Şimdi Ara

Metro Turizm servis aracı ve insan olmayan şoförü(firmadan cevap geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar.Aşağıda anlatacağım olay bugün (05.12.2010 pazar günü) başıma gelmiştir.Vizelerden sonra memleketime gelmenin sevinciyle bugün arkadaşlarla gezmeye çıkmıştık.Turhan Cemal BERİKER bulvarı (Adana-Mersin E5 karayolu)otogar mevkiinde seyir halindeyken arkamda son sürat takip mesafesine uymayan,bütün lambaları açık Metro turizme ait bir servis minibüsü (34 EG 6289 veya 6269 tam okuyamadım ) bitiverdi ve selektör ile yol istedi önüm ve sağım dolu olduğu için yol veremedim.Bu sefer korna ile taciz etmeye başladı "tövbe estağfirullah" deyip yine birşey yapmadım sağım boşalınca sağdan yaklaşıp direksiyonu üzerime kırdı ve bir yandanda küfür etmeye başladı bizde küfür ettik haliyle ilerde durup hemen polise şikayet etmek istedim ama telefonuma cevap veren olmadı metro turizm internet sayfasında şikayet ettim ama ilgileneceklerini sanmıyorum başka ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavurdağlı -- 7 Aralık 2010; 8:55:34 >







  • Birdaha ki sefere,arkanızdan gelen araç korna,selektör vb. şekillerde yol isterse eğer, sol sinyalinizi yakın ve yolunuza devam edin.
    Yolunuz boşalıncada sağa sinyal vererek boşalan şeride geçersiniz. Böylelikle arkanızdakine yol vermiş olursunuz ve bu durumuda arkanızdakine aksettirmiş olursunuz.

    " - 1 dakika bekle,etrafım dolu. Boşalınca sana yol vereceğim. " Anlamında.

    Ne yazıkki yapılacak bir şey yok, en fazla metro turizm'i arayıp bir şikayet dilekçesi oluşturabilrisiniz.

    Sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 5 Aralık 2010; 22:36:47 >
  • METRO Otobüslerinin Servisi Atilla Altıkat Köprüsünün oradan kalkıyor. Her gün sabah işe giderken ve akşam eve giderken yazıhanenin önünden geçiyorum. Yarın yanlarına gidip sorumlu müdüre bir iki çift laf söylerim çünkü bu servis minibüsünü ne yazık ki ben de çok iyi tanıyorum ve şoförü de araçların önüne kırma hareketini çok yaygın yapıyor.
  • WOWTurkey Forumları'na yazmalısın bunu. Ulaşım bölümünde büyük ihtimalle o arkadaşın kim olduğunu falan söylerler. Yapman gerekenler konusunda da bilgi alabilirsin sanırım. Bu konularda, ülke sınırları içinde o sitenin üzerine site tanımıyorum.
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Allah kimsenin karşısına böyle ahlaksız, saygısızları çıkarmasın. Nasıl bir toplum haline geldik böyle. Kimsenin kimseye saygısı hoşgörüsü kalmamış gibiyiz.

    Taner bey sizede ayrıca teşekkürler konuya ilgi gösterip gerekli şikayeti yapacağınız için. Umarım şikayeti dikkate alırlar ve şoförlerini adam gibi ikaz ederler... Keşke bu durumlarda yapılabilecek yasal birşeyler olsa ama çok zor...
  • plaka 34 istanbul büyükşehir belediyesi toplu ulaşım hizmetleri müdürlüğü TUHİM'e şikayet edebilirsiniz bunlar çalışma ruhsatlarını belediyeden alıyorlar gerekli işlemi yapıcaklardır gerek internetten online basvurabilirsiniz gerek 153 ü arayıp şikayet edebilirsiniz..34 plakalı tüm servis araçlarını bu şekilde şikayet edebilirsiniz ama şikayetleriniz trafik hatasıyla alakalı olursa pek bişey gelmez ellerinden trafik zabıta ve trafik polisine yazarlar ama bana küfretti saygısızca davrandı taciz etti gibi şeylerde hem polise hem zabıtaya ulaşır bu şikayet hemde gerekli yasal işlem yapılır en azından uyarılır.
  • İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.Çok sağol Taner abi.Böyleleri hak ettikleri cezayı almalı.
  • şikayet etmelısın
    aslında o anda 155 arayıp ta şıkayet edebılırdınız

