Şimdi Ara

Mezuniyete gitmemek (SENCE?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 4 tane samimi arkadasımla mezuniyet yerine bakırköy sahilde gece 3 e kadar içip bi guzelde mangal yaktımızı bilirim ve sadece 150 liraya. Unutmayacağım ender günlerden biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer eğleneceğin varsa yani ben oraya gitsem kesin eğlenirim son son falan diyorsan git ha yok zaten sınıftan 3-5 kişiyle arkadaşız diğerleriyle alakam yok dersen gitme zaten şunun şurasında 3- 3.5 ay bir şey kaldı yani Allah bilir bir daha kaç kere görüşecksiniz o yüzden yani tafra yapacaklarını da sanmam. Ben de gitmemiştim açıkcası gitme çünkü benim durumum iyi olmadığı için gömlekle falan gitmiştim kareli gömlekle millet çekmiş takımları falan çok abes kaçıp dikkat çekiyorsun yani eziklik hissediyorsun her ne kadar belki 1 hafta sonra unutulacak bir olay için. O yüzden salla gitme.Bir şey olduğu yok zten.
  • git bence. o parayi vermek zorunda degilsin. ben kot ustume babamin ceketiyle gitmistim.
    olay senin ne istedigin burda, gitmek isteseydin sorunlari coktan cozerdin zaten...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizden 50 lira için cübbe parası almıştı okul mezuniyet bitince cübbeyi verip parayı almıştık mezuniyette de pilav yemiştik tavuklu hemde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düştengüzel -- 19 Mart 2018; 19:54:12 >
  • Hiç gerek yok bana kalırsa ben gitmiştim pek istemeyerekte olsa hiçbir şeye yaramayan samimiyetsiz bir toplanmadan ibaret gönül rahatlığıyla gitmeyebilirsin bence bir şey kaybetmezsin
  • Ben liseden geçen sene mezun oldum, ne baloya gittim ne de mezuniyete. Gitme boşver.
  • Ben de gitmemiştim Yaz ortasında gidip bir ara aldığımı hatırlıyorum diplomayı. Tıp ve iyi bir mühendislik bitirme harici lüzumsuz bir şey sanki profluğa mı adım atıyorsun salla gitsin ya. Bir yığın kalifiye olmadan derste film izleyen adamlara mezun oldu diyorsun diploma veriyorsun. Mezuniyet resmi olmayan tek kişi benim sanıyordum Gel sarılalım karşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmirde kalbur üstü bir özel liseden mezunum. Mezuniyete gitmedim durumum senle benzerdi %90 ını sevmediğim insanların oluşturduğu bir ortamda bulunmak çok gereksizdi bugün senin yaşında olsam yine sorsalar yine hayır derim okulda kep törenin olacaksa yeterli bir tane fotoğraf cekilirsin hatıra kalır bu tür şeyler için canını sıkma hiç pişman olmazsın ileride

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin mezuniyet balosu ne kadar ucuz bizimkisi 200 euro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hocam gittin mi gitmedin mi bir karar ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmedim pişman değilim keriz degiliz cok şükür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz kendinize deger verin 500 lira diye gitmiyom hayatin en eglenceli anlarindan biri 500 liradan daha mi onemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ünlü ve tarihi bir lisenin 2016 yılı mezunuyum. 4 yıl boyunca çok sıkı dostlarım da vardı, bana çok kötü davrananlar da oldu. Sevgilim oldu hala beraberiz mesela. Liseden geriye sana ne kaldı diye sorarsan söyleyebileceğim tek şey sevgilimdir. Onun dışında can ciğer kankayız diye dolaşan herkes inan okul bitince çil yavrusu gibi dağıldı. İlk 3-4 ay çok özledim okulu, insanları. Ama sonra baktım ki aslında insanlar birbiriyle iletişimi kesmek için lisenin bitmesini bekliyorlarmış. Bu beni çok üzdü.
    Şimdi o kadar pişmanım ki mezuniyet dönemini gözümde büyüttüğüm için. Yok hayatta bir kere gelirmiş yok öyleymiş şöyleymiş. Balo için abiyeden tut topuklu ayakkabısına kuaförüne çantasına kadar bir yığın masraf mı dersin, sırf samimiyetsiz insanlar hakkımda samimiyetsizce yorumlar yapabilsin diye dahil olduğum yıllık mı dersin, kep töreni mi dersin, zümrütte fahiş fiyatlarla fotoğraf çekimi mi dersin... Dünya para ödedim. Şimdi dönüp baktığımda diyorum ki keşke o parayı daha iyi şeylere harcasaymışım. En basitinden diş teli taktırabilirdim.
    İnan iki müzik çalıp yemek yedik dans ettik fotoğraf çekindik diye bu kadar para harcamaya değmez. Zaten balo boyunca sınıfımla değil sevgilimle beraberdim, iyi ki de öyle yapmışım çünkü zaten okul bitince kimse kimsenin umrunda olmadı.
    Sana demem o ki eğer gitmen için çok çok büyük bir nedenin yoksa asla önermem. O parayla kitap da alırsın, sınavdan sonra kafa dağıtmak için turlara da katılırsın. Her şeyi yaparsın.




  • Fiyatını geç ama mesela ben de andaç yaptırmasam mı diyordum? Zorladılar ya niye yaptır mıyorsun saçmalama falan. Yaptırdım ben de. Liseden mezun olalı 3 sene oluyor.

    Ve hala açar okurum fotoğraflara bakarım arada. Vay be derim. Zaman çok hızlı geçiyor. Hayat bitiveriyor. Arkada anılar kalıyor ve onları hatırlayıp bir nebze de mutlu olabilip gülümseyebiliyor insan.

    Kesinlikle git derim. 3 4 sene sonra bana hak vereceksin. Ama tabii karar senin.


    Edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 19 Mart 2018; 23:54:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam salla ya gitmesen de olur. Ben şuan 11im ama seneye muhtemelen gitmem. Gerçekten samimi olduğum iki kişi var zaten okulda, sınav bittikten sonra biz kendi aramızda düzenleriz bir şeyler. Zaten okulun mezuniyetinin de bir şeye benzediği yok. Geçen sene rezalletti. Seneye de öyle olur muhtemelen. Zaten kimseyle de aran yoksa yapmacık yapmacık. Bence gitme hiçbir şey de kaybetmezsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite mezuniyeti sanmaya meyilli idim ama sonra dur burası dh deyiverdim :) lise mezuniyeti nedir arkadaş boşver gitsin o parayı başka yerde kullan kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baskan_ösym

    Hocam gittin mi gitmedin mi bir karar ver

    Hocam orası karışmış Mezuniyet balosuna gitmemiştim ama ertesi gün olan fotoğraf çekimine gitmiştim o da okulda olduğu için bir nevi zoraki oldu aslında.
  • Takım elbise giymene gerek yok. Çek üzerine spor gömlek kot pantolon yeter. Kasmayın bu kadar.
  • Mezuniyetten kastın balo mu kep atmak mı eğer baloysa hiç gerek yok gösteriş sahte gülüşmeler sahte hal hatır sormalar okul bittikten sonra hiçbiri aramayacak seni o yüzden üniversitede arkadaş bile edinmedim ben kep atmaktan bahsediyorsan ailen istiyorsa katılabilirsin yoksa onada gerek yok bence
  • Bende geçen sene mezuniyete gitmedim.

    Hevesim bile yoktu gereksiz saçma sapan bir şey. Kızların kendilerine üstünlük kurma çabası erkeklerin takım elbise giymesi. Salla gitme sınavına çalış kafan rahat olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.