinizdeyiz
    Türkiye’nin neresinde olursanız olun, mutlaka size yakın bir noktada tedarikçimiz bulunuyordur. Hizmet ağımız Türkiye’nin tamamını kapsamaktadır.

    DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYINIZ 0532 3612620










  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.