Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
518
Cevap
46
Favori
63.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben mg4 comfort da şarj %80 de dursun istiyorum ama videolarda ki gibi ayarlama yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba bir ayarı mi var ?
  • LiveYourLife_TR L kullanıcısına yanıt
    O ayar comfortlarda yok luxury’de var sadece
  • cebich kullanıcısına yanıt
    Sanırım oda pil farkından dolayı birisinin kuruma olasılığı kaybı yüksek olduğu için lifepo4 batarya %100 yükü baypas edebildiği için koyma gereksinimi duyulmamış.
  • LiveYourLife_TR L kullanıcısına yanıt
    Anca zamanlayici yapilip %80 ayarlanabilirde dediginiz gibi batarya farkindan dolayi oyle oluyor.Bu arada dun hava 3-5 derece falandi sehirici klima 1.seviye acik 23 dereceye ayarladim baya verimli gitti arac 15-16 kw gosterdi.Aracim comfort bu yil sert kis olmadi sansa.Tam deneyimleyemedik 0 in altinda nasil gidecek vs 1 kere denk geldi ondada kisa sureli oldugu icin 250 kmlere inmisti.Suanda cok degisken menzil hava bi 5 bi 10 derece 10+ olunca 13 kw ye dusuyor tuketim 5c altinda 15
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere uzun yolda denk geldim 0 in altında klima 23 auto da 100 110 km hızla 19.4 kW yaktı 252 km civarı çok rahat gitmiştim istasyona 15 20 dk kala pil ısıtmayı aktif ettim 86 kw ile 45 dk gibi bir sürede %90 olmuştu lifepo4 bataryaların içerisinde kimyasal sıvı az olup onun yerine element olduğu için ağır oluyor ama benim düşüncem lityum pillerden çok daha uzun ömürlü lifepo4 pilleri ne kadar çok ısıtabilirseniz enerji akışı o kadar fazla oluyor. Araçta ilk defa bu pili deneyimli yorum ama dağ evimde yaklaşık 60 kW lifepo4 depolama aküm var 420 kilo civarı geliyordu 75 tane de güneş paneli var 5 senedir sürekli aktif olarak kullanılıyor bütün hücreler %99 oranında sağlam bu pilleri arabalarda öldürmek neredeyse imkansız çok şansız olmak gerekir :)

    Aslında lityum pilleri %20-80 arası doldurup ömrünü uzatmak için bu şekilde kullanmak gerektiği için lifepo4 %100 şarjı baypas edebildiğinden dolayı km menzil olarak şehir içi aynı km lere çıkıyor buda pazarlama psikolojisi anlamına geliyor.




  • Arkadaşlar dün gece ve bu sabah bir şekilde ismart çalıştı ama şu an gene çalışmıyor. Araba otoparktaydı ve otoparkta WiFi var. WiFi den mi 3g den mi aldı bilmiyorum ama ismart app ver 2 yi denerken bir anda pil yüzdesi gözüktü. Gece denedim herşey çalıştı bir tek keyi aktive edemedim bluetooth istedi. Sabah da uzaktan klima çalıştı sabah sıcak araba Bayaa iyi oldu. Arabada bluettoh a bağlanınca key de aktive oldu. iş yerime gittim acaba WiFi mi 3g mi diye tekrar denedim WiFi yoktu ve çalışmadı. Yolda telefondan WiFi verdim gene çalışmadı. akşam eve dönünce WiFi olmasına rağmen gene çalışmadı. Şu an çalıştıramıyorum. Belki bir beta testine denk geldim bilmiyorum. Arada denemek lazım.

    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları




  • Selamlar, MG4 2024 model yılı olarak gelemeyecek mi ? Çin tebliği sebebiyle. Bayiler ile görüşen var mı bu konuyu ?

  • yaman06 Y kullanıcısına yanıt

    Gelmeyecek .

    29 Aralık’ta yürürlüğe giren, ‘Bazı Elektrikli Araçların İthaline İlişkin Tebliğ’e takılıp 2024'te ülkemize gelemeyecek bazı elektrikli modeller.


    📌BMW iX3

    📌BYD Atto 3

    📌BYD Han

    📌BYD Seal U (elektrikli)

    📌BYD Dolphin

    📌Cupra Tavascan

    📌Dacia Spring

    📌Ford Mustang Mach-E

    📌Hongqi E-HS9

    📌Leapmotor T03

    📌Lexus RZ 450E

    📌Lexus UX

    📌MG Cyberster

    📌MG MG4

    📌MG Marvel R

    📌MG ZS EV

    📌Neta U

    📌Neta GT

    📌Neta AYA

    📌Nissan X-Trail e-Power

    📌Seres 3

    📌Skywell ET5

    📌Skywell EA3

    📌Skywell EA5

    📌Subaru Solterra

    Toyota bz4x

    📌Volvo EX30

    x (formerly twitter)
    Emre Özpeynirci (@eozpeynirci) on X
    https://twitter.com/eozpeynirci/status/1750919776140918860?s=20




  • kkvan kullanıcısına yanıt

    Aslında bu arkadaşın attığı twit sonrası buraya sormak istedim. Kendisi imkan yok indirim olmaz dedikten sonra piyasada indirim yağmuru başladı. Olmaz dediği zamanlarda twitlerinin altına distribütörlerin uçuk kar marjıyla çalıştığını belirtiyordum. Tüketiciden çok distribütör odaklı bir arkadaş olduğu için haberlerine pek güvenemiyorum.