    sizde sövmüşsunuz o zaman sorun yok
  • Böyle magandalara ders vermek için 500-1000 TL'ye kasası sağlam, vergi borcu veya muayene kaçağı olan bir araba almayı düşünüyorum. Arkamda bittiği an acı bir fren sesi ve çat! Adaml 8/8 suçlu, arabam sigortasız, muayenesiz, vergi borçlu; arabayla, çalışmazsa yaya olarak kaçarım. Güzel bir hayal aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Aralık 2010; 9:10:17 >
  • firmaya şikayetini yenile bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gavurdağlı

    Öncelikle herkese merhabalar.Aşağıda anlatacağım olay bugün (05.12.2010 pazar günü) başıma gelmiştir.Vizelerden sonra memleketime gelmenin sevinciyle bugün arkadaşlarla gezmeye çıkmıştık.Turhan Cemal BERİKER bulvarı (Adana-Mersin E5 karayolu)otogar mevkiinde seyir halindeyken arkamda son sürat takip mesafesine uymayan,bütün lambaları açık Metro turizme ait bir servis minibüsü (34 EG 6289 veya 6269 tam okuyamadım ) bitiverdi ve selektör ile yol istedi önüm ve sağım dolu olduğu için yol veremedim.Bu sefer korna ile taciz etmeye başladı "tövbe estağfirullah" deyip yine birşey yapmadım sağım boşalınca sağdan yaklaşıp direksiyonu üzerime kırdı ve bir yandanda küfür etmeye başladı bizde küfür ettik haliyle ilerde durup hemen polise şikayet etmek istedim ama telefonuma cevap veren olmadı metro turizm internet sayfasında şikayet ettim ama ilgileneceklerini sanmıyorum başka ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?


    Plaka 34 EG 6289..

    Araç Bilgileri

    Plaka No 34EG6289
    Marka ISUZU
    Model 2008
    Sahiplik Belge Tarihi 19/06/2008
    Tescil Birimi BAYRAMPAŞA
    Renk 1 TURUNCU
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    Cinsi OTOBÜS
    Çalıntı mı? HAYIR
    Hak Mahrumiyeti YOK




  • Soför yüzünden bütün firmaya hakaret ediyosunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @Majesty

    Soför yüzünden bütün firmaya hakaret ediyosunuz

    Değil mi yani, aslında Metro Turizm Türkiye'nin en kaliteli, en ekonomik, en güvenli seyahat ve turizm firması

    Seviyoruz seni Metro

    (Kamil Koç, Nilüfer, Pamukkale, Anadolu, Ulusoy, Varan, Kontur, Özkaymak, Konset, Lüks Ereğli........vs'den yer bulamayınca sağolsun hemen yetişiyor imdadımıza)




  • Hâlâ öyle mi bilmiyorum ama bir zamanlar çalıştığım firma Metro'nun Samsun-Balıkesir otobüsüyle bana mal gönderirdi. Sabahın köründe garaja gider çay ocağında bayat poça ve çay eşliğinde beklerdim. Ya 6 saat geç gelirdi. Ya da 2 saat erken. Süper nbir istikrar vardı....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @Majesty

    Soför yüzünden bütün firmaya hakaret ediyosunuz

    Kendi ne ki b**u ne olsun.
  • bu tarz insanlari nasil Soför yapiyorlar hayret. Sonucta Servis araclari insan tasiyor.
    Soförler genelde zaman ile yarisirlar ve bu konuda muhakkak yukaridan yani Metro sirketinden
    talimat veya baski görebilirler.
    Sikayet etsenis bile fazla bir sey getirecegini sanmiyorum.

