Şimdi Ara

MEZUNA KALMAK İSTEMİYORUM YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • berkay007jb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flygnç kullanıcısına yanıt
    Haklısınız artık öyle bır lüksüm yok. Su an ki karmaşayla yanlış anlamışım demek ki kusura bakmayın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak ben senden tecrübeli biri olarak konuşuryoum geçen yıl 18 oldum diye oturup ağladım. şuanki aklım olsa sevinirdim. ygsnin bi önemi yok çekmek için. üzüldüm noldu sonuç mezun. bu yıl istediğim gibi oldu ben memnunum ama sen neden yapamayasın? fırsatın varken kendini soyutayıp bu ayı olabildiğince moralini bozmadan ders çalışarak geçirmeni tavsiye ederim
  • ununoktinyum U kullanıcısına yanıt
    bunlar çok uç örnekler zaten. herkesin yapabileceği çekişler değil, öyle olsa herkes çekerdi. çok fazla çalışmak, fedakarlık yapmak gerekiyor. hiç lys çalışmamış biri bugün başlayıp yapamaz tabi. ama o kadar çekmek için ygs'de talihsizlik yaşamaya, üstün zekalı olmaya da gerek yok. zamanında dershaneden arkadaşım 120k'dan 8k'ya çekip tıp yazdı. gayet ortalama bir öğrenciydi ama lys'ye çok fazla çalıştı. çok çalışmayı göze alıyorsan, lys'ye çalışmaya bugün başlamıyorsan neden olmasın diyorum ben. kişiye bağlı.
  • flygnç kullanıcısına yanıt
    aslında yapabileceğimi düşünüyorum en azından yaklaşabilirim çünkü bu sıralama benim hiçkimsenin beklediği bir sıralama değildi. kendiminde iyisiyle kötüsüyle farkındayım ama moralimi ben normal tutsam da yetmiyor çok fazla şey duyuyorum. kendimi bugüne kadar yetiştire yetiştire kulaklarımı tıkamayı öğrendim az da olsa.

    o zaman daha iyimser olayım nerden nasıl ilerlememi tavsiye edersin? günlük 6 saat uyku gerisine Allah ne verdiyse yapacagım. şimdiden denemeye baslayayım mı? geometri de hangi kaynak tavsiye edersin çok kitap bitirmek yerine konu+bir veya iki yayın düşünüyorum 50 günde lys yi bitirmeyi planlıyorum programa fazlasıyla uyarsam 45 e düşürmeye calısıcam. en azından şunu kesin yap bunu kesin yapma vs tarzında fikirlerin varsa her türlü tavsiyeye açığım.
  • Geoda konu çalışcak bi olay yok.karekök lys çözüprum ben üstüne seri deneme yapıcam geoda bence deneme çok önemli. Ben savah çalışmayı faydalı buluyorum sabahları okuldan önce çalışabilirsin okulda da en arka sıraya geçiyorsun gerekirse hocalarınla kavga edip o sırayı yana çevirim full ders çalışıyorsun. Bu arada moralini yüksek tutmaman için bi neden yok zaten sınav iki yönlü paikolojik bir savaş bu aynı zamanda yani o kısmı da ciddiye al her gün bir iki saat yürü yada sevdiğin birşey yap ben pc oynadım gezdim film izledim vs. Haftada bir dışarıda bi aktivite yap bunlarsız olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flygnç kullanıcısına yanıt
    kitap olarak sormuştum hocam. yürümek tercihimdir onları da bırakırsak en azından bir saat yeter. okula gitmiyorum artık mezun gibi düşünebilirsiniz gün tamamen benim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.