Şimdi Ara

metronet her hafta sonu olduğu gibi yine hizmet veremiyor! halkalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • neyseki bugün bahaneleri var yağmur yağdı!
    her şikayetimde her türlü yalana başvuran şirketin bugün için bir bahane uydurması gerekmedi.
    tüm yasal yollara başvuracağım metronetle ilgili olarak geçmişe dönük ödediğim faturaların da iadesini talep edeceğim hizmeti sağlıklı alamadığımdan ötürü.
    biz tıkır tıkır paraları ödüyoruz ama internet kontörle bile gelmiyor maşallah.

    ben, metronet düşünen arkadaşlara birkaç kez daha düşünmelerini salık veriyorum.



  • İptal istediğim için bugün arandım. İptal edecekseniz cayma bedeli ödeyeceksiniz dedi. Kesik olanla günlerin parasını ödeyelim iptal etmeyin dedi.
    E dedim hizmet yok iptal etmesem de hizmet yok ne yapacağım diyorum ses yok!? Yarın teknik servis gönderelim dediler. Yarın şıp diye çözebileceksiniz madem 9 aydır ben neden işkence çekiyorum.
    Ayrıca modemi ellerine teslim edene kadar fatura işliyor bu arada iptal sürecinde.

    Bugün btk üzerinden şikayet ettim tekrar. Yine sonuç alamazsam tüketici mahkemesine başvuracağım sanırım.

    Ürün kesinlikle ayıplı üründür alacak olanları uyarıyorum alırken bir kaç kez düşünsünler.

    Şikayetim sadece internetin olmaması değil. İnternet mevcutken de vpn üzerinde şirkete bağlanıyorum. O kadar ani kesilmeler oluyor ki normalde hissedilmeyen bu anlık kesintiler dolayısıyla sürekli vpn bağlantım düşüyor.

    Benim tahminim bizim bölge için 100 kişilik kapasiteleri var ise 120 kişilik satış yapmışlar şikayet edenlere çalışan 100 kişiden birinin hattını devrediyolar :) Bu sefer de diğer kişi mağdur oluyor. Bu böyle sürüp gidiyor :)

    rezilliğin son perdesi..




  • Geçmiş olsun öncelikle..

    Ben de Halkalı'da ikamet ediyorum ancak sizin yaşadığınız kadar sorun yaşamadım yaşadıysam da internete ihtiyacım olmadığı anlara denk geldi ??

    Ancak bulunduğum sitede süperonline'ya geçiş oranı bir hayli yüksek ben de geçme düşüncesindeyim (aslına bakılırsa metronetten memnunum ama denen süperonline geçmek istiyorun diyeceksen cevabınıda bilmiyorum :)) ) ....ancak metronetin de fiyatı cazip 33 tl ödüyorum eylül 2012 itibarı ile 2 yıllık sürem dolacak...

    Umarım yaşadığınız sıkıntı bir an evvel çözülür
  • Her yarim saatte 5 dk lik baglanti gidiyor gibi. Ir sorunmuydu ? Bende halkalidayim metronette silayetim bu son 1 aydir basladi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da farklı değil inanın :)
  • Tam 4 gün oldu olmaz bu kadar rezillik.Tahaaüt biter bitmez anında kapatıracağım.4 gündür kesik olan bağlantıyı hala yapamadılar.BTK şikayet ettim bakalım ne olacak sonuç.Birde çağrı merkezi pişmiş pişmiş demezmi 48 saat dolsun sonra bakarız diye artık küfür edip kapatıyorum suratlarına...
  • arkadaşlar bu cayma bedeli için metroneti tüketici hakem heyetine veripte kazanan oldu mu hiç... yakın bir zamanda cayma bedeline itiraz edeceğim.... tuzla da kaymakamlığa gidip dilekçemi vereceğim.. alamadığım hizmeti iptal edip sözleşmeyi tek taraflı fes ettiğimi ve bu yüzden cayma bedelini ödemek istemediğimi bildireceğim... ama önce kazanan oldu mu hiç onu öğrenmeliyim... tüketici hakem heyetine veren çok ama sonuçlarını bilmiyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.