Şimdi Ara

Meziu v8 pro türkiye geldiğide kaç lira olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar.babama almayı düşünüyorum.yurtdışı fiyatı 160 dolarmış.ülkemizde vergilerle ne olur acaba fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Meizu Çin merkezi yönetimi bu cihazı daha globale verip vermeyeceği meçhul pro7 x30 meizu 16 plus meizu e3 gibi modelleri çin dışına vermekten son anda vazgeçebiliyor Rusya da satışa çıktıktan sonra konuşmak daha doğru olur.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam 1700 civarında bütçem var. LG Q7 plus hakkında düşüncen varmı.su da geçirmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    LG Q serisi paranı çöpe atmak istersen en başta alacağın seri olsun onu alacağıma m6note alırım.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi 2200 civarına çıkarabilirim.Lg G6 nasıl seçim olur sence? Benim için su ve toz geçirmemesi kamerasının güzel olması yeterli.o fiyatlara böyle başka makine de pek yok bildiğim kadarıyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Hocam LG alacaksanız Kronik sorunlar ekran yanması, ghost screen gibi problemler bootloop gibi sorunları göze alacaksınız anladığım kadarıyla Su geçirmezliğe kafa takmış durumdasınız ben 6 sene boyunca su geçirmez telefonlar kullandım. yüzlerce su altı fotoğrafım var. Hayatımdan bir şey değişmedi. karar sizin bence LG alıp deneyimleyebilirsiniz ben tavsiye etmiyorum. beğeneceğiniz tek taraf g6 v30+ gibi cihazların kamerası iyi olacaktır.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.LG de ki ghostscreen sorunundan haberin var. G4 ve G5 te özellikle bu durum yaşanmış.G6 da testlerde bu sorun görünmüyor ama yaşayan da yine var.

    Babama alcağım için telefonu yprmadan kullancak.galiba bu paraya en iyi seçim G6 gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro 7 aldim kafami duvarlara vuruyorum suan telefon kasim kasim kasiliyo resmen hele flyme 7 de patlicak bise acarken o derece flyme 6 dondum ama kenarda lg g2 cihazim var speed testte resmen kac senelik telefon uygulamalar g2 de daha hizli aciliyor bida meizunun amiral gemisi disinda modellerine yaklasmam helio p25 berbat otesi bir islemci x30 versiyonunu getirmediler su cihazin sirf merakimdan aldim.heleki gpusu çöp gm discovery kullaniyorum sanki o derece yil olmus 2018 telefona bak arkadas kamera desen sadece gunduz iyi gece çöp cift ekrana kandik yaptik bi aptallik dersimi aldim ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kul tigin kullanıcısına yanıt
    Hocam her markanın kör övücüleri vardır ve her markada performansa bakmayacak adam vardır.Ben Pro7 Plus konusunun sahibiyim ve Meizu Türkiye grubunun yöneticisiyim ve ASLA P25 cihaz almayın diye defalarca uyardım. Hatta diğer yönetici arkadaşlar ve bazı kullanıcılarla da tartıştık sonuç hepsi dediğime geldi ve çok tepki çektiği için yazımı da hafiflettim.


    https://forum.donanimhaber.com/meizu-pro-7-plus-kutu-acilimi-ve-inceleme-tasarim-harikasi-stil-sahibi-telefon-turkiye-de-ilk--129998193
    2. Arkadaşlar Asla P25 işlemcili sürümünü almayın. diye yazıyor.

    Ancak cihaz sizin dediğiniz gibide değil Temiz format atın wipelayarak Flyme 7 i kurun herkes flyme7 ile uçuyor derken sizin kasıyor demeniz oldukça garip dışarıdan apk yüklemeyin. P25 P20lite Mate 10 lite da bulunan Kirin659 dan kat kat iyi bir işlemci Pro 7 Plus Lite almışsınız gibi düşünün bu cihazın fiyatı Mate 10 lite p20 lite a göre oldukça uygun ve tasarım ve 2. ekran konusunda apayrı bir yerde BİZ burada o kadar yazıyı yazıyorsak siz beklentiniz yönünde cihaz alın diyedir başka bir sebepten değil. Bazı cihazın Ekranı bazısının işlemcisi bazısının pili bazısının kamerası bazısının malzeme kalitesi bazının tasarımı bazısının sesi ön plana çıkar. pro 7 aynı fiyatta şuan malzeme kalitesi kamerası ekran kalitesi iyi bir cihaz zayıf halkası işlemci ancak huawei n lite serilerine göre çok çok daha iyi. X30 lu sürümün gelmeme sebebide türkiye ile alakalı değil firma Talebe göre bazı modelleri kendi ülkesine özel yapıyor bu durum oppo vivo meizu da var. Xiaomi bunu yapmayı denesede çok büyüdüğü için yapamadı tepkilerden dolayı 5x 6x leri A1 A2 olarak verdi. Pro 7 X30 Çin harici hiçbir ülkede satılmadı. Global sayfasınada girer pro7 bakarsanız sadece p25 li modeli gözükür. Meizu 16 Plus ta yalnızca çine özel kaldı. Meizu E3 te. Oppo ve Vivo da da durum böyle.

    Yeri gelir Xiaominin yeri gelir samsungun yeri gelir meizunun yeri gelir apple ın yeri gelir sony nin hatalarını eksiklerini söyleriz ama bizde markanın kusurunu söyleyince çıldıran bir kitle var.




  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    babanıza alacaksanız m6note alın derim uzun pil süresi fiyatına göre yüksek malzeme kalitesi ve kameraya sahip babanız kullanacaksa bootloop olacağını düşünmem ama ghost screen olabilir hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.