Şimdi Ara

Mezun Günlüğüm (2017 Sınavına Doğru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam gönül dostları.Sıradan bir mezun günlüğüne hoş geldiniz.Konunun amacı tabi ki motivasyon sağlamak ve belki de ilerisi için ufak birer anı bırakmak.Muhtemelen akşamları o gün ders çalışma adına neler yaptığımı paylaşacağım.Mümkün olduğunca güncel olacak.YGS 2 MF-4 40 K dan mezunum. Hedef 15 k.

    Öncelikle Eylül sonuna kadar YGS kısmını bitirip sonrasında LYS kasmak ve YGS denemelerine ağırlık vermek istiyorum.Evime yakın bir etüt merkezine de kayıt oldum.Oranın ödevleri,kaynakları dışında bireysel çalışmam dahilinde kulanacağım kaynaklar :

    Karekök YGS Matematik Soru Bankası, Karekök YGS Geometri Soru Bankası.
    Palme YGS Fizik Konu Anlatımlı, Palme YGS Fizik Soru Bankası.
    Palme Biyoloji A-B Soru Kitapları
    Palme YGS Kimya Soru Bankası

    Öneri ve görüşlerinize açığım yarın başlıyorum hayırlısıyla :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koysakiiçicez -- 3 Ağustos 2016; 0:52:19 >



  • Hocam benim önerim yok ama senden öneri isteyecektim, bende tm3 137k dan mezun kalabilirim. Temel kavramların birazını ve ygs problemleri yapabiliyorum. Mat2 me hiç güvenmiyorum çok ön yargılıyım mat2 ye. Matematiğe sıfırdan başlamak istiyorum, bana karekökü 0 ı önerdiler, sen ne önerirsin ?
  • stranger1453 kullanıcısına yanıt
    Karekök 0 başlangıç için iyidir ancak elini çabuk tutup bir an önce ciddi kaynaklara geçmeniz lazım olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekok kolay mi? Forumda biri esen sorularini cozebiliyorum diye karekok coz de gorem demisti? Esen diger kaynaklara gore zor degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende gecen sene mf4 40 k dan mezuna kalmıştım ve benimde hedef 15 k idi. Bu sene 18 k civarı geldi buna da çok şükür.Size soyleyebileceklerim çalışma yi asla bırakmayın düzenli çalışın ve geçen seneden daha çok efor sarf edin.Sinavlarda kötü sonuç alabilirsiniz asla moralinizi bozmayın bardağın dolu tarafına bakmanızı öneririm her denemeden sonra eksiklerinizi belirleyin ve ona göre çalışma programı hazırlayın . Hocam ben geçen sene ygs ye ağırlık vererek hata yapmıştım ygs 27 k dan lys de 40 k ya gelmişti. Bu sene lys ye ağırlık vererek ygs 26 k (geçen seneden daha çok ygs çalışmama rağmen 26 k geldi) dan 18 k civarına cekebildim. Sizede tavsiyem lys ye ağırlık vermeniz yönünde bunları yaparsaniz 10 k bile yapabilirsiniz bence yolunuz açık olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru Adam kullanıcısına yanıt
    Karekök 0 ile karekök SB ayrı kitaplar.Karekök 0 da köşetaşları ve basit seviye sorular ile konu kavratılmaya çalışılır.Normal karekök ise tabi ki piyasanın en iyi kitabıdır bence şüphesiz, çok sağlamdır.Esen de çözmüştüm tamamını değil ama bir kısmını.Karekök ün soruları daha zorlayıcı ve özgün geldi bana.Ama kişinin tercihi tabi ikisi de iyi kitaplar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekok 0'in soru bankasi yok mu? Soru bankasi olarak hangi yayindan baslamami onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru Adam kullanıcısına yanıt
    Sanırım yok ama Karekök Modüler Piramit Sistemi diye bir şey varmış.Ben çözmedim ancak baya çözen var onu.İnceleyebilirsiniz.kaynak olarak da lys için karekök SB tabi ki çözmeniz gerekir.El kitabı gibi yani bence herkesin çözmesi çözemediklerini sorup öğrenmesi gereken bir kitap.Bunun yanında bilfen önerebilirim.Zorluk seviyesi bir tık alttır ama özgün soruları var ve sınavda da yakalıyolar.YGS için ise bence bir soru bankası bitirilip denemeler üzerinden gidilmeli.Bölüm denemelerine ağırlık verilmeli.En azından ben öyle yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.