Şimdi Ara

Mi5 vs Mi Note Pro vs iPhone 6 vs iPhone SE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Gerçekten çok araştırdım. Ancak bu 4 cihaz arasında kaldım. Hangisi olacak bir türlü karar veremedim. Ben 2-3 sene kullanabileceğim, performansından şikayetçi olmayacağım ve sorunsuz olacak bir telefon arıyorum.

    Mi5 Snapdragon 820 ile 4 GB RAM ve 128 GB ROM ile performans ve hafıza konusunda çok iyi olacak gibi ancak Android olması beni kararsız bırakıyor. Tasarımını da çok sevdim.

    http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-mi5-pro-4gb-128gb.html

    Mi Note Pro da ekran büyüklüğü, 4 GB RAM, 2K ekran ile çok iyi. Android olması ileride süreklilik açısından pek iyi gibi gelmiyor. Tasarımı pek cezbetmedi.

    http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_327951.html

    iPhone 6 tasarım açısından çok güzel. Ancak Apple telefonlarda S olmayan modellerde süreklilik pek olmuyor. Tabi iOS olması, şık olması cezbedici.

    iPhone SE modeli ise performans açısından çok iyi. iPhone 6S'ten bazı konularda performans olarak daha iyi. Tek caydırıcı noktası iPhone 5S tipinde olması ve eski cihaz olarak görünmesi.

    İşte böyle arkadaşlar.

    Yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.







  • İPhone 6 tercih ederdim. Mi5 bence bir galaxy s6 kadar iyi değil gözümde ses çipi kamerası yazılımı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skofield kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç android telefon kullandınız mı bilmiyorum ama android sizi korkutuyor sanırım. Büyük bir ihtimal güncel olarak apple kullanıyorsunuz.
    Ben bu cihazlardan mi5 almak isterdim olmazsa (fiyatlar karaborsa yakında düşmezse olmaz gibi) başka telefonlara bakardım.
    Fakat size önerim apple kullanmaya devam etmeniz olacaktır. Hem böylece android telefon alıp ta herhangi bir nedenden dolayı sıkıntı yaşarsanız pişman olmazsınız.
    Zaten sorunuzdan aslında kafanızda SE modeli daha ağır basıyor gibi hissettim. Fakat ben özellikle ekran boyutunun yetersiz olacağını (şahsım adına) düşündüğüm için iphone 6 nın sizin için daha uygun olacağını düşünüyorum.
  • Telefonum xiaomi mi4,tabletim ipad air 2 iki işletim sisteminide yoğun olarak kullanıyorum.Kafam rahat olsun dersen ios tek seçenek fakat şöyle bişey var xiaomi nin miui işletim sistemide çok eğlenceli ve renkli bi işletim sistemi bende alışkanlık yaptı ve xiaomi mi5 almayı planlıyorum,android de artık ios gibi çok stabil diyenlere bakma ios android kadar özgür olmadığı için böyle devam edecek gibi duruyor.

    Telefonu kurcalarım diyorsan xiaomi mi5
    Stabilite istiyorsan iphone
  • imate kullanıcısına yanıt
    Galaxy S6 da ozelleştirilmiş bir ses çipi yokki nesi farklı Mi5 ten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Note Pro'nun bataryası iyi değil gibi gözüküyor kağıt üstünde, onu eleyin. 5.7 inç 2K ekrana 3090mah batarya yeterli değil. Ben şahsen ios taraftarı değilim, android severim, fakat sizde ios sevgisi var gibi. Ekran boyutu tercihinize göre 6/se tercih edebilirsiniz. Yerinizde olsaydım 6 hatta gücünüz yetiyorsa 6s alırdım, sizin de dediğiniz gibi s olmayanların sürekliliği olmuyor.

    Androide şans vermek isterseniz de Mi 5 olabilir, Redmi Note 3 Pro olabilir, ekran tercihinize göre, bu cihazları tercih edebilirsiniz. (siz xiaomi markalı telefonları yazdığınız için bu markadan önerdim ben de.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfson WM1840 Audio Chip var s6 da nasıl yok bari düzgün araştırın bazı şeyleri . Ses olarak mi5 yanına yaklaşamaz. Ve miui yazılımları Samsung yazılımları gibi stabil değil özellikle global romlarda sıkıntılı. S6 yağ gibi akan cihaz kamera olsun her yönü ile bence mi5 ten üstündür ve garantili tr de almak mi5 almaktan daha iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 16 Nisan 2016; 23:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imate

    Wolfson WM1840 Audio Chip var s6 da nasıl yok bari düzgün araştırın bazı şeyleri . Ses olarak mi5 yanına yaklaşamaz. Ve miui yazılımları Samsung yazılımları gibi stabil değil özellikle global romlarda sıkıntılı. S6 yağ gibi akan cihaz kamera olsun her yönü ile bence mi5 ten üstündür ve garantili tr de almak mi5 almaktan daha iyidir.
    2 telefonuda kullanan biri olarak soyluyorum. S6 arka kamera ve malzeme kalitesi ve ses coklugu titresimi goruntu kalitesi renkleri vs vs daha iyi ekranda daha canli. Ama mi5 hem performans hem ön kamera tasarim olarak goreceli ama bence goze daha hos geliyo. Ekranda oyle avam avam bir fark yok. Ses netligi ve coklugu kapali ortamda s6 ile yarisir ama acik ortamda bariz s6 onde. Genel telefon ve oyun performansi olarak mi5 acik ara onde. Parmak izi okuyucusu daha iyi ve stabil mi5 in.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.