Şimdi Ara

MGS 5 ve 6? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MGO-S

    Bence 5. oyunda tek chapterda Snake i oynayacağız ve yarım kalan işimizi tamamlayacağız.Les Enfant Terribles projesini sonlandıracağız.İhtiyar Snake varisine önemli mesajlar vererek huzur içinde ölecek ve oyun yeni karakterle devam edecek.

    yürü be onbaşı kim tutar seni
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Butter-fly


    quote:

    Orjinalden alıntı: MGO-S

    Bence 5. oyunda tek chapterda Snake i oynayacağız ve yarım kalan işimizi tamamlayacağız.Les Enfant Terribles projesini sonlandıracağız.İhtiyar Snake varisine önemli mesajlar vererek huzur içinde ölecek ve oyun yeni karakterle devam edecek.

    yürü be onbaşı kim tutar seni


    Valla haklı gibi. Ya 5. oyunun başında ya da sonunda kesinlikle Snake çıkacak o kesin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    zaten öldü gibi bişey yenildi liquid e

    hikaye şöyle devam edecek

    hücum botun içinde alevler arasında kalan ölmüş bigboss un son damlası bi şekilde bigmamma ya verilerek yapay döllenme yoluyla küçük bir solid kardeş dünyaya gelir yeni doğacak bu solid bebiş abisinden daha güçlüdür ve diğer abisini liquid i yokedecek mistik fıstık güçlere sahip olacaktır.

    solid snake son zamanlarını crecemeria denilen bir huzurevinde geçirecektir.



    puahhahaha ne güldüm senden iyi senrarist olur yapımcılarla konus bir istersen iyi hikaye yazarsın sen




  • Devam oyunu mutlaka gelecektir ama bu birkaç seneyi bulur. Sevilen birçok karakterde olmayabilir. Bu yüzden Single olsun, Online olsun 4. oyunu iyice sindirmek gerek. çok uzun bir süre boyunca bu kalitede film gibi bir oyun piyasaya gelmez..
  • Merak etmeyin gelecek olan gideni aratmaz, Hideo istediği kadar bulaşmam desin yine bulaşacak dolaylı yollardan olsa bile yine bulaşacak,

    Sadece Solid Snake' in veliaht prensi doğru seçilmesi gerek, senaryo zaten var, gerisi geleir ben inanıyorum



    quote:

    Orjinalden alıntı: *Reaper*

    Devam oyunu mutlaka gelecektir ama bu birkaç seneyi bulur. Sevilen birçok karakterde olmayabilir. Bu yüzden Single olsun, Online olsun 4. oyunu iyice sindirmek gerek. çok uzun bir süre boyunca bu kalitede film gibi bir oyun piyasaya gelmez..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: plantamax

    burda oyunu bizden başka bitiren yok sanırım solid ölmediki!!!!! son anda sıkmaktan vazgeçti ağzına...sonra naked snake geldi!!!!! falan.....valla solidi genç yapacak bi virüs bulsun kojima 5,6 genç solid ile dewam......snake i bi anda yaşlandıran bi anda genç yapabilir solidi genç yapalım işimize bakalım satışlarda coşsun yenisine ne gerek war


    FoxDie yaşlandırmadı Snake'i. Klon olduğundan dolayı her hangi bir süre içerisinde eğer ki emir zincirinden çıkar ve verilen emirleri reddederse diye yaşam süreleri kısıtlanmış durumda bütün klon Snake'lerin ve Genome Soldier'ların. Artık inanmak istemesenizde gerçek şu ki Snake'i baş karakter olarak bundan sonra hiç bir oyunda göremeyeceğiz. Belki yeni Metal Gear'larda karşımıza yardımcı karakter olarak çıkar ancak kesinlikle ve kesinlikle baş karakter olmayacak. Ancak şöyle de bir olay var 5. oyunun bir Prequel (Metal Gear Solid'in öncesini anlatan) bir bölüm olacağından bahsediliyor. Yani bundan kasıtları büyük ihtimalle Metal Gear ve Metal Gear 2: Solid Snake Remake'leri oluyor. Ancak o zaman Snake'i yeniden baş karakter olarak görebiliriz. Ancak Prequel olarak bir oyun yapılmazsa malesef "ana karakter" olarak görme şansımız 0...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.