    Abartmak istemiyorum ama o hatayi yapan servis soförünün 5-6 kaza yapmasi lazimki ( ve yine
    üzülerek söylüyorum : bazi vatandaslarada bu kazalarda zarar gelmesi lazim, Allah korusun )
    ..ki o kisi o direksiyon basindan alinsin.

    seyir halindeyken bu durumda soguk kanli olun, yolunuzda kalin.
    Yol onun degil, hepimizin

    kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 6 Aralık 2010; 11:09:50 >
  • O şirket iyi bir şirket ise şöförüne gerekli uyarıyı yapması gerekir, ayrıca mağdur ettiği kişiyi bilgilendirmesi gerekir. Tabi uyduruk bir şirket ise bunların hiçbirini yapmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk

    Böyle magandalara ders vermek için 500-1000 TL'ye kasası sağlam, vergi borcu veya muayene kaçağı olan bir araba almayı düşünüyorum. Arkamda bittiği an acı bir fren sesi ve çat! Adaml 8/8 suçlu, arabam sigortasız, muayenesiz, vergi borçlu; arabayla, çalışmazsa yaya olarak kaçarım. Güzel bir hayal aslında.


    :) :) :) Gül gül öldüm ya vallahi ne güzel hayal o öyle.Hatta şöyle olacak.Eski yumurta kasa bir accentin olacak.Arkasında 1.3 LX yazacak.Fakat araç modifiyeli olacak yani iyi gidecek.Spor yay olacak fakat lastikler ince ve kapak jantlar:) Kirli olacak.Döküntü bir araç izlenimi yaratacak karşıda.Bütün vergileri ödenmiş ve muayenesi yapılmış olacak.Yolda giderken sarı peruğu takacan kadına benzeyecen biraz maalesef işin en kötü yanı bu:) yolda magandalık yapan lüx araç sahiplerini misal bir bmw 520 d içinde güneş gözlüklü kirli sakallı afedersiniz züppe tipli, yollar kendisinin sanan biriyle yarışa koyulacaksın.3-4 dk bununla oynayacan sonra bu hırstan kudurunca tam arkandan yardırmış geliyor bir fren arkadan çarpacak fakat bunu iyi ayarlamak lazım mazallah accente iyi çarparsa o araç sonu kötü olabilir.Çekecen aracı inecen çıkarıcan peruğu da:) gelsin polis.Adam accente geçildiğine mi yansın aracındaki hasara mı:) Benim ki çok fantezi oldun sanki ya:)))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: set

    O şirket iyi bir şirket ise şöförüne gerekli uyarıyı yapması gerekir, ayrıca mağdur ettiği kişiyi bilgilendirmesi gerekir. Tabi uyduruk bir şirket ise bunların hiçbirini yapmaz.


    Bunu günün kinayesi ilan ediyorum arkadaşlar. Bomba

    set hocam çok güldürdün ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf

    Birdaha ki sefere,arkanızdan gelen araç korna,selektör vb. şekillerde yol isterse eğer, sol sinyalinizi yakın ve yolunuza devam edin.
    Yolunuz boşalıncada sağa sinyal vererek boşalan şeride geçersiniz. Böylelikle arkanızdakine yol vermiş olursunuz ve bu durumuda arkanızdakine aksettirmiş olursunuz.

    " - 1 dakika bekle,etrafım dolu. Boşalınca sana yol vereceğim. " Anlamında.

    Ne yazıkki yapılacak bir şey yok, en fazla metro turizm'i arayıp bir şikayet dilekçesi oluşturabilrisiniz.

    Sevgiler.



    Bu yöntem geçen yıl tarafımdan denenmiştir.

    Yol: Boş. İki şeritli ve tek yönlü.
    Sürat: 60km/s sağ şeritte. Birkaç yüz metre ilerdeki benzinliğe girilecek.
    Aynada beliren görüntü: Işıklı gösteri eşliğinde "Metro" yazısının simetriği.

    Adam solladı, sonra sollaması bitmeden üzerime kırdı. Sol şerit gayetiyle müsait, ayrıca yol bomboş.

    Kasten yapıyorlar.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.