Şimdi Ara

MF Gear Switch+Drop rates=Legendary Items???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun ogle saat 15:00 de basladim act 3 e.En basindan sonuna kadar geldim yetmedi bir kere daha basladim.gene sonuna kadar geldim ne azmo biraktim ne gnom .Yok dostum yok legendary falan.
    1.0.4 den sonra 1 hafta once bir update daha yaptilar o updateden sonra 1 tane Legendary dusmedi.o bir haftadan once her kece 1 adet legendary dusuyordu.Mf switch gear scriptle gidiyorum 378mf oluo valorla beraber.aklima 2 secenek gelio ya mf gear switchi kaldirldilar yada yok kardesim millet hero oluo 1.0.5 e kadar kimseye leg meg yok diyip drop rateleri en dibe cektiler.1 haftadir her gun ortalama 6 saate bir adet legendary dusmezmi?
    Sizde durum nasil?aranizda mf gear switch yapan varmi?



  • Saygi duydum valla 35 pandor..
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/XeN-2779/hero/1944371

    Ben act-3 te 2 rundan birinde alıyorum 1 legend hemen hemen. %99 u uyduruk itemler ama düşüyor sonuçta... Mf Valor larla beraber 344 oluyor, switch yapmıyorum oynarken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kheldar -- 28 Eylül 2012; 0:16:24 >
  • switch olayı engellendi diye biliyorum ama sadece kulaktan dolma olarak biliyorum. keza bosuna ugrasma dostum, seri kesmek daha avantajlı.
  • Dostum engellenme olayini heryerde arastirdim bir tane bile topic bulamadim sadece adamlar soruyorlar switch yerine ne gibi bir yenilik getirebilirz diye...
  • Gear yapmıyorum. 355-375 MF arası geziyorum. 8 gün kadar hiç bir şey düşmedi. Dün bir adet 1100 dpsli tek soket manticore düştü. Bana aşağı yukarı 10 günde bir, iki tane legend geliyor. Sıklıkla çöp düşüyor, nadiren orta halli birşeyler düşüyor.

    Sadece act3 geziyorum.
  • Mf gear switch demissin. Umarım legendarylerin sadece elitelerden dustugunu sanmıyorsun. Bircok legendary normalden dusuyor. En azından bana oyle oldu. Full mf ile geziyorum. Bugun dandik bir manticore ve gayet iyi bir echo fury dustu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zavzen -- 28 Eylül 2012; 4:52:09 >
  • dostum iyi soyluyorsunda deamon hunter icin en iyi set giyisilerde mf bulunmuyor.bulunanlar ise 100m den baslio.paragonu 60 yapincaya kadar boyle gezmeye mecburum.hem gear switch yapmadan gezerkende ustumde 60 lik amulet 12lik shoulder var paragondu nephalemdi derken 220yi buluyor mf.bana dusen setlerin ve leglerin cogu switch yapinca dusuyor diger zamanda dusenler bildigin cop.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde en az 10 saat farm (bugün paragon 60 olucağım) atan biri olarak söylüyorum ki o da evet droplar dibe vurdu son 1 haftadır. Patch çıkacağı zaman legendry drop larını 2 katına çıkarıyoruz diyorlar aslında mevcut olan ayara geri döndürecekler bu yüzden milleti düşük droba alıştırmaktı amaçları bu sayede firma yine siyaset benzeri politakaları ile oyuncuları kandırmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.