    MG'nin bu tebliğe takılacağını düşünmüyorum. Hemen hemen her bölgede bayisi var. Bu bayilere servis açtırabilir. Sıfırdan piyasaya girecek olan Çinlilere göre çok avantajlılar.

  • yaman06 Y kullanıcısına yanıt

    Hocam tebliğ resmen Çin’den ithalatı yasakladı . Bazı Şartların sağlanması imkansız . Elon beyin geçen haftaki açıklamaları da işin tuzu biberi oldu . Sadece biz değilmişiz diyecekler şimdi .

    Sürekli uzun yol yapan biri olarak ben zaten elektrikli alamam ama güzel modeller vardı bu listede . Yazık oldu vesselam .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkvan

    Hocam tebliğ resmen Çin’den ithalatı yasakladı . Bazı Şartların sağlanması imkansız . Elon beyin geçen haftaki açıklamaları da işin tuzu biberi oldu . Sadece biz değilmişiz diyecekler şimdi .

    Sürekli uzun yol yapan biri olarak ben zaten elektrikli alamam ama güzel modeller vardı bu listede . Yazık oldu vesselam .

    Yasaklanacak kadar zorlaştırıldı diyelim. Önüne gelen galeri, Çin'den araç getirdim deyip, satış sonrası hizmet konusunda müşterilerini mağdur edemeyecek. Bu açıdan güzel. Ancak bazı şartların yumuşatılması şart.


    "a) İthalatı yapılacak eşyanın satış sonrası montaj, bakım ve onarımı için TS 12047 ve TSE K 646 standartlarında 7 coğrafi bölgede en az 20 yetkili servis istasyonunun ithalatçının kendisi tarafından kurulmuş olduğunun Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belgelendirilmesi,

    b) Elektrikli araç alım, satım, bakım ve onarımından sorumlu olacak kişilerin TSE veya Meslekî Yeterlilik Kurumu tarafından münhasıran elektrikli araç alım, satım, bakım ve onarımına ilişkin bir yeterlilik belgesine sahip olması,


    c) İthalatı yapılacak her bir marka için Türkiye`de kurulmuş en az 40 personele sahip Türkçe çağrı merkezi ile hizmet verilmesi,

    ç) İthalatı yapılacak eşyanın imalatçısının yurt içinde yerleşik yetkili temsilcisinin olması,

    d) Batarya sistemlerinin izlenmesi, kontrolü ve denetimine ilişkin yürütülecek işlemlerin ithalatçı tarafından kabul edildiğine dair yazılı bir taahhütname verilmesi"



    Ben elektrikli araç kullanıyorum. Bu işin yaygınlaşması gerektiğini düşünüyorum. Togg için yapılan birşey ama yaptıkları en çok da Togg'a zarar verecek.





  • Merhaba iSmart i yukleyebildim ancak login olamiyorum, telefon icin kod gonderemiyorum Turkiye ulek kodu cikmadigi icin.


    Bunu asabilen nasil asti acaba?



    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları
  • tyy T kullanıcısına yanıt
    Mail le deneyin
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, gözümün önündekini görememişim.

    iSMART bende çalışıyor bu arada.

  • tyy T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 28 Ocak 2024; 8:20:49 >
  • ismart'ın en güzel yani araç ac şarjdayken klimayı açıyorum hem klima açıkken güç kaybetmiyor hemde araç ısınıyor :D PTC ısıtıcıda ilk çalıştırınca çok güç tüketiyor sonra çok stabil noktaya düşüyor güç eğrisi.Kısa mesefade zaten açmıyorum klimayı sabah işe gidiş geliş 10 dk açmaya değmez.Yanlız direksiyon ısıtma koltuk ısıtma olsaydı comfortta süper olurdu.Sonradan takamıyor muyuz
  • Ben de bugün iOS ile ismart yükledim ve araca bağladım ama araç şuan otoparkta sanırım mobil bağlantı çekmediği için uygulama araç bilgilerini gösteremedi, aslında araç ekranında 4g görünüyordu ama anlamadım neden bağlanmadı
  • Merhaba arkadaşlar mg4 luxury Bursa 1649 fiyat verdi kullananlar memnun mu garajım var bu araç alınır mı sizce tavsiye eder misiniz?

  • corvette C kullanıcısına yanıt
    Ben önce comfort sonra luxury kullanan biri olarak memnunum hele ev elektriği kullanma şansınız varsa düşünmeyin, servis desteği olsun e-sim ile cepten araç kontrolü olsun sportif görünüm performans olsun benim en sevdiğim özellikleri, ama süspansiyon biraz sert, ufak tefek trim sesi olabiliyor ama beni rahatsız eden bir durumu yok.
  • corvette C kullanıcısına yanıt

    başka şehirden alma imkanınız varsa daha uyguna bulabilirsiniz. Geçen hafta ankarada 1575 fiyat almıştım.

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.