Şimdi Ara

MEZUN OLABİLİR MİYİM.??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    aöf 4. sınıftayım geçen dönem tek ders geldi.Bu dönemde tek ders gelmiş.2015-2016 güz veya bahar dönemine bıraktıgım derslerde de ders görünmüyor.Alttan ne kadar ders aldığımı hatırlamıyorum.1 sene tekrar yaptım belkide onun etkisi olabilir.Görünüşe göre daha alacak ders kalmamış.Benim kafama takılan bişey var biraz araştırdım ama sağlıklı bi cevap bulamadım.

    Aöf nin kendi sitesinde ve konuyla ilgili bilgi paylaşımı yapan sitelerde m şartlarında lisans öğrencilerinin 240 kredilik ders alıp hepsinden başarılı olması gerektiği yazıyor diğerlerini zaten biliyorsunuz genel not ortalamam 2 nin üzerinde (2.19) ve FF notum yok.Ancak şimdiye kadar aldığım kredi 126 görünüyor.Sitede şu kadar krediyi almanız veya şu sınırı geçmeniz yetrlidir tarzında bir yazı yok doğrudan 240 kredilik dersi alıp geçmekten bahsediyor.Acaba orda anlamadıgım veya kaçırdıgım bişey mi var? 240 nerdee 126 nerde.Ayrıca alacak dersim kalmamışsa ve derslerin hepsinden geçmiş isem ki öyle görünüyor.En azından 240 a yakın bir kredi toplamış olmam gerekmiyor mu?Kredili sisteme sanırım benim 2.yılımda geçildi.Belki de bu görünen 126 kredi o zamandan sonraki kredidir.önceki yılların kredi hesaplaması üzerine eklenecektir ama onunla ilgili bir bilgiye de ulaşamadım.

    Herhangi bir yardımda veya yönlendirmede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    Not: Açıköğretim sistemi müşteri hizmetlerini veya etkileşim merkezini aramamı tavsiye etmenize gerek yok.Onlar bizi arasın da biz bilgi verelim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.