Şimdi Ara

Mezun olduğum Liseye eli silahlı hırsız girdi !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Mezun olduğum Liseye eli silahlı hırsız girdi !!!!



    Lisede silahlı dehşet!


    Beşiktaş'ta polisin kovaladığı İran uyruklu olduğu belirtilen silahlı bir kişi Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Okulları Yerleşkesi'ne girerek biri öğretmen, iki kişiyi rehin aldı. Saldırgan daha sonra rehin tuttuğu laborantı serbest bıraktı. Saldırgan saat 11:30 sıralarında polislerden birkaç dakika süre istedi. Ardından silahı ile kendini vurarak yaralı olarak ele geçti.
    Sabah saat 09.00 civarında başlayan olayda polisin kovaladığı silahlı bir kişi polislere üç el ateş ettikten sonra, Ebulula Mardin caddesindeki Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Okulları Yerleşkesi duvarını açarak bahçeye girdi.


     Mezun olduğum Liseye eli silahlı hırsız girdi !!!!



    İKİ KİŞİYİ REHİN ALDI

    Okul bahçesine girdikten sonra polise bir el daha ateş eden saldırgan, okulun teknik servisine girerek burada bir erkek fen bilgisi öğretmeni Nurettin Yaman ile laborant Ali Kurt'u rehin aldı. Saldırgan daha sonra laborantı serbest bırakıp, tek rehine ile polislerle pazarlık yapmaya başladı.
    Saldırgan kendisini yerleşke içindeki bir binanın bodrum katına kilitlerken, güvenlik kuvvetleri operasyon hazırlığına başladı.

    KENDİNİ VURDU

    Saat 11:30 sıralarında saldırgan okuldan çıkış için şansının kalmadığını anladı. Olay yerinde bulunan terörle mücadele timleri ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da girişimleri ile İran uyruklu olduğu belirtilen saldırgan teslim olmaya ikna edildi. Saldırgan birkaç dakika süre istedi ve o anda bulunduğu yerden bir el ateş sesi geldi.
    Olayda rehine öğretmen ve okulda bulunan öğrencilere zarar gelmediği belirtiliyor. Saldırgan ise yaklaşık 3 saat sonra binadan çıkarılarak konulduğu ambulansla Metropolitan Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı.
    Göğsünde kurşun yarası bulunduğu belirtilen saldırganın, İran uyruklu Muhammet Ali Rızai (31) olduğu öğrenildi.

     Mezun olduğum Liseye eli silahlı hırsız girdi !!!!



    CERAH: ÖNCE KAFASINA ATEŞ ETMEK İSTEDİ

    İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, bir okulda öğretmen rehin alan saldırganın, önce kafasına ateş etmek istediğini, ancak kendini kalbinin üzerinden yaraladığını bildirdi.
    Olayın gerçekleştiği Beşiktaş'taki Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Okulları Yerleşkesi'nde incelemelerde bulunan Cerrah, okul çıkışında yaptığı açıklamada, olayda bir öğretmen ve bir laborantın rehin alındığını belirtti.
    Silahlı şahsın, ilk önce laborantı, daha sonra da öğretmeni serbest bıraktığını söyleyen Cerrah, ''Arkadaşlarımız, kendisini vurmaması için ikna etmeye çalıştı. Şahıs, önce kafasına ateş etmek istedi, ancak kalbinin üzerine ateş ederek kendisini yaraladı. Hayati tehlikesi var'' dedi.
    İlk bilgilere göre şahsın annesinin Adanalı olduğunu, şahsın doğum yeri olan Tahran'dan çocuk yaşta Türkiye'ye geldiğini ifade eden Cerrah, şahsın Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin şüphesi üzerine durdurulmak istendiğini, bunun üzerine şahsın polis ekibine ateş ederek kaçıp okulun bahçesinden atlayarak teknik servisin bulunduğu yere girdiğini söyledi.
    Öğrencilere yönelik herhangi bir şey olmadığını kaydeden Cerrah, olay sırasında polis ekiplerinin hiçbir şey kullanmadan şahsı ikna etmeye çalıştıklarını, ancak şahsın yapılan tüm ikna çalışmalarına rağmen kendisini vurduğunu sözlerine ekledi.

    ORGANLARINI BAĞIŞLADI

    Üst düzey bir emniyet yetkilisinden alınan bilgiye göre, okuldaki rehin alma olayı sırasında polislerce ikna edilmeye çalışılan İran uyruklu Muhammet Ali Rızai, bir ara polislerden önce çay, sonra da kağıt istedi.
    Polisin kendisine ulaştırdığı kağıda önce adını, anne ve baba adını yazan Rızai, sonra da ''Organlarımı fakirlere bağışlamak istiyorum'' notunu düştü.
    Rehineleri bıraktıktan sonra kendisini yaraladığı için hastaneye kaldırılan Rızai'nin üzerinden, bir kadın çorabı çıktığı belirtildi.

    EDİTED by drahte1905......(odaya çıkamadım arkadaştan atıyorum...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpusato -- 29 Mart 2005, 13:53:03 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.