Şimdi Ara

Mexeer ! (BOL KAZANÇLI YATIRIM SİTESİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekim 2016 yılında İngiltere'de kurulmuş bir yatırım platformu olan Mexeer.com, Kripto para yani bitcoin, litecoin, dash, peercoin, dogecoin, emercoin ve primecoin piyasasına yatırım yapmaktadır. Borsa kısmında coinlerin (Bitcoin,Litecoin, Dash ve Peercoin) alım satımını yaparken, aynı zamanda Perfect money, advcash ve payeer'deki paralarınızı bu sisteme aktararak daha karlı halde satabilme imkanını da yakalayabilirsiniz. Mexeer.com kazanç kaynakları kripto para piyasasındaki yatırım fon gelirleri ve al sat komisyonlarıdır. Bu noktada coin yatırımlarının vade süreleri ve kazançları sabit olmadığından yatırım gelirlerinin geçerlilik sürelerinde güncellemeler yapılmaktadır. Bu konuda Mexeer.com sitesindeki Yatırım fonu kısmından geçerli olan süreleri takip edebilirsiniz. Ya da hesap makinesini kullanarak yatırımınıza ne kadar süre ile ne kadar gelir elde edeceğinizi öğrenebilirsiniz.
    Şirket bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    https://beta.companieshouse.gov.uk/company/10445408

    MEXEER.COM'UN İŞLEYİŞ MANTIĞI

    Mexeer.com yatırım platformu sayesinde kullanıcılar arasında anlık transfer yapabilirsiniz, yatırım tutarınızı kripto para birimleri ile değiştirebilirsiniz ya da yatırım gelirinizi hesaplarınıza aktarabilirsiniz. Yani tüm mali işlemlerinizi ve değişimlerinizi tek bir platform üzerinden yapabilme imkanı yakalamış olursunuz. Yatırım gelirinizi günlük olarak çekebilirsiniz. Çekme talebi 72 saat içinde gerçekleştirilecektir uyarısı almanıza rağmen bir gün içinde ilgili hesabınıza aktarılmaktadır. Ayrıca Borsa kısmından MEX paranızı BTC, ADVCASH ve PAYEER'e dönüştürerek cüzi bir kesinti ile hesabınıza çekebilirsiniz.

    MEXEER.COM YATIRIM FONU BİZE NE KAZANDIRIYOR.
    Diyelim 100 dolar yatırdınız. 100 dolarınız 75 gün sonunda 150 dolar olur. Buda size %50 kazandırıyor demektir.
    Diyelim 1000 dolar yatırdınız 73 gün sonunda 1000 dolarınız 1700 dolar olur. Buda size %70 kazandırıyor demektir.

    MEXEER.COM'A NASIL ÜYE OLABİLİRİM
    Üye olabilmek için ilk yapmanız gereken işlemhttps://mexeer.com/mxr3965748302/ tıklamak olacak. Diğer önemli adım ise gmail adresinizin olması, gmail adresiniz var ve aktif olarak kullanıyor iseniz sıkıntı yok. Eğer gmail adresiniz yok ise öncelikle bir gmail hesabı edinmeniz gerekmektedir. En güvenilir mail ağı gmail olduğunu için mexeer.com sadece gmail hesapları üzerinden yapılan başvuruları kabul ediyor ve onay kodu gönderiyor. Diğer e-posta hesaplarına onay kodu göndermediği için üyeliğinizi tamamlayamazsınız. Daha sonra ekranın sağ köşesinde yer alan çark simgesine tıklayarak ad, soyad ve takma ad alanlarını doldurmanız gerekir. Bu işlemi tamamladıktan sonra, android telefonunuza google play'den telegramı indirin ve kurun. Daha sonra telegram arama satırından meXeer_bot'u arattırın ve açın. mexeer sayfasında size verilen kodu telegrama girin. Bu sayede tüm bilgilendirmeleri anlık olarak telegram üzerinden alabileceksiniz.

    MEXEER.COM'A YATIRIM NASIL YAPILIR.
    Buradaki referans linkindenhttps://mexeer.com/mxr3965748302/ ya da yukarıdaki referans linkinden kaydınızı tamamladıktan sonra aşağıdaki fotoğrafta detaylıca anlatılmıştır. YATIRIM GELİRLERİNİZİ GÜNLÜK ÇEKEBİLİRSİNİZ. Sistem, yeni olmasına rağmen 27 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip. Geleceği olan bir fırsat olarak görüyorum. Yine de hatırlatmak isterim. Son karar her zaman sizin sistemi küçük rakamlar ile deneyin. Daha sonra kendinizi yormayacak rakamlara çıkartabilirsiniz yatırımınızı.

    PROJENİN ÇOK YENİ OLMASI MEXEER.COM ÇOK FONKSİYONLU ÖDEME VE YATIRIM PLATFORMUNUN HYIP OLARAK ALGILANMASINA NEDEN OLMUŞTUR.
    SİTENİN TASARIMI, TEKNİK DESTEK HIZI, YATIRIM GELİRLERİNİN GÜNLÜK OLARAK ÇEKİLEBİLİYOR OLMASI BU SİTENİN HYIP OLMADIĞI VE ÇOK HIZLI ŞEKİLDE DÜNYA ÇAPINDA YAYGINLAŞACAĞI İZLENİMİ EDİNMEME SEBEP OLMUŞTUR. YATIRIM YAPARKEN BU DETAYLARI DİKKATE ALMANIZI, BU TÜR NETWORK İŞLERİNDE HER ZAMAN BİR RİSK OLDUĞUNU UNUTMAMANIZI VE KESENİZE GÖRE YATIRIM YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM.

    Bu bilgiler ışığında yatırım yapıp yapmama konusu size kalmıştır. NE KADAR GÜVENLİ VE SAĞLAM GÖRÜNSE DE HER ZAMAN İÇİN RİSK OLDUĞUNU UNUTMAMAK GEREKİR. AMACINIZ YATIRIMINIZI EN KISA SÜREDE ÇIKARMAK OLMALIDIR. ARKADAŞLARINIZA SİSTEMİ ANLATIRKEN BU AYRINTIYI ATLAMAYIN. SİZ DOĞRUYU ANLATIN TERCİHİ KİŞİYE BIRAKIN. Konu ile alakalı sorularınızı bekliyorum. Yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar üyeliğini oluşturduktan sonra bana omerlutfitantan@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    YOUTUBE VİDEOM :https://youtu.be/73_qsvI5vkA